Komentari na vest

Juventus pokvario Motin oproštaj od Dalare i održao mu lekciju pred prelazak u Torino

F

FM

pre 2 meseca

Koji ovo novinar pise Ženova?! Trebalo mi je malo vremena da shvatim da li misli Ženeva ili Ðenova.
J

Jjj

pre 2 meseca

Samo Antonio Conte!!!
Z

ZZ Crew

pre 2 meseca

Ja uzeo pare na oba daju posle 3:0 a oni neka namestaju...

Prepoznator

pre 2 meseca

Pogle ti samo tih likova, na kojima kao leži budućnost italijanske Serie A. Mota, baš je imao čudnih mečeva ove sezone. Van Bomel, pa daj bre niko da pomene da ima 9/10 poraza u plej ofu. De Zerbi, šta je to molim te uradio. Fonseka, jednostavno ha ha. Ne, stvarno ne vidim da će biti kvalitetnog fudbala u skorije, pogotovo kad uzemo u obzir sve sigurniji odlazak bitnih igrača poput Osimena, Tea Ernandeza, Lautaro je sumnjiv...

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

@Prepoznator Lautaro sumnjiv? Covek sve dogovorio, ceka se samo potpis. Nego, jel se i dalje Charles pita? 😂
n

namestanje liga

pre 2 meseca

bezvezna liga...Svi namestaju ali ovi i turci najocitije
I

Idaccio

pre 2 meseca

Navijam za Juventus od 1987. godine. Znači za 37 godina ne znam da sam propustio maksimalno 20 utakmica Juventusa. Zdrav, bolestan, ja ih gledam i navijam. Bio sam u Torinu 12 puta na utakmici, od toga na 5 utakmica Juvea u Ligi šampiona. Otvoreno tvrdim da je ovo najlošija ekipa i najgorq igra otkad ih pratim. Odjelo trenera Juventusa je teško, pritisak je ogroman, rezultat je sve, a Mota nema iskustva. Skeptičan sam oko angažovanja Mote. Nama treba trener koji duboko poznaje DNK Juventusa. Moja želja je da se vrati Antonio Conte.
Л

Лазар

pre 2 meseca

Ја навијам за Јуве од '96. Памтим једнако лош или ето, незнатно бољи Јувентус од овог са Дел Неријем. Ако ћемо гледати по разумијевању тежине тог клуба, онда само или Зидан или Конте. Обојица су Јувентини у души, знају о Јувентусу све.
G

Gostpoipoi

pre 2 meseca

Efekat Vlahovic - izadje iz igre i Juve da 3 gola za 10 minuta 🤣
h

hahahahahahah

pre 2 meseca

A lik pre neku noc dao gol za trofej u kupu. Volim tu objektivnost, obicno otkriva neki kompleks :)
G

Gostpoipoi

pre 2 meseca

I corava koka ubode poneko zrno 🤣
J

JTNK

pre 2 meseca

Vlahović je igrač šesnaesterca, ako primi loptu ispred gola postoje šanse da ga ubode, dečko ne zna s loptom, nema fudbalsku inteligenciju i ne može sam ništa uraditi. Defanzivac može dati gol kao Vlahović, zato nikad neće biti vrhunski napadač što je Juventusu više nego potrebno.
L

Loris Bauer

pre 2 meseca

Kakvu lekciju mu očitali trebala im pobeda da bi prestigli Bolonju. Školovao ih Mota, to sto su se igraci opustili na 3:0 nije nista strašno posle istorijskog uspeha. Opet mišljenja sam da Mota tek treba da pokaže karakter i reakcije kad potencijalno bude krenulo loše u većem klubu. Sve je ovo lepo i nestvarno, ali tek treba da pređe taj prag do "trenera".
D

Delija NBGD

pre 2 meseca

Koja namestaljka.
A

Arena sport amateri

pre 2 meseca

Kako los komentator moze pokvariti utakmicu. Ovaj Nemanja Paunovic je toliko ogranicen i limitiran, krvare mi usi. Gomila izlizanih fraza i lazna euforija kod golova Juventusa... Kao da je polufinale Lige sampiona. Dzabe se trudis botino, ne stoji ti.

boban milosevic

pre 2 meseca

kao navijac juventusa kazem da komentatori malo vise naginju zbog nasih igraca. kostic ide ali trebalo bi samardzic da dodje tako da isti broj ostaje