Kako da ih iznenadimo? Petković nudi recept: Iz prekida pada Brazil

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.06.18. | 18:28

„Ako sam mislio da ne mogu da pobedim, onda kažem da me boli nešto“, slikovito je ohrabrio Orlove Dejan Petković

O Brazilcima se sve zna. Mada, ako ih neko od naših poznaje u dušu onda je to Dejan Petković. Ponajviše zbog decenijskog staža u najvećoj južnoameričkoj državi.

Popularni Rambo nije reči uvijao u oblande, nego je gađao pravo u centar, predstavljajći očekivanja pred susret trećeg kola Grupe E (sreda, 20.00).
Ako neko misli da ne može da iznenadi Brazil, bolje da ne izlazi na teren. Kada sam igrao fudbal, ako sam mislio da ne mogu da pobedim, onda kažem da me boli nešto... Šanse nisu ogromne, ali to ništa ne znači u fudbalu“, optmista je Peć.

Izabrane vesti

O tome da je naša reprezentacija najviša na Mundijalu govorio je selektor Brazila Tite, strahujući od vazdušnog napada Orlova, a upravo to potencira i Petković.
„Ekipa smo koja ima visoke igrače, snažni smo, samo nedostaje brzina, tu su Brazilci u velikoj prednosti. Prekid, čvrsta odbrana i borbenost su naši aduti“.

Selesao je veliki favorit, ali na ovom Mundijalu bilo je mečeva na kome nisu pobedili, na primer, Španci, Portugalci, Argentinci... Možda i mi kreiramo još jedno iznenađenje.
Brazilu je potrebna pobeda da bi osigurao prvo mesto, ali potrebna je i Srbiji, s tim da nam i odgovara nerešeno sa golovima, uz poraz Švajcarske od Kostarike. Srbija bi trebalo da traži pobedu“, dodao je Dejan Petković.

FOTO: Star sport


tagovi

Dejan Rambo PetkovićRusija2018fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara