Komentari na vest

Kako je ko glasao: Orlovi za Levu, Argentinci nepošteni; Tadić pohvalio De Brujnea, velikani istakli Kantea

V

Višković Sport klub

pre preko 2 godine

Potpuno su obesmišljene ove nagrade i čtav ovaj cirkus dobija mnogo veću pažnju nego što zaslužuje, posebno što je u pitanju kolektivni sport. Pravednije bi bilo da se bira najbolji golman, defanzivac, veznjak i napadač a ne ovako. Zlatnu loptu može da dobije najbolji strelac. Odavno to nije izbor za najboljeg igrača nego čist marketing!
S

Sir Bobby Moore

pre preko 2 godine

Вишко ајде жив ми ти реци Гојку да кад преноси утакмице да не пије вињак.Сваку утакмицу као сахрану да преноси
J

Jhhhjh

pre preko 2 godine

Mesi oduvek glasa samo za svoje prijatelje u ovim izborima. Cudi me da nije stavio i Aguera na spisak. Jedino mi je neverovatno sto je bilo godina kada je davao po nekoliko bodova Ronaldu hahah
B

Bravo Leva!

pre preko 2 godine

Ovo glasanje je jos jednom pokazalo koliki je Mesi kompleksas, dok Levandovski pokazuje posle svega kolika je fudbalska i ljudska velicina. I nakon svega, nakon svih priznanja i trofeja koje je osvojio nikada nece biti priznat kao najbolji svih vremena, pre svega jer je postojao jedan MARADONA, na kraju krajeva i RONALDO-zuba. Sportski pozdrav drugari!
U

Uiiui

pre preko 2 godine

To sto je glasao za suigrace ne znaci da je kompleksas. Taj Mesi je vise puta davao glasove Ronaldu dok se ne secam da je Ronaldo ikada dao ijedan glas Mesiju, a godinama pratim ove izbore. Jedini kompleksas ovde je K. Ronaldo.
I

I

pre preko 2 godine

Lepo je što je Tadić primetio De Brujnea, svakako je igrački u 3 najbolja fudbalera sveta već godinama, ali mu nedostaje neki herojski momenat, da bi se najozbiljnije shvatio. U svim najvećim mečevima svoje karijere ostao je nedorečen. Nešto slično kao Tijeri Anri, koji je za mene igrački najkompletniji fudbaler ikada. Ali ni u jednom finalu, čak ni u jednom polufinalu u karijeri nije postigao gol i imao taj herojski momenat. A odigrao ih je poprilično, 2 polufinala LŠ sa Arsenalom, nije dao gol, 2 polufinala sa Barsom, pa finale sa Arsenalom, finale sa Barsom, pa čak ni jedno finale FA Kupa ni kupa Španije nije dao gol. Tako isto i De Brujne, dominira i u malim utakmicama i u derbijima, ali kad dođe najveća zataji. Ok nije napadač, ali morao bi imati neki magični momenat kada je najvažnije, kao što ih je imao Zidan. Igrački, De Brujne je klasa za zlatnu loptu, ništa sporno.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Svaka cast za ovo receno za Tijerija Anrija, da je igracki najkompletniji igrac ikada. To je nepopularno misljenje, ali definitivno stoji. Nema igraca koji je imao to sve kao on. Sto se tice finala i golova, i to je cinjenica. Ali Anriju se jednostavno nije dalo, u svakoj utakmici je bio odlican, ali se nije dalo. Finale 2006 sa Arsenalom citavu utakmicu sa igracem manje se poigravao sa njima, sam sebi napravio par sansi, ali nije islo, Valdes branio kao nikada. Pamtice se ipak kako je sam izbacio Reala sa Arsenalom, izbacio Juventusa, izbacio tad najjaci Brazil sa Francuzima..
I

I

pre preko 2 godine

Slažem se svaku reč, u mnogim finalima je blistao, ali nije se dogodilo da ih reši. Zaboravio sam i 2 finala SP sa Francuskom i jedno EP. I polufinala. To je već uzorak od 20 najvećih utakmica u karijeri da nije dao gol. Centarfor i to najbolji. Daleko od toga da mislim da nije imao karakter, ali nekako se nije dalo. Čudne stvari su mu se dešavale, u finalu sa Arsenalom Leman dobija crveni... Valdes mu je branio nestvarne stvari... Pa finale sa Barsom, izveo je najlepše zalamanje koje sam u životu video kad je Ferdinanda poslao po burek i odbrani mu zicer Van Der Sar.. Pa finale sa Francuskom, ludi trener ga vadi iz igre (nezamislivo), ubacuje Trezegea koji posle promašuje penal, itd... Šteta, ali da bi te smatrali najvećim, treba imati nekada i taj herojski momenat. Za mene Kristijano Ronaldo igrački nije bio moćan kao Anri na vrhuncu, ali je sa takvom lakoćom rešavao ključne utakmice i to pravi istorijsku razliku.
I

Iga

pre preko 2 godine

Dzeko ima dosta bolju statiatiku ad anrija samo sto je ovaj francuz .alo markentiski eksponiraniji.
Q

Qwertyuiop

pre preko 2 godine

Ovi Francuzi pokazaju koliko su jadni ustvari.Glasaju za svoje.Kako bi voleo da ispadnu opet u prvoj rundi kao u Japanu i Koreji 2002 i to bez postignutog gola.Da se vidi kakve su prevale Mbape,Benzema ustvari.
k

kakoe

pre preko 2 godine

Smesno je kako Mesi prica kako treba Leva da dobije zlatnu loptu prosle godine, a kad treba da glasa na bilo kom glasanju ne da mu ni bod. Zar je toliki ego svih igraca da mora da se daju bodovi drugovima da se ne bi naljutili.
H

Hmmms

pre preko 2 godine

Mesi je rekao da je trebao Leva da dobije za predproslu godinu, a ne za ovu.
D

De jàn

pre preko 2 godine

Cudno da Fernando Satos nije glasao za Ronalda. Izgleda da je pukla tikva...