Najnovije vesti

Kad slaviš titulu, slavi je kao Stiven Džerard (VIDEO)

Vreme čitanja: 2 minuta

Printscreen

Moram da pustim igrače da uživaju u ovome. Bio je ovo put pun uspona i padova. Deo sam njega tri godine, ali prethodnih deset ovi navijači, bivši igrači, osoblje, prošli su kroz svašta. Sasvim je normalno da sada žele da uživaju", rekao je trener Stivi Dži posle pobede nad Sent Mirenom

Čekanju je konačno došao kraj. Titula prvaka Škotske se posle deset godina vraća na Ajbroks ukoliko Seltik sutra ne savlada Dandi Junajted. Pa i da slavi, aktuelni prvak će samo odložiti neizbežno, jer kad-tad će titulu morati da preda u ruke najljućem rivalu.

Ali, fudbaleri Rendžersa bili su nestrpljivi. Nakon današnje pobede nad Sent Mirenom (3:0), istrčali su ispred Ajbroksa kako bi proslavili sa navijačima koji su se uoči meča okupili kako bi ekipi pružili podršku, a slavlje su potom nastavili u svlačionici, gde je u centru pažnje bio verovatno najzaslužniji čovek za prekid decenijskog posta tima iz Glazgova – Stiven Džerard.

Pevao je menadžer Rendžersa sa svojim igračima, skakao, veselio se, da bi sve kulminiralo time što se zaleteo i po podu polivenom alkoholom proklizao duž čitave svlačionice.

Svestan je legendarni fudbaler Liverpula i sam koliko ova titula znači svima u klubu, od igrača do navijača, nakon svega što su posle izbacivanja u četvrti rang 2012,  prošli u prethodnih deset godina.

"Moram da pustim igrače da uživaju u ovome. Bio je ovo put pun uspona i padova. Deo sam njega tri godine, ali prethodnih deset ovi navijači, bivši igrači, osoblje, prošli su kroz svašta. Sasvim je normalno da sada žele da uživaju", rekao je Džerard u izjavi za Skaj Sport.

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva