Pogodak Kalvina Filipsa sa penala (©MN Press)
Pogodak Kalvