Juve bez De Lihta u nevreme

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 20:05

Holanđanin pozitivan na koronu

Pobeda nad Milanom na San Siru (3:1) ogroman je vetar u leđa fudbalerima Juventusa, koji su pokazali da ne odustaju od borbe za jubilarnu desetu titulu u nizu, međutim, u nevreme ih je zadesio peh.

Klub iz Torina objavio je u petak da je Matijs de Liht pozitivan na koronu, tako da će morati u izolaciju, u kojoj su već Aleks Sandro i Huan Kvadrado.

Izabrane vesti

Holandski štoper je odigrao ceo meč protiv Milana i ustalio se u timu posle oporavka od letošnje povrede ramena zbog koje nije igrao do sredine novembra, ali zbog virusa Kovid 19 moraće da pauzira s treninzima bar 10 dana, što znači da će propustiti neke izuzetno važne utakmice za Juventus.

Prvu u nedelju protiv petoplasiranog Sausola, koji ima samo bod manje, zatim ga neće biti u duelu osmine finala italijanskog Kupa protiv Đenove, što i nije toliko bitno, koliko naredna dva duela - 17. januara protiv Intera u Milanu i tri dana kasnije protiv Napolija u Torinu. Teoretski, mogao bi De Liht da zaigra protiv Napolitanaca, ali videćemo šta će odlučiti Andrea Pirlo, odnosno kakvo će biti njegovo zdravstveno stanje i forma posle novog perioda bez treninga sa ekipom.

Holanđanin je ove sezone upisao devet prvenstvenih nastupa, uz tri u Ligi šampiona.


tagovi

JuventusMatijs de Liht

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara