Komentari na vest

Joveljić opet dva gola

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

@ 951357 Poštovani, Mislim da nisi ni svestan da o istom problemu na neki način isto i mislimo...... Pa o tome se i radi, šta u ovakvom ambijentu i među ovakvim ljudima koji odlučuju, ko može normalno da se razvije ko može da ima pravilan razvoj od talenta do finalnog "proizvoda", Pa čoveče, pravo čudo trba da se desi pa da talentovani dečak (a Stevanović je dečak koga Vučelić i Vazura i Vuletić vide samo kao vreću para, i Joveljić je bio dečak kad je prodat) postane vrhunski fudbaler,,,,,, ko šta pita stručne ljude u klubovima koji prepoznaju i znaju da razvijaju talente. O tome se radi prijatelju.
B

Bravo Mozzarte

pre oko 3 godine

Za neobjavljen komentar. Kolentar gde nikoga nisam uvredio, gde ni jednu jedinu pogrdnu rec nisam napisao. Niste objavili ? Zasto? Jer sam rekao istinu? Objektivnost 0 ma kakva 0 minus.
9

951357

pre oko 3 godine

Eee, a da psujes, pljujes, vredjas, a pritom si Grobar, ako treba i 13 puta ide kao onom mucenom Panteliji...
T

Treba pokušati

pre oko 3 godine

U Frankfurtu je rasulo i svi su izgledi da će Jovelja opet na pozajmicu. Bilo bi dobro kada bi ga dobili za jednu sezonu jer je mali odigrao odlično ovu godinu u Austriji.
D

Dexaman

pre oko 3 godine

Interesantno je da se posle svakog teksta prepucavaju navijači Zvezde i Partizana, iako mnogi nemaju veze sa tim klubovima...Joveljic je igrao nekad u Zvezdi, pa šta sad,više ne igra?! Da li je bolji ovaj ili onaj, zašto je to bitno? Ja navijam za Partizan, pa kažem svaka čast za momka. Talentovan je dečko, videlo se i ovde ono malo što je igrao. Želim mu sve najbolje, kao i svim drugima koji su pobegli iz ovog mulja...
G

Gostivar

pre oko 3 godine

Terza, reaguj! :-)
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Prodaja Joveljića, je transfer koji sam ubedljivo najteže podneo. Upravi kojoj je stalo do kluba, koja misli o istinskom interesu kluba, ( i o interesu samog igrača) zadržala bi Joveljića bar do njegove 24-25 godine, kroz 3-4 Evropska ciklusa, igrač sa takvim talentom izrastao bi u centarfora za koga bi Zvezda dobila 15-20 miliona evra..... i Zvezda bi sa takvim igračem u timu imala i veliki rezultatski uspeh,,, ovako Joveljić igra u malom klubu i trebaće mu mnogo sreće da se razvije u pravog igrača. Potpuno isto se dešava sa najtalentovanojim igračem u Srbiji poslednjih 10 godina sa Filipom Stefanovićem u Partizanu, dečko se još nije sastavio sa travom čestito a prodat je u M. City, za male pare,,,, sad će u neki Emen, Venlo, Herakles na pozajmicu i šanse su 90% da nikad ne postane pravi igrač,,,,, I sve to zbog nezajažljivosti i pohlepe neljudi koji vode Naše klubove i Naš fudbal.
9

951357

pre oko 3 godine

Stevanovic je delovao odlicno, ali je sad raspad nevidjeni. Jer ga je slava udarila u glavu odavno, postao je zvezda i prestao da igra fudbal. Da ima talenta, ima, i ja sam to prvi pricao, ali mislim da nema glavu za neki veci uspeh u karijeri.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Ne valja on, slab je za nasu ligu... Bolji su boaci i falcineli... Tugo moja
M

Mecava

pre oko 3 godine

Umesto njega došao Tomane, veliki Terzic
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Ti si slab za bilo šta, tačnije slab ti je IQ. Veliki pozdrav
G

Gostttt

pre oko 3 godine

Joveljic je za Sadika Batistuta licno. Joveljic je dao u prvenstvu vise golova od Sadika. Joveljic je dao vise golova u jacem prvenstvu i na manje utakmica. Joveljic je davao golove i u ligi Evrope i zahvaljujuci njegovim golom Fejenordu su prosli grupu i postigli najveci uspeh u istoriji.

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Ko je Joveljić?
B

Brt

pre oko 3 godine

Onaj ko te j. godinama, j. te opet. Lek za smirenje.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Смешан играч и смешна лига, дајте бар седам текстова о оумаруу садикуоу будућности српског фудбала, који доминира у најјачој лиги универзума, сегунди