Kakva nesreća za Bogdana Planića: Ušao u Ligu šampiona, potpisao ugovor života - povredio tetivu na prijateljskom meču

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.22. | 16:16

Srpskog štopera čeka duga pauza

Kakvo leto za Bogdana Planića! Živeo je fudbalski san nekadašnji štoper Crvene zvezde, Vojvodine i OFK Beograda. Sa Makabijem iz Haife je ušao u Ligu šampiona, savladavši na tom putu Olimpijakos, Apolon sa Kipra i na kraju Crvenu zvezdu. Imao je centralni defanzivac iz Užica neka vanserijska izdanja, bio je ljubimac navijača novog učesnika Lige šampiona.

Na kraju je sav dosadašnji trud naplatio, potpisavši ugovor života sa Al Šababom iz Dubaija. Dobio je Bogdan Planić trogodišnji ugovor i platu od 1.500.000 evra po sezoni. Sve je bilo idealno za Bogdana Planića.

Izabrane vesti

Ali ga je onda zadesio neverovatan maler. Srpski štoper se teško povredio na zagrevanju za prvu utakmicu u dresu novog kluba.

Posle potpisivanja ugovora rukovodstvo i šef stručnog štaba Al Šababa odlučili su da se Bogdan Planić oproba u prijateljskom meču zatvorenom za javnost protiv Al Vasla.

Bila je to, očigledno, nenamerna greška. Verovatno umoran od brojnih letnjih napora, Bogdan Planić je pri prvom trku osetio bol u tetivi. Prve prognoze nisu obećavajuće. Sve ukazuje da Srbina očekuje duga pauza. Tome u prilog i vest da Al Šabab mora da reaguje na na tržištu i pronađe novog štopera.

Klub iz Emirata je iskorostio izlaznu kluazulu u Planićevom ugovoru sa Makabijem iz Haife i doveo ga za 1,8 miliona evra.


tagovi

Makabi HaifaBogdan Planić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara