Komentari na vest

Junačina iz Salcburga sada je B opcija

H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Kakve gluposti upravo procitah... Mali Erakovic niti ume, niti moze, tako da je Zvezda IZUZETNO limitirana na pozicijama stopera. Degenek je igrac sa "tri srca", upotrebljiv na vise pozicija u timu i siguran sam da ce upravo on imati najvecu minutazu od svih stopera, racunajuci i Dragovica, koji ni po cemu nije kvalitetniji fudbaler. Takodje, nisam uveren da ce Babic istisnuti bilo koga, naprotiv, ali je dobro imati ga u rotaciji. U ovom trenutku bilo bi suludo prodavati bilo koga, a narocito ne Degeneka, pa on i Dragovic su daleko najbolje sto imamo pozadi i siguran sam da Deki to itekako razume.
D

DekiSum

pre gotovo 3 godine

On nam je najbolji stoper trenutno, to je na Dragovica i ostale da dokazu da nije tako. Moraju Babica da guraju da bi ga prodali, nazalost.
h

hmm

pre gotovo 3 godine

milos idealan treci stoper. erakovic i pankov pa oni nisu ni za linglong.
M

Manche

pre gotovo 3 godine

Narucen tekst Terzica, hoce da otera Degeneka.
M

Markan77

pre gotovo 3 godine

Ovaj je baš stručan do bola. Od kuda ti ideja da je Babić (rupa) kvalitetniji od Degeneka. Mali Erak je u periodu posle povrede i treba mu vrijeme. Pređi malo na boćanje..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Da se ja pitam Degenek i Rodić bi dobili ugovore do kraja karijere. ....... nego vidim "mališani" iz susedstva malo po malo pa Nas podsećaju kako je Sadik 'zalomio' Degeneka ? Mališani inače već 20 godina slave stativu protiv Reala, pobedu od 0:1 protiv M. UTD...,,,,, i sl. I lepo je, a i treba da pamte drbling Sadika protiv Zvezde, a zašto : Pa zato što u poslednjih 20 godina Zvezda i M. UTD su najveći klubovi protiv kojih su uopšte i igrali i to je sve što mogu da pamte,,,,, MADA BI PONEKAD TREBALO DA OBIĐU MUZEJ CRVENE ZVEZDE, PA DA VIDE ŠTA SU TO, I KAKO IZGLEDAJU TROFEJI,,,, A I DA SE POKLONE KLEMPAVOM.
Š

Špiček

pre gotovo 3 godine

Oa valjda je on bolji od Pankova i Babića. Šta trabunjate. Može a i bolje je da igra desno na mestu Pankova a Dragović levo i eto kombnacije. Priblem je trenea u zvezdi i Milojecića i Stankovća i ostalih što su i Radonjića gurali na levo krilo a on je za desno. To se videlo u igri za reprezentaciju. Isto tako Ben levak guraju ga desno. Sve kontraši, valjda misle da im poprave konta nogu u duelu. Degenei sto igra mu levog beja a čupa Eraković prvu uakmicu i to debi igra desnog beka i dsnog zadnjeg veznog. Opasuljite se jednom.
g

gost11111

pre gotovo 3 godine

Junčina iz Salcburga sada je B opcija
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Zato je gost11111 juncina A klase
e

efkaceze

pre gotovo 3 godine

Sramotno je što na ovaj način, po nalogu Zvezdana Terzića, terate Degeneka iz kluba, a to dečko nije zaslužio nikada. Sram vas bilo. Vas i Terzića.
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Samo cu reci 2-2 Degenek kakav blickrig Zvezde
G

Gomila!

pre gotovo 3 godine

Kakva gomila gluposti! Istu pricu isti novinar je lansirao i na prethodnim pripremama i opet vezano za Degeneka! Samo sto je tada tokom priprema Pankov dobio vise minuta. Naravo da ce sada Stankovic na pripremama dati vise minuta Babicu da bi video gde je i sta moze. Kad pocnu utakmice i to one najvaznije ponovo ce broj 5 biti neprikosnoven! Sa razlogom koji je samo fudbalski.
P

Penal za crvenu

pre gotovo 3 godine

Jel kosmodiska opet trazi Arapski FK Neimenovani ili je u pitanju Malezijski ?
S

Sta uradi Umar Sadik

pre gotovo 3 godine

"Da ga Sadik nije zalomio u junu prošle godine, njegov bilans u Zvezdinom dresu bio bi na nivou Borjanovog." Hahahahahahahahahahahaha
С

СКСЈСЈДМДК

pre gotovo 3 godine

Све је почело одласком Милуновића и оним интересовањима за Бабића и овде на порталима су се у коментарима сви препирали да ли упарити Бабића са Драговићем или га продати, а резерве Панков и Ераковић где притом нико није спомињао Дегенека уопште као да је отишао, а онда је и Терзић најавио медијски да ће Бабић бити упарен са Драговићем, или планирају да Дегенека отерају или ће играти квалификације па ће га продати, а опет ако ће се продавати вероватно иду логиком уигравања Бабића и Драговића да не дође почетак првенства и ако Бог да ЛШ, а штопери неуиграни
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Mnogo bi bilo da i Degenek ode sledeće godine bez obeštećenja. Da li bi bilo realno da Degenek produži ugovor npr. do 2024?Razlog je prost treba vratiti uloženo prilikom povratka i svi zadovoljni!
K

Klikeri

pre gotovo 3 godine

Meni nije jasno zasto i kako je Pankov igrao umesto njega. Pored svih kikseva...
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

On je mnogo toga doneo klubu za vreme svog boravka i pre povratka i kad se vratio ali mene zanima da li neko zaista veruje ovde da se vratio iz Arabije zato sto mu nedostaje Zvezda?Dajte bre ljudi,svaka cast ali manite se tih gluposti,tako Krsticic dolazi 68 puta,tako govore da dolazi mozda Pesic,vracao nam se Vujadin,vratio se Srnic,razumem da imamo dovoljan broj stranaca ali ako se igraci vracaju to MORA da bude neko ko ce ozbiljnu razliku da pravi kao Katai a ovo ostalo zapravo dolazi iskljucivo jer ona dva lopova nikog ne mogu da prodaju i ne mogu krsteno pojacanje da srede.Pojacanje je Dragovic,gore pobrojani NISU POJACANJA!Katai je pitanje da li bi ostao jos i do kad u Americi da mu ona njegova opajdara nije upropastila boravak tamo.Kad se vracaju igraci treba da se vrate momci kao sto su Ristic i Spajic koji zapravo prave razliku ali zapitajte se zasto nas ne uzimaju u usta.Logican odgovor za anti-botove i svakog ko ima bar malo zdravog razuma u sebi.Sta jos uvek Pavkov i onaj drugi traze tu?Sad se i dalje racuna na njih jer nisu u stanju da dovedu normalnog napadaca?
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Degenek je nezamenljiv pored milunovića on je bio bedem ispred gola borjana dolaskom dragovića odlaskom đeda degenek će baš sa dragovićem predstavljati stub i defanzivni bedem usput svi moraju igrati i pankov i babić i eraković mnogo je to utakmica ali degenek je osovina i okosnica tima
m

makarijus

pre gotovo 3 godine

Ovo je ili naručen tekst da se otera Degenek, ili totalno neznanje. Momčina igra vrhunski od prvog dana pa sve do danas , nadam se i dalje.
G

GAP

pre gotovo 3 godine

Momak i po, ostavlja srce na terenu ali daleko od toga da je dobar igrač. Vrlo nesiguran na lopti, prespor za vrhunski fudbal, loš u proceni situacija...
M

Mocart partizan sport

pre gotovo 3 godine

Maliciozan tekst, zelja da se destabilizuje igrac i situacija u klubu! U jednoj recenici izgubio mesto i jedan od najstandardnijih. 😂😂😂 Pozabavite se platom iz ljubavi bar jednog igraca partizana, pobedom nad Mancesterom, nas pustite da namestamo ulaze u grupne faze Uefa takmicenja!
Ш

Шта се кува?

pre gotovo 3 godine

Јеботе у земљи Србији и Дегенек има ботове. Можда гробари нешто фингирају. Као да је Дегенек неки Костакурта из најбољих дана.
S

Salamalaposalica

pre gotovo 3 godine

Erakovic ? Ja kao neko ko je igrao dosta godina amaterski fudbal znam dosta amatera i mojih drugova koji su za ovog dečaka izmislili fudbal ,realno je da nema talenta ,čvrstine ,brzine ,skok igru ,duel igru itd… moje iskreno mišljenje da njega neko bas jak gura ,jer on nije ni prosečan igrač
Č

Činjenica

pre gotovo 3 godine

Crvena zvezda je prerasla Degeneka. Stanković želi igrača koji ima hrabrost da iznese loptu napred, a ne da je napucava u aut prvom prilikom. Dejan Stanković izrasta u odličnog trenera i razume šta je moderan fudbal. Hteo bih da mi objasne ovde neki kako to da za Degeneka nije bilo ponuda sa zapada Evrope?
B

Blejavci

pre gotovo 3 godine

A šta će da radi Sanogo i Kstičić onda. Da bleje na terenu. Pa oni su ti koji treba da iznesu i povuku loptu ka gonjim veznim Kataiu i Kangi kao i krilima. O čemu ti pričap ili namerno provociraš. Jok Dagović i Degnk će od svog 16 da iznesu loptu do protivničkog 16 i tu da šutiraju i daju gol možda. Ajd ne blejite više.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Ako Degenk cita slucajno komentare. Majstore Cigani te vole, za sve ove si licno Bili Kostakurta! Ne mogu ti nista, ne mogu da te oteraju. Erakovic i Pankov mogu da igraju pre tebe ali samo pipirevku. Svaku tekmu koju si odigrao poginuo si za Zvezdu.
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Na stranu to sto je borben,po fudbalskom kvalitetu je daleko ispred pankova i erakovica zajedno
@

@новак мајстор

pre gotovo 3 godine

Каквог су то квалитета раша рупа панков и ераковић најбољи асистент противмичких екипа једног и другог вежу дебели киксеви један и други су рупчаге у одбрани дегенек какав је такав је бар није склон грешкама као ова двојица можда нема квалитет али то надомести борбом у сваком мечу
W

Whothef?

pre gotovo 3 godine

Solidan igrač,ali od one povrede ledja na derbiju nikako da slozi kičmu na pravo mesto...
К

Кад се већ правиш

pre gotovo 3 godine

Паметан ево чисто да се погледа ко је чашу илића прво послао у рекламе а потом у пензију https://youtu.be/JguC_rpdisM
Z

Zu

pre gotovo 3 godine

Ja goreg igraca od Pankova nisam video, i na koju je on foru u Zvezdi? Ovo sa Degenekom ako je tacno ne sme se pustiti tek tako.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Verovatno je cuvena slika imala uticaj na to,kad je Partizan igrao protiv Indjije a on se vracao vozom i prolazio tuda sa Delijama i kroz prozor voza ih provocirali i slicno,on je nosio i obelezje neko ako ne gresim jer njegove fudbalske kvalitete ne bih mnogo komentarisao.Po meni komplet odbrana MORA da se menja,Dragovic je dosao,za ostalo ko zna.Mi spica nemamo a bekovi su plac majke bozje
p

piper

pre gotovo 3 godine

Taj Pankov je bolji igrac od Degeneka ali kada ne igra u kontinuitetu tesko moze da pokaze kvalitet.
M

Munchen

pre gotovo 3 godine

Kad bi samo cifra lige bila problem u srpskom fudbalu.Srpskom fudbalu je potrebna modernizacija,novi ljudi, totalni reset, neka vrsta privatizacije, svez kapital,infrastruktura,stadioni,normalna pravila koja ne koce razvoj lige itd
D

Djosa

pre gotovo 3 godine

Milose ostani sve najbolje
ž

žare11

pre gotovo 3 godine

Degenek mora biti prvotimac!
V

Vllada

pre gotovo 3 godine

Babic pre Degeneka ? Ko fudbal gleda realno i barem malo se razume, NIKAD ! Zajedno mogu da budu ok tandem ili zajedno sa Dragovicem sva trojica u sistemu 3 5 2. Babic ne moze da bude tandem ni sa Dragovicem. Ali moze sa Ramosom ili Pepeom iz mladih dana 😀
M

Mister zna bolje od komentatora

pre gotovo 3 godine

Reci to Stankoviću
С

Све сами капиталци

pre gotovo 3 godine

Панк
С

Свеее сами капиталциии

pre gotovo 3 godine

Ераковић најбољи асистент противничких екипа раша кикс панков рупа без дна у одбрани бабић шта тек рећи за њега може да изненади а може и да киксне
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Svaki od igraca ima svoje mane i vrline, cak i oni najveci. I za Degeneka mozemo naci nedostatke, reci ovo ne ume ili ne moze. Ali, isto tako ima dosta dobrih osobina, stabilan igrac, podize borbenost ekipe, dao je neke odlucujuce golove. Videcemo sta ce biti, ali mi Degenek deluje pre kao opcija nego Pankov.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Darjane, izvlacis zakljucke na osnovu jedne utakmice.
A

Alen RS

pre gotovo 3 godine

Milos je Legenda, Covjek za velike utakmice
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

I prosli put su ga terali da ode pa je Degenek otisao bez volje znaci sada opet to rade Vucelini mediji i ne treba se pecati na ove narucene tekstove,a igrac kao Degenek otisao bi ako bi se pojavila dobra ponuda iz Evrope a nece da ide u Kinu i Arabiju a sam je to izjavio a Vucelini mediji ga non stop teraju tamo kao vecinu nasih igraca u stilu gle sto imamo krs ekipu koja satro namesta titule i Evropu pa nas niko nece osim Kineza i Arapa,a i kada se pojavi dobra ponuda evropskog kluba to nece naravno da objave,,,,,,
M

Mile bušan

pre gotovo 3 godine

Eraković može da igra na svadbama.Degenek je za njega iBabića Serhio Ramos.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Nije bogme Degenek B opcija naravno posto vrlo dobro znamo da ce u Evropi starteri biti on i Dragovic i nece svakako Pankov koji je najjveci kiksara a Babic je doveden kao zamena ako slucajno ode posle kvalifikacija,a sto se tice ovog naslova cuj B opcija pa i Kataji i Ivanic su igrali bukvalno svaki drugi mec prosle sezone pa nisu bile B opcije znaci ovo je stvarno sramota kako Vucelini mediji satanizuju nas klub i igrace,,,,,,
g

gost626262

pre gotovo 3 godine

Da je Pankov kiksara ne bi ga Piksi komentarisao u pozitivnom smislu.Degenek jeste imao mnogo kikseva u vaznim utakmicama evrope i vreme je da ga prodaju naravno ne kazem da je los ali ... Erakovic je pokazao da nije zreo za prvi tim Zvezde i nisam bas siguran da je neka opcija sto tice Babica iskreno neznam koliko je dobar i kakvu sezonu je imao tamo.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Znaci dosta ovih dezinformacija o statusu nasih igraca i bukvalno teranju iz kluba a svi bogme znamo da ce Dragovic i Degenek sigurno biti starteri u Evropi a za nase prvenstvo uvek se menjaju starteri zbog bonusa igraca ali dobro uvek se pravi vruca voda na nasem klubu kao sto su radili sa Kangom ili Kataijem koji odavno nisu u klubu po talasanju Vučelinih medija,,,,,,,,
P

Pera21

pre gotovo 3 godine

Hhahah crni Darjane... pa kako si, majke ti, posle jedne prijateljske utakmice uspeo da zaključiš da Stanković već odvaja ekipu?!?!? Da pokušam da ti objasnim, jer vidim da nisi nikada učestvovao u jednoj ekipi, nijedan trener neće na samom početku priprema odvajati igrače i praviti "prvu" i "drugu" postavu i odricati se nekoga, pogotovo ne igrača poput Bena i Degeneka. Stvari se kasnije same iskristališu i početkom sezone se tačno vidi ko može da igra a ko ne, kao npr Spiridonović. Nemoj Degeneka otpisivati, bitan je on šraf u ekipi i siguran sam da ga se Deki neće tako lako odreći.
r

roby

pre gotovo 3 godine

Degenek i Pankov za Macabi..nek se uigravaju Babic i Dragovic (nek odmori i pripremi za dalje)
M

Miksea

pre gotovo 3 godine

Grozno je ovo teranje igrača preko novina, za tepsiju bureka. Ako neće dečko da ide, nemojte da trujete atmosferu. Sramota je šta se radi.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Bas tako Vucelini mediji kao po obicaju teraju nase najjbolje igrace a uvek su im na tapetu Degenek,Kataji,Kanga,Ben i Ivanic i eto zivi bili pa videli a ovo je tek početak medijskog progona,cuj B opcija a svi znamo da ce u Evropi starteri biti Degenek i Dragović a nece svakako Pankov kiksara jedino ako hocemo namerno da ispadnemo,a sto se tice Babica on je doveden da slucajno uleti ako Degenek ode posle kvalifikacija a u prvenstvu ce redovno igrati naravno kao vecina igraca posto jos vazi pravilo o max cetiri stranca u timu,,,,,,
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Covek se preziva Katai,ako ti se vec svaki komentar kao onom sa brojevima svodi na vredjanju ovih preko puta bar mozes da naucis ili procitas ako nista drugo kako nam se zovu igraci ali nemas vremena jer ste par vas preoptereceni njima
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

On je mnogo toga doneo klubu za vreme svog boravka i pre povratka i kad se vratio ali mene zanima da li neko zaista veruje ovde da se vratio iz Arabije zato sto mu nedostaje Zvezda?Dajte bre ljudi,svaka cast ali manite se tih gluposti,tako Krsticic dolazi 68 puta,tako govore da dolazi mozda Pesic,vracao nam se Vujadin,vratio se Srnic,razumem da imamo dovoljan broj stranaca ali ako se igraci vracaju to MORA da bude neko ko ce ozbiljnu razliku da pravi kao Katai a ovo ostalo zapravo dolazi iskljucivo jer ona dva lopova nikog ne mogu da prodaju i ne mogu krsteno pojacanje da srede.Pojacanje je Dragovic,gore pobrojani NISU POJACANJA!Katai je pitanje da li bi ostao jos i do kad u Americi da mu ona njegova opajdara nije upropastila boravak tamo.Kad se vracaju igraci treba da se vrate momci kao sto su Ristic i Spajic koji zapravo prave razliku ali zapitajte se zasto nas ne uzimaju u usta.Logican odgovor za anti-botove i svakog ko ima bar malo zdravog razuma u sebi.Sta jos uvek Pavkov i onaj drugi traze tu?Sad se i dalje racuna na njih jer nisu u stanju da dovedu normalnog napadaca?
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

Jednom, ali jednom se samo ne bavite poslovima koji nisu vasi. Imamo trenera, on ce da odluci ko ce da igra a ko ne. Jos ni prvenstvo nije pocelo , vi vec znate ko je zapostavljen ko igra. Kad novinari postanu treneri, onda pisite ko je rezervna a ko prva opcija. Pozdrav.

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

Nema nas trener sta da kaze , on samo cuti i radi to sto terzic mu kaze. Ide on posle ove kvalifikacije
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Kao što je otišao posle prošlih, brt? Ili kao što je Budućnost osvojila ABA?
G

Grobarski botovi u akciji

pre gotovo 3 godine

Na jednoj vesti spominje Vidića i OFK, a ovde truje protiv Stankovića i priželjkuje odlazak. Što je babi milo...
O

O pojačanjima

pre gotovo 3 godine

Kako se nalože ljudi nekim imenom koje nam 150 menadžera dnevno ponudi. Što se tiče Ohija, on je pristao da dođe kod nas. 1. jula već može da pregovara sa nama. Molde treba da odluči da li će ga pustiti.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Tesko ce u FkCz onaj napadac iz Moldea posto realno sipa golove u njihovoj ligi i sigurno ce se neko pojaviti sa puno vecom ponudom od FkCz a takvi mali klubovi prodaju igrace onome ko vise plati a tu se igrac nista ne pita pa makar otisao u neku drugu ligu,,,,,,
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

@Norwegianviking U pravu si sinak, Terza se skine, obuce dres od Kange, namazu ga imalinom, i igra. Samo ti jos to ne znas decko.
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Eto koja je nepravda biti golman ili stoper, odigras stotine utakmice perfektno i jednom te zalomi napadac i to je vredno pominjanja posle godinu dana. Degenek je srce tima, momak ne bira ni pozicije ni utakmice, igra isto i na San Siru i u Ivanjici. Ako on treba posle svega da se dokazuje i pada u drugi plan zbog povratnika Babica ili bilo kojeg drugog stopera koji dodje, onda smo mi smesan klub. Glupo je pricati koliko je ovaj momak znacio klubu prethodnih godina, cak i kad je otisao u bogatu zemlju zeleo je da se vrati u Zvezdu. Najbolja opcija je dozivotni ugovor, a ne rastanak.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Koja kolicina gluposti,kakav dozivotni ugovor za igraca koji je pre Zvezde igrao japansku drugu ligu. Odigrao odlicno jednu sezonu ali nakon povratka to nije isti igrac
M

Malj

pre gotovo 3 godine

I kakva nepravda? Dosao je Dragovic koji moze da igra u bilo kojoj ligi na svetu, igrace u paru sa Babicem. Da li treba Degenek da sedi na klupi i uzme 600.000e za sezonu, zar nije bolje imati Pankova koji za dosta manje para odradi posao u prvenstvu?
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Sta reci, nije malj nego panj, ovo za dozivotni ugovor je napisano obzirom koliko je dao ovom klubu truda, energije i srca, kakva druga liga momak je standardni reprezentativac Australije,a da, Dragovicu hvala sto je odbio milione i pokazao kakav je covek i navijac Zvezde, ali zbog toga ne treba Degeneka pustiti niz vodu nego ih ostaviti zajedno, svakako godisnje ima mnogo utakmica bice za sve stopere vremena
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Ne radi se o davanju srca klubu, bio je placen za to ali svaka cast. Ako imamo bolje stopere od njega a imamo, onda bolje zaraditi ista na njemu jer klub nema dinara. Ako cemo tako davati dozivotne ugovore, spremimo jedan i za gobelju, voli zvezdu, navija, dao srce klubu
G

Gost Zlatko

pre gotovo 3 godine

"Ukupno je odigrao 47 utakmica, ali je, primera radi, bio na klupi u finalnom okršaju sa Partizanom." Ovde sam prestao da čitam. Zamisli bio je na klupi u finalu kupa. Jaka stvar, a u redu iznad napisano da je odigrao 47 utakmica. Odmah sam prokomentarisao "Da li je ovo Darjan". Aman bre, na osnovu tek prve utakmice protiv austrijskog drugoligaša vi njega već terate iz kluba. Ja vidim samo tri objašnjenja za ovakav tekst: a) kvota tekstova koja mora da se ispuni na nedeljnom ili mesečnom nivou radi zarađene plate; b) pisanje tekstova po nečijoj narudžbini; c) što je babi milo to joj se i snilo. Mi smo ludi ako ga oteramo. Može da ide ako on to odabere kao svoju opciju, a to sigurno nije liga Singapura, bez obzira na pare. Ako se uđe u LŠ ili LE, biće minuta za sve. Pa mi samo do grupe imamo 6 utakmica.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Potpisujem sve!
M

MareCZ

pre gotovo 3 godine

Dragovic i Degenek reprezentativci svojih zemalja moraju igrati u prvoj postavi ako ne budu igrali zna se sta je po sredi Cisto menadzerisanje i Terzicevo teranje igraca iz kluba... Degenek je uvek igrao kao levi stoper a Dragovic kao desni.
J

Joba

pre gotovo 3 godine

Nek igra ko hoce od Milunovica su svi bolji!!
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Sa Gajicem cekati i nadati se,nema od toga nista.Covek je limitiran i dao je maksimum,prodati pod hitno.Dovesti nekoga ko zna da centrira u 16 metara.
R

RSrpska

pre gotovo 3 godine

Glupost i greška Crvene Zvezde, ako zanemare Degeneka. Jedan je od najboljih štopera koje smo imali, a da su dobri u kontinuiteti. Ovo je slično kao kad su pogriješili i pustili Krstičića da ode, a svi smo znali da je morao ostati.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Krsticic je imao izlaznu klauzulu, tako da se Zvezda nije nista pitala.
R

