Komentari na vest

Juve skupo platio remi sa Viljarealom: Povređen i Sandro, propušta polufinale Kupa

n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Realno je da Juventus izbaci Viljareal kod kuce i udje u cetvrtfinale, i to bi bilo to za ovu godinu. Po meni maximum ove ekipe je to cetvrtfinale. Mada nikad se ne zna, mada ja ne vidim koga oni mogu da izbace u cetvrtfinalu sa ovako dekadentnom igrom Alegrija. Mada nikad se ne zna, zna on i da postavi ekipu na dvomec i izbaci i boljeg. Ali cisto sumnjam. Jao sto sam i rekao na kraju prosle sezone, kazem i sad, Pirla nije trebalo oterati, kakav god bio njegov Juventus bolji je od ovoga sad, bar sto se igre tice.

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Очито ниси пратио досадашњи рад Алегрија кад мислиш да не може да дође до финала и таквог успеха са оваквим игром ... Само му треба времена и да макар 80% екипе буде здраво, што још није био случај у овој сезони, а посебно откако је кренула 2022.
G

Gost849

pre oko 2 godine

Pirlov Juventus je najvece zastidje toga kluba u zadnjih 20 godina. 0 motivacija, 0 zalaganje, 0 taktika, 0 uigranost...Pirlo je toliko dobar bio da ga je najvise trazila Salernitana a na kraju ga je i ona odbila. Alegrija je Real trazio i to dva puta i odbio ih je zbog Juvea.