Komentari na vest

Kad nije mogao Napredak, Rašo slomio Radnički

b

batistuta

pre gotovo 3 godine

kad je toliko tuzan Srpski fudbal sto ga gledas.......
d

djolea

pre gotovo 3 godine

radnicki je ne ubedljiv,nemaju nikakvu igru.....samo se brane....
G

Gostic

pre gotovo 3 godine

od 90 minuta fudbala, aktivno se igralo 20 minuta.Kakav ocaj.
s

steva 034

pre gotovo 3 godine

kako je tuzan Radnicki,bez suta na gol za 90 min.....katastrofa...
#

#Radnički1923

pre gotovo 3 godine

Sramotno vođenje ekipe od strane trenera Radničkog,Radenkovića. I ako ima rezultat,on MORA da promeni igrače i u igru uvede MENADŽERSKE MEZIMCE 🙃🙄 Igra tada pada,a jedan od tih igrača koji MORAJU igrati,na kraju i daje autogol. Kakav bre Kovinić,Rašo, Brnović...sve same prevare i dunsteri. Suđenje je takođe bilo 👎👎👎 Džaba nama VAR,kad SE NEKE UTAKMICE MORAJU DOBITI. SRAMOTNO
B

Boki Šabac

pre gotovo 3 godine

U prošlom kolu Radnički je pobedio Spartak autogolom igrača gostiju, sada im se vratilo istom merom.Pokušali su istom taktikom kao u Lučanima,ultra defanzivno i čekajući eventualno kontre,nije upalilo to ovog puta (nijedan udarac i u okvir i van okvira nisu imali danas).Kući ako uspeju neki bod nekome da otkinu,puna kapa,na strani,nemaju čemu da se nadaju.Pod hitno još barem 2-3 kvalitetna igrača moraju dovesti ili ih ekspresno čeka povratak u Prvu ligu Srbije.
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Slika i prilika našeg fudbala. Povedeš 1:0,imaš igrača više od 65 minuta, i onda umesto da dokusuriš protivnima ti krećeš sa odugovlačenjem. Od 67 do 82 minuta se igralo aktivno 5 minuta.