Komentari na vest

Junajted neće još dugo čekati Sanča, skauti su već u Lajpcigu

G

Gost1312

pre preko 2 godine

Man. Utd. radi iste ili slicne greske kod transfera kao Barcelona unazad 7-8 godina, samo sto United ima manje trofeja u tom periodu na to sve, ali opet jacu pozadinu i strukturu, ali ako ovako nastave nece dugo. Ove sezone ako ne uzmu titulu lige ili LP onda ne znam sta reci, nije valjda Ole 99´god toliko kredita dobio u Unitedu pa da vodi klub bez ikakve vidljive organizacije, strategije, plana igre, pocetnog sastava itd. Nikakvih naznaka napretka u igru, sistemu, sad dobio jos Sancha, Ronalda, Varane-a pa jbg. A da se tek sjetimo svih transfera prethodnih godina, mnogi dosli i otisli nasli formu i srecu negdje drugo, a United sto je ironija svega najbolje rezultate imao s Joseom, titula euro lige i kup. Ole ni to ne moze s dosta jacim rosterom.
G

Goster

pre preko 2 godine

Olmo i sanco su totalno dva suprotna stila igrača,sancco brz dribla u brzini promjena pravca i bolja završnica ,Olmo je pozicija izmedju 8 i 10 nije ni krilo nije ni spic...koliko se sjećam i Ronaldo je trebalo malo vremena da se navikne na prije svega pritisak da se dobije svaka utakmica nije isto kao u Dortmundu gdje igraš kao da se zabavljas,a realno najvise je do trenera sanco nije dobio 10 lopti za 5 utakmica ne može da ulazi u sredinu jer tu je Bruno nekako nije se ništa poklopilo
G

Gost007

pre preko 2 godine

Dali su se skoro zapitali da nije mozda i do trenera?ne samo do igraca..
p

pa realno

pre preko 2 godine

ovaj olmo nije se dokazao u lajpcigu jos do kraja a dovode ga kao zamenu igracu koji je prsao bundesligu ali se opet nije snasao u junajtedu.Po cemu onda verovati da ce igrac koji je manje ime od sanca u nemackom fudbalu igrati bolje nego on.Klasican junajted logika,potez u rangu dovodjenja 36. godisnjeg ronalda u trenutku kad imas 35, godisnjeg kavanija
1

1902

pre preko 2 godine

Da :) Ronaldo je stariji od Kavanije ali je isto tako i 36 puta bolji od njega.Realno :)
Г

Гост

pre preko 2 godine

Јуре га три године, и након толике потере и спуцаних 100 милиона у трансфер хоће да му доведу замену после два месеца. А Олмо ако је толико луд и ако оде тамо има да прође ко Ван де Бек.
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Sanco je krenuo da popusta vec u Dortmundu. U Junajtedu nema pravu priliku i doduse nije Bog zna sta pokazao. On je igrac koji mora da ima najvise loptu u nogama, a to pored Bruna i Kristijana nema sanse, zato on ispasta previse. Junajtedu bi bilo najbolje da juri Sterlinga, ako vec traze zamenu.