Dani Olmo (©Reuters)
Dani Olmo (©Reuters)

Junajted neće još dugo čekati Sanča, skauti su već u Lajpcigu

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.10.21. | 17:08

Ideja je Dani Olmo...

Ima Barselona pravo da mašta i da se nada, međutim želje i maštarije su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Zato malo ko ozbiljno shvata medijske natpise da je Dani Olmo jedna od velikih želja katalonskog velikana već ove zime.

Do sada se uglavnom ime Rahima Sterlinga pominjalo u kontekstu Barseloninih pojačanja. U poslednjih nekoliko dana uz engleskog reprezentativca sve češće ide i ime ofanzivca RB Lajpciga. Na ove glasine reagovao je Kristijan Falk, čovek koji najbolje poznaje nemačko tržište. Njegovi izvori slažu se činjeničnom situacijom: Barselona nema novca da plati Olma!

Izabrane vesti

Falk je još otkrio da je daleko verovatnija destinacija za španskog reprezentativca Mančester. Navodno, prema njegovim informacijama, oba mančesterska kluba raspituju se za Olma, s tim što ga Junajted od nedavno i skautira.

Na Old Trafordu su veoma zabrinuti zbog Džejdona Sanča. Malo ko se još lati pitanja "kada će da proradi", sve se češće govori: "šta se čeka, kad će zamena?" Sve govori da mladom reprezentativcu Engleske iz dana krediti klize iz ruku i da ga Đavoli neće još dugo čekati. A Olmo im se, sva je prilika, čini kao pravi izbor.

Nekadašnji igrač zagrebačkog Dinama u ugovoru sa Lajpcigom ima izlaznu klauzulu postavljenu na 75.000.000 evra. U pitanju je cifra koja ne predstavlja problem za Junajted, što ovaj posao stavlja u domen realnosti.

Pogotovo ukoliko Sančo do Nove godine ne izađe "iz kanala"...

"Tužno je gledati Džejdona kako izgleda na terenu. To nije on", kazao je nedavno prvi čovek Borusije iz Dortmunda Hans Joakim Vacke. Podsetimo, Milioneri su za Sanča u cugu, bez bonusa, uzeli 85.000.000 evra.

Mladi krilni napadač do sada je nastupio na 11 utakmica (ukupno 517 minuta), niti jer postigao gol, niti je asistirao. A i dobri potezi mogu se izbrojati na prste.

Legendarni Peter Šmajhel ne bi ga se odrekao tako lako...

"Džejdon je mladi grač i za njega je plaćena ogromna cena. Očigledno da je to teret za njega. Mislim da bi trebalo da se ugleda na Ronalda. Možda će mu trebati dve-tri godine da pokaže pravo lice, ali onda bi mogao da igra na vrhunskom nivou još 10 ili 12".

Čini se, ipak, da Džejdon Sančo neće imati te dve-tri godine za dokazivanje...

Dani Olmo mu diše za vrat.


tagovi

Dani Olmo

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara