Jović ponovo nije dao gol, Madriđani gube strpljenje: Mladi su i Rodrigo i Vinisijus, pa pogađaju (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sre. 11.12.19. | 23:12

Ništa od čuda u grupi D, Atletiko ide dalje uz Juventus...

Atletiko Madrid uz Juventus ide dalje iz grupe D, Real i Pari Sen Žermen slavili su očekivane i lagane pobede na zatvaranju takmičenja u grupi A. Luka Jović dobio je šansu od starta u Brižu, međutim nije uspeo da postigne gol

PSŽ i Real igrali su skoro pa rekreativne utakmice večeras. Odavno su obezbedili prolaz, a ni bitka za prvo mesto u grupi nije bila aktuelna, jer su Sveci dovoljno bili odmakli. Upravo iz tog razloga španski mediji sve oči uprli su u srpskog napadača. Očekivao se Jovićev gol, međutim još jednom - ćorak. Marka je u izveštaju sa meča konstatovala da je Luka pružio još jednu lošu partiju, da kao momak od 20 leta možda i zaslužuje još malo strpljenja, ali u istoj rečenici podvlači da su strelci večeras bili Vinisijus i Rodrigo, dečaci od 18 i 19 godina...  

Izabrane vesti

Jović je igrao do 77. minuta kada ga je zamenio Karim Benzema.

Rezultat iz Briža ostao je u drugom planu, a slavili su gosti sa 3:1. 

Mada je PSŽ prebrinuo sve brige i oko palsmana i oko pozicije Tomas Tuhel izveo je vrlo moćan tim na megdan Galatsaraju i to nije moglo da se završi nikako drukčije nego turskim brodolomom - 5:0. Pogađale su sve pariske zvezde - Nejmar, Ikardi, Kavani, Mbape.

Juventus je odavno overio prvo mesto u grupi D, pitanje je samo bilo hoće li mu se u osmini finala pridružiti Atletiko Madrid, ili će se dogoditi čudo. A to čudo predstavljao bi kiks Madriđana kod kuće u susretu sa Lokomotivom i pobeda Leverkuzena protiv Juventusa. Samo u toj varijanti Nemci su mogli dalje. Ništa od toga nije se dogodilo. Za početak, Bajer je izgubio kod kuće od Juvea (0:1), dok je Atletiko bio vrlo siguran u sudaru sa Rusima (2:0) i na žrebu za osminu finala verovatno će svi favoriti iz jačeg šešira želeti da ga izbegnu. Uz Real i Totenhem, Jorgandžije će sasvim sigurno biti najveća nagazna mina među nepovlašćenima. 

Lokomotiva nije imala ni promil šanse na Vandi. Od prvog minuta jasno je bilo da se radi o klasnoj razlici. U prvih 45 minuta dosuđena su dva penala za domaćina (opravdano), ali samo jedan je realizovan. Prvi, u 2. minutu, Kiran Tripijer je promašio, da bi drugi, Žoao Feliks pretvorio u zasluženo vođstvo. Biće Moskovljani u igri do početka drugog poluvremena. Tada je štoper Felipe povećao na 2:0 i rešio sve dileme. 

Jasno je u tim momentima bilo i svima na Baj areni da od čuda nema ništa. Domaći su malo popustil, pre svega psihološki, svesni da ne mogu dalje, a Juve je to nemilosrdno kaznio preko Kristijana Ronalda - 0:1. Konačan rezultat postavio je Gonzalo Iguain u sudijskoj nadoknadi.

Leverkuzenova uteha biće nastavak evropskog putešestvija u Ligi Evrope...

GRUPA A

Briž - Real Madrid 1:3 (0:0)
/Vanaken 55 - Rodrigo 53, Vinisijus 64, Modrić 90+1/

Pari Sen Žermen - Galatasaraj 5:0 (2:0)
/Ikardi 32, Sarabija 35, Nejmar 47, Mbape 63, Kavani 83pen/

GRUPA D

Atletiko Madrid - Lokomotiva 2:0 (2:0)
/Žoao Feliks 17, Felipe 54/

Leverkuzen - Juventus 0:2 (0:0)
/Ronaldo 75, Iguain 90+2/


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara