Komentari na vest

Juče srećan kao malo dete, danas ne zna šta ga snašlo: Izvinjavam se Kejnu, pomisliće da nismo trenirali nedeljama

п

па

pre 9 meseci

Колико се мени чини, он је способан, јер је већ освајао лигу шампиона. А овај што се зове новинаром поставља на крају текста веома глупо питање. Браво за новинара спортске рубрике, који не зна да је овај већ освојио споменути трофеј. Мада би требао знати, јер је већ споменуо да је освајао са челзијем. И, јел способан новинару?
d

djdjdhdh

pre 9 meseci

das 25 miliona kejnu koji je vrhunski igrac ali ti nisi htio dati godinu dana prije iste te pare levandovskom da ne bi uvrijedio milera i nojera koji je polomio nogu na skijanju,ej skijanju profesionalni fudbaler u 35 godini je pokazao kolkko postuje klub.Pa ti onda isti taj dvojac smijenjuje nagelsmana,a posle pricaju da je mesi komandovao u Barsi.Ono sto sam sinoc vidoo da De liht i Upamekano jednostavno nemaju kvalitet,odavno nisam vidio dvojicu izvikanijih stopera od njih cak i Mekgvajer od upamekana bi izgleo bolje.A Tuhel je trener na motivaciju on sa taktikom veze nema moze da ga brani ko hoce LS je uzeo zato sto je Gvardiola igrao sa formacijom bez veznog zadnjeg,u finale sa psg je usao u doba korone na brzinu bez navijaca ostalo je tuga cemer jad
E

Elitisti

pre 9 meseci

Prvi deo komentara ti ima smisla, drugi ne. Tuchel je vrhunski trener koji ima veze i sa taktikom i sa strategijom i sa psihologijom. Po mom mišljenju svlačionice tako velikih klubova su specifične, one traze trenere koji ce im dati mir i rutinu i da kvalitet igrača dodje u prvi plan. Mozda Tuchel da malo oladi, da preuzme krivicu i da počne momke da okuplja na roštilju jednom nedeljno i da moli boga da se ujedine i postanu porodica.
C

Cccc

pre 9 meseci

Bajern je jedan od retkih klubova koje mrzim iz dna duše, ne volim nadmene i arogantne koji misle da mogu sve silom i parama a takvi su oni. Sinoć sam gledao njihov meč i potajno se nadao da ga izgube kao i svaki koji igraju i hvala bogu desi se. Ali nešto drugo sam htio reci, šta su sve promašili to je za ne poverovati. Mislim da su do sada sto puta zažaliti što nisu Levandovskom dali koliko je hteo.
g

gostinho21

pre 9 meseci

okani se Bayerna
G

Gost997

pre 9 meseci

Bajern da dovede Zidana prosetao bi se do lige sampiona
V

Voždovac

pre 9 meseci

Slažem se, ali Zinedina. Pre 20 godina.
S

Support Tuchel

pre 9 meseci

Biće to sve bolje Coach samo malo da se zategne mašina pa kreće da gazi idemo Tuchel idemo Bayer
g

gosttt

pre 9 meseci

Trener Bayer-a je Xabi Alonso, cisto da znas :)
S

Srbija 1999

pre 9 meseci

Smesan je kao bioskop.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 meseci

trener, ,,mislim "trener" ??? Tuhel se izvinjava Kejnu 🤔🫣🫣🤫 ,,,ovo prvi put u životu i vidim i čitam. Nezapamćena snishodljivost.
S

Srbija 1999

pre 9 meseci

Tuhel je najsmesniji trener koga samo po nekada pogleda sreća, ostalo dupla NULA !
D

Daniel Levi

pre 9 meseci

Kejn je baksuz za trofeje... 😁😀
N

Nemanja8989

pre 9 meseci

Izvini Kejne ali ja sam LOŠ TRENER.
m

moni

pre 9 meseci

tuhel totalni aucajder, najslabija karika Bayerna
U

Ujka Zitko

pre 9 meseci

Pregazio ih je Leipzig,Olmo superstar im dao het trik.Pisete kao da ih je porazila osrednja ekipa,polako im se sve vraca sto su cerupali ekipe iz Bundeslige.Karma je cudo! A kejn izvikan napadac,ko Dzejmi Vardy!
p

pfc

pre 9 meseci

I tako vec deset sezona, sve im se vraca
e

eh sad

pre 9 meseci

Vardy doneo titulu Lesteru.
H

HAHA

pre 9 meseci

Izviniii kejneee sto nismo osvojili trofej
k

kaluša

pre 9 meseci

Čovek koji nikad i nigde nije imao rezultate.
K

Kike Dlores

pre 9 meseci

Najbolji čelsi u istoriji je bio sa njim igrali se ljudi
1

1985d

pre 9 meseci

šta pričaš osvojio ligu šampiona
J

Jay Jay Okocha

pre 9 meseci

Osvojio sa Čelsijem LŠ, Superkup Evrope, Svetsko klupsko prvenstvo; sa PSŽ-om 6 trofeja, nesrećno izgubljeno finale LŠ; sa Dormundom Kup Nemačke; Šampion Nemačke sa Bajernom koju je istina pre Dormund izgubio nego što je Tuhel osvojio 😁; 2 titule šampiona Nemačke u juniorskoj konkurenciji, ali da to ne računamo jer je ipak nije reč o seniorskom fudbalu...

Blackburn

pre 9 meseci

Support Tuchel na aparatima
d

d. g.

pre 9 meseci

Nagelsmanov duh lebdi nad Bajernom.
s

savet

pre 9 meseci

Treba reći Danasu da se ugleda na Jučea i da tako bude opet srećan
D

DonKyo

pre 9 meseci

Ali ovo obracanje Tuhelu na kraju... Haha, od lika za 50k koji radi jednom od svetskih trenera. hahah, pa vrh
S

SamJeKriv

pre 9 meseci

Hari je sam kriv kada je umesto Totenhema koji igra jaku ligu birao klub koji igra daleko slabiju ligu i to za sličnu lovu koju je mogao da ima u Engleskoj. Da je birao da ode kod Arapa za lovu pa da ga čovek i razume, a on je izabrao klub koji već nekoliko sezona ima ozbiljne probleme sa prestarelim timom.
B

B.B.

pre 9 meseci

Kako nikako da shvate da on jednostavno nije trener za njih?Ima puno boljih i kvalitetnijih trenera od njega. . .
A

Allianz

pre 9 meseci

Pre nego što je preuzeo Bayern znalo se da nema dovoljno ni znanja a ni iskustva da bi vodio giganta iz Minhena. Samo hitno pronaci novog trenera dok je još početak sezone
G

Gostoljubiv

pre 9 meseci

Tuhelu, Kejn treba vama da se izvini... On je taj kog nece trofeji, a ne vi :)
T

Tomas Tuhel

pre 9 meseci

Izvinite Mozzart Sport, pogresio sam, molim vas oprostite mi. Da, sposoban sam da osvojim titulu. Pruzite mi jos jednu sansu.
g

gost49

pre 9 meseci

Tuhel ce vrlo brzo da ode, vec kroz par kola, nema kapacitet da vodi "zahtevnu" svlacionicu poput Bajernove (igraci ga ne zele).
p

pfc

pre 9 meseci

Braco, ti li si?
H

Hej

pre 9 meseci

Neće Kejn osvojiti trofej ni sa Bajernom. Lik je maler.
m

miljan herceg novi

pre 9 meseci

veze nemata ,,uigranost nula,Lajpcig masina oducio vas je od fudbala😪😪😪😪😪🤗🤗🤗🤗

🇷🇸+🇺🇸 =❤

pre 9 meseci

Vala ovaj Bajern vise dojadi narodu samo oni niko drugi nista da osvoji.
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Pa narodu koji navija za Bajern (moram da se ogradim da ne navijam za Bajern) nije dosadio.
K

Kiker

pre 9 meseci

Evo, ja navijam za Bayern i meni jeste dosadio! I nemoj opet neko da mi pise kako ja zapravo i nisam pravi navijac, jer za isti taj Bayern navijam od '99 i izgubljene LS od Mancestera. A ovaj klovan, ako vec nema resenje, pa daj otkaz frajeru... Cinjenica je da ce Bayern i na kraju sezone igrati kao sad na pocetku, katastrofalno! A za to je zasluzna upravo ova neznalica! I dok ga ne smene, posto frajeru ne pada na pamet da ode sam, Bayern nece popraviti igru.
G

Gost1976

pre 9 meseci

Likovi iz Ljiga,Svilajnca i Marolinkove Bare navijaju za Bajern??? Koja je to muka u tim ljudima? kompleks niže vrednosti ..kakve vi imate veze sa Minhenom,Nemačkom,Bajernom..isto je sa likovima koji navijaju za Mančestere,Real,Barsu.. kao mi obo mi ono..prelazni rok... To je normalno za Afriku i Aziju tamo svi izaberu neki klub poznat svetski i navijaju za njega ali u evropi .. tuga. Normalno je da nekog simpatišeš ali da navijaš,..
g

gost1978

pre 9 meseci

radili ste na uigravanju, takticke stvari