RSrpska

pre gotovo 3 godine

Zato sam i napisao da je slično, a ne jednako, jer da su htjeli ne bi ga pustili i pored izlazne klauzule mogli su da se dogovore o svemu, samo da su to željeli dovoljno.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Još se oporavljamo od driblinga Sadika, brt. Samo smo osvojili titule, kupove i igrali Evropu, a on ostao bez golova I asistencija u derbiju. A nije ni taj kup osvojio. Hehehe
K

Kinda

pre gotovo 3 godine

Fali ti tri brt
U

Umar Sadiq

pre gotovo 3 godine

Pozdrav junacini!!!!
M

Mr D

pre gotovo 3 godine

Tako i Bena teraju vec duze vreme, a on udje i dominra. Verujem da ce se Degenek spremiti vrhunski, pa nek igra najbolji par, po zasluzi...
V

Vidi se

pre gotovo 3 godine

Pa da, i Ben i Degenek se teraju iz kluba a najstandardniji su od svih.
2

2232

pre gotovo 3 godine

Ne daj se Milose pritiscima Terzica i uvedi Zvezdu treci put u ligu sampiona.
N

Navijac zvezde

pre gotovo 3 godine

Dragovic i Degenek reprezentativci svojih zemalja moraju igrati u prvoj postavi ako ne budu igrali zna se sta je po sredi... Degenek je uvek igrao kao levi stoper a Dragovic kao desni.
G

Gooo

pre gotovo 3 godine

Ma Degenek i Dragović za startnu, a Babić da krade minute,pankov malo na pozajmicu ko Babić da vidimo koliki je kad ne igra u Zvezdi i ima lake protivnike.
S

Spinovanje

pre gotovo 3 godine

Sram vas bilo.
P

Polako samo

pre gotovo 3 godine

Zna Stankovic sta radi. Mozda je Babic kompaktniji sa Dragovicem. Naizmjenicno nek igraju sa njim, malo Degenek malo Babic. Mada i klub treba zivjeti od transfera, nista cudno. Prodajes onoga za koga imas ponude i imas zamjenu.
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Zao mi je sto cu sad uvrediti vecinu ovde,ali ni Dragović nije bolji od Degeneka,a o ostalima necu da trosim reci.
O

Opet privlačenje komentara

pre gotovo 3 godine

Kakva crna sentimentalnost i patetika u ozbiljnom fudbalu?! Pa taj Degenek je po meni uvek bio nesigurniji deo štoperskog tandema, sa kim god da je igrao. Ako Stankoviću ne uliva poverenje odmah priče o teranju, pa nek bude rezerva, nije se rodio u startnoj postavi.
R

Razocaran

pre gotovo 3 godine

Stankovicu bruko slusas Terzica ko treba da igra u prvoj postavi. Zato je odjednom Babic imao prednost u prvoj postavi a juce dosao. . Kakav si ti to trener kada slusas Terzica ko sme da igra u prvoj postavi?
K

Komedija

pre gotovo 3 godine

Terzić je smrtni neprijatelj Degeneka, kakva klinačka ložana, izgleda da Terziću od svih igrača samo Degenek smeta, kakva priča se pustila. A dobra za lajkove.
R

Red Star BL

pre gotovo 3 godine

Ja ne znam ko potcjenjuje ovog momka, osim redakcije Mocartsporta. Pa on je najsrcaniji igrac, covjek igra dusom za nas klub. Ne pamtim kad je odigrao lose, uvijek se bori...dok za Pankova pamtim vise utakmica da je kiksao...Ne mogu da vjerujem sta se radi, stvarno mi nevjerovatno da se ovakav igrac(reprezentativac!) tjera iz kluba...Pa prosla sezona je pokazala da utakmice u Evropi moramo igrati sa tri odrambena, i sad se tjera najkonstantiji igrac odbrane u zadnjih par godina...Ne znam ko narucuje ove tekstove i da li je ovo istina ali sam bas sokiran...Milose uz tebe smo!!!
K

Koan

pre gotovo 3 godine

Neverovatno koliko, u poslednje vreme, nema tekstova o Zvezdi a i to malo, u velikoj meri, ima negativne konotacije. Ovaj poslednji je baš primer. S druge strane se o Partizanu, ne znam iz kog razloga, štancuju tekstovi koji su afirmativni. Natho ostaje, Natho centar sveta, Stojković igra do 50 g..Ilijev ne staje... Stanojević zna sa odbranom itd.. Bla, bla, bla. Daj budite ozbiljni, ovo je sve odavno prozreno baš kao što ste Božovića provocirali pa kad vam je odgovorio onda ste ga kasnije odstranili iz svojih tekstova. Ovo o Degeneku je toliko netačno jer se baš ništa nije posebno desilo. A u tekstu ste čak i kontradiktorni.Te je izgubio status kod Stankovića a onda napišete da je od svih štopera odigrao najviše. Kao da to što nije počeo utakmicu u kupu nešto znači. Daj, pa igrali smo protiv nedoraslog protivnika a ne protiv Milana.
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Во имја оца...
K

Komedija sa vama

pre gotovo 3 godine

"I nije nemoguće da transfer standardnog reprezentativca Austrije u predstojećoj sezoni u dobroj meri limitira minutažu Milošu Degeneku. Prema pojedinim informacijama šef stručnog štaba Dejan Stanković namerava da Zvezdinog letnjeg kapitalca upari sa povratnikom Srđanom Babićem. Reč je o centralnim defanzivcima različitog profila, koji bi trebalo da budu kompatibilni." Takodje Terziceva izjava pre par nedelja "Razgovarali smo juče i danas. Imamo taj profil igrača: visokog štopera, levaka. To je Srđan Babić kome ističe pozajmica u Famalikau, oni su tražili još par dana da odluče da li da ga zadrže za 1.500.000 evra ili da ga vrate. On može biti izuzetno kompatibilan sa Dragovićem u tandemu."
l

ljanmi88

pre gotovo 3 godine

Nikada mu necu zaboraviti salzburg i ono oduzimanje lopte pa asistencija na tacni Benu, pa minut kasnije lob glavom koji Ben potvrdjuje. Nije on podcenjen, jednostavno su oni koji potcenjuju glasniji od onih koji ga smatraju dobrim igracem i koji znaju da je on mnogo doprineo napretku zvezde, a to ce pokazati i broj pluseva na ovom komentaru.
d

dres

pre gotovo 3 godine

Sve tacno bravo,pravi komentar.poruka za kancelarcice u svojim debelim foteljama ,ne dirajte nam milosa ni slucajno,ne igrajte se.on mora da ostane ,zasluzio je itekako i voljom i zeljom i energijom koju unosi u ekipu.alo kancelarija-ni slucajno
A

Alooo

pre gotovo 3 godine

Za Crvenu zvezdu i Miloša Degeneka je u ovom trenutku najbolje da se džentlemenski rastanu, posle potencijalne prve ponude na adresu standardnog reprezentativca Australije. Haahaha, pa najbolje da poklonimo svakog igraca za zasluge koje su imali u poslednje 3,4 godine. Pa gde to ima??? Sto Real ne pusti Varana i Karvahala za dzabe? Lepo je to, cestitam mu, ali otkad se ozenio ne zna gde bije, isfazonirala ga mala medicinarka pa ga vorta sad.
A

Angelinho11

pre gotovo 3 godine

Degenek je jedan od najboljih stopera u poslednjih 10-15 godina u Zvezdi. Za razliku od Pankova Jovanovica i slicnih on je klasa i pouzdan igrac. Steta sto ga ne cene vise jer je miran momak ali cigansturq najveca!! Napred Zvezdo
I

Iskreno

pre gotovo 3 godine

Nije on samo heroj bio u Becu vec i u Bernu, kako ljudi sve zaboravljaju... a zbog ovakvog ponasanja prema nasim igracima, necemo ni uci u LS prosto i ne zasluzujemo bolje kada se ovako tera igrac na silu
S

Sta recii

pre gotovo 3 godine

Nastavlja se Teranje Degeneka po komandi Terzica... Znaci odigrao je najvise utakmica u prosloj sezoni. Pa se ponovo tera. Bruka i Sramota.
N

Navijac zvezde

pre gotovo 3 godine

Molim Milosa da ne ide nigde , da ne pada pod ucene Terzica pa i Stankovica bolji je od oba stopera koji su igrali prvu postavu pre dva dana , znamo da se tera po komandi Terzica.
S

Sramota....

pre gotovo 3 godine

Sramota sramota sramota, imamo dva reprezentativca degeneka i Dragovica a sada se namerno po Terzicevoj komandi Degenek sklanja iz prvog tima zbog Babica ....
G

Gost918

pre gotovo 3 godine

Mislim da smo svi cekali da se Dragovic upari sa Degenekom, ali evo opet pocinju neke igre. Nisu uspeli da podignu cenu za Babica i sad zbog toga on treba da igra, sta je poenta? Skrajnuti Degeneka je suludo. Koliko god da imamo uspeha u nekom rezultatskom smislu, ovakve me stvari ne prestaju sokirati, videcemo sta ce biti sa Falkom naredne sezone konacno, ako ne bude igrao, onda se treba zapitati sta je to trulo u drzavi Danskoj.
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Mislim da odreci se Degeneka tako lako...prvo nije ljudski za sve ono sto je dao i pokazao u Zvezdi a drugi je njegov kvalitet koji je potvrdjen mnogo puta i u Evropskim utakmicama. Mislim da Stankovic davanjem sanse u pripremnim utakmicama zeli da vidi Babica i sta moze od njega da ocekuje i na kom je nivou sada ali da ce Degenek ipak biti prva opcija u tandemu sa Dragovicem koji ce se uigravati poslije povratka. Ovde samo fali jedan odlican napadac sa izrazenim osjecajem za gol jer ce imati Kataia, Ivanica i Falka koji ce ga hraniti loptama. Zvezda ima jos jaci tim nego prosle godine i jaca je i iz razloga sto je zadrzala kostur tima a vracanjem Krsticica i dolaskom Dragovica jos dodatnu cvrstinu i stabilnost u odbrani. Znaci dobar golgeter i Liga Sampiona nebi smjela da omane!!!
H

Henry Hill

pre gotovo 3 godine

Miloš je najpotcenjeniji igrač u svim ovim uspesima koji su napravljeni u poslednjih nekoliko godina. Kao da je lako biti štoper i kao da imamo 3 štopera bolja od Degeneka. Imamo jednog, ovi ostali su suvi prosek. Pankov je odigrao jednu junačku utakmicu za Zvezdu, ostatak veoma često ispod proseka, Babić ništa poseban igrač i Eraković koji je kao neki talenat, a ne može da čuva špiceve superligaškog blata. Nadam se da se nećemo ogrešiti sa Degenekom.
E

Ejj bre

pre gotovo 3 godine

Međutim, status neprikosanovenog štopera počeo je da gubi dolaskom Dejana Stankovića. Istina, i u prethodnoj takmičarskoj godini bio je jedan od najstandardnijih. Ukupno je odigrao 47 utakmica, Kako ovo ima ikakve logike?
P

Pfc barič

pre gotovo 3 godine

Iliev treba da reaguje.Sjajan bi tamdem bio sa Vujačićem.I vratio bi koliko toliko Zvezdi sto ga je izdala!
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Da ga Sadik nije zalomio!? Pa cekaj bre jel ste vi citavi? Zaista jedan dribling utice na neciju igru, postignute rezultate, karijeru? Utice na utisak o igracu koji se svojim potezima doneo LS i 20 miliona!?! Da li se ovde mozak zaista istopio na ovim vrucinama?! Osim Grobara koji pamte taj potez jer im je to najveci highlight u poslednjih 5 godina, apsolutno nikoosim njih se toga i ne seca! Kakva je to merna jedinica? Pa i Borjan je primao glupe golove, imao ocajna dodavanja pa nikome nista, a tako i treba, e a sada problem je sto je napadac Degeneka izdriblao?! Pa zar to nije poenta napadaca, ma odakle on dolazio?! Covek je drzao navalu Milana u dzepu, ali probelm je jedan driblinf Sadika?! Zamisli da niko nikada ne izdribla Degeneka, pa on bi bre igrao u Realu, Man City-ju, PSG-u! Ja ne mogu dovoljno puta sa se prekrstim koliko vi gluposti mozete sa izvalite i napisete u jednom danu!
Z

Zvezdas!

pre gotovo 3 godine

Sramota sramota, ako Stankovic ucestvuje u ovom nipodostavanju Degeneka , isti je kao i Terzic....
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Садик га послао у Б опцију. Тако ће бити и са овим осталим Драговићима и Панковима, када крену Немања Јовић и Самед Баждар да их понижавају. Једва чекам да гледам то.
D

Dokle

pre gotovo 3 godine

Vise Darjane sa glupostima?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ne mozes dok nesto ne mracis i to ti je...
J

Jicko

pre gotovo 3 godine

Ne tuguj maleni moj

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Degenek je klasa za Babica iako ni Babic nije los.
P

Poppa

pre gotovo 3 godine

Degeneka ne bih menjao za 100 Babića.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Trenutno prelazni rok se u Zvezdi odvija tako da bi vjerovatno neki od odbranbenih igraca mogao u vezni red a da bi Ben mogao u napad.
g

gostic

pre gotovo 3 godine

borjan gajic degenek dragovic rodic sanogo krsticic falko ivanic katai ohi
S

Simo

pre gotovo 3 godine

Kakav crni ohi pored Pavkova Milana samo mi reci gde si gledao ohija
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Ne znam po cemu je to Babic razlicit profil stopera od Dragovica a Degenek nije.I Babic je kao i Dragovic visok stoper.sporiji samo sto je Dragovic na mnogo visem nivou i bolje igra nogom.Ako se vec trazi neki stoper razlicitog profila od Dragovica onda mora neki sa nizim tezistem i brzi a ne Babic
G

GostX

pre gotovo 3 godine

Babic igra levom nogom (dakle levi stoper), pa zbog toga. A ne znam Darjane zasto ovakav tekst za decka koji je uvek tu kad treba i uvek pruza dobre partije u naesm dresu. Pritom nije incidentan i spreman je da se bori za svoje mesto u timu. Ako "mister" ne bude sujetan, gledacemo Degeneka na bar pola utakmica ove godine.
M

Mohikanac

pre gotovo 3 godine

A ko kaže da su oni tražili štopera, iskočio im Babić ni kriv ni dužan. Babić će da ode uskoro, čim se završe kvalifikacije tako da ovaj tekst nema smisla, sad prave priču kao igraće kod nas da bi ga prodali skuplje. Ljudi, godinama je ista priča i opet nasedamo
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ne znam, do kvaliteta nije sigurno, degenek je bolji. Mozda zato sto se babic bolje snalazi na poziciji levog stopera. Dragovic kad dodje ce sigurno igrati desnog. Babic je levonog. Ljudi zaboraljaju da je jako bitno imati stopere kojima su jace noge razlicite, zbog započinjanja akcija iz poslednje linije.