Jurić pričao o Lukiću: Ogorčen sam, šest godina Saša nije podigao glas...

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.08.22. | 14:29

“Ovo je isključivo stvar Lukića i kluba”, poručio hrvatski stručnjak

Torino je slavio na otvaranju Serija A protiv Monce, najavio visoke domete, ali niko ne priča o dobroj igri tima hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića. Mediji iz Torina se uglavnom bave sudbinom Saše Lukića, srpskog veziste koji je odbio da putuje sa ekipom.

Nezadovoljan, pre svega, pregovorima sa upravom kluba i predsednikom Kairom oko novog ugovora. Obećali su čelnici Torina Lukiću produžetak saradnje i povećanje plate na 1.900.000 evra godišnje. Ali ništa konkretno se do tada nije desilo.

Izabrane vesti

Morao je posle meča sa Moncom da o statusu Saše Lukića govori i trener Ivan Jurić.

“Lukić je odreagovao poprilično senzacionalno. Moramo da da ga razumemo. Dečko je šest godina u kluba i jako je bitan deo tima. Veliko je pitanje zašto je reagovao ovako ozbiljno. Ovo je stvarno ozbiljna situacija i jesam ogorčen”, poručio je hrvatski stručnjak.

Međutim, čini se da Jurić nije isključivo ljut na srpskog vezistu.

 “Kako uopšte dođete do ovakve situacije? I sa Sašom, ali i sa svim ostalim. On je kapiten i pitam se zašto je morao da odreaguje ovako? Ružno je i senzacionalistički. Znam ga, on je ovde šest godina i nikada nije ni podigao glas ili uradio bilo šta slično onome što je sada. Sada ćemo svi videti šta je najbolje za sve uključene, ja sam van daljih odluka. Klub će donositi naredne odluke. Ovo je sada stvar isključivo između Lukića i kluba”, dodao je Jurić.


tagovi

Saša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara