"Raul"
"Raul"

Gospodin Raul osvojio titulu i u Kataru! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.13. | 22:49

Legenda španskog, evropskog i svetskog fudbala i u 35. godini ređa uspeh za uspehom...

 

RaulKada Raul Gonzales Blanko zakorači na teren, ceo stadion mu se klanja. Protivnički navijači ga cene i poštuju, njegovi ga obožavaju i dižu u nebesa. A to je i zaslužio, zbog svega onog što je učinio u 19 godina dugoj karijeri... Sada, u 35. godini, legenda madridskog Reala (kojem oproštajni meč pravi Šalke, u kojem je proveo dve sezone?!) i sa Al Sadom uspeo je da osvoji titulu prvaka Katara, čime je još više upotpunio i onako veoma bogatu fudbalsku priču!

Izabrane vesti

Podsetimo, Raul je u Al Sad stigao na početku sezone, odmah preuzeo kapitensku traku i već u prvoj godini doneo čudo – prvu titulu posle šest godina posta!

Najbolji strelac u istoriji Lige šampiona je na 21 meču postigao ukupno devet pogodaka, bio pokretač svih napadačkih akcija Al sada, što je bilo sasvim dovoljno da fenomenalni Španac postane jedan od omiljenih osoba u klubu... Njegov klub je u borbi za titulu savladao Al Karitijatu sa 3:1, čime je i matematički obezbeđen trofej.

Legendarnom Špancu je ovo 19. trofej u karijeri, s obzirom da je osvojio šest titula u Primeri, četiri španska Superkupa, tri Lige šampiona, dva Interkontinentalna kupa, jeda evropski Superkup, kao i nemački Kup i Superkup.

Jednom rečju – gospodin!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Al SadKatarLiga šampionaRaulReal MadridŠalkeSuper kup Španijesuperkup nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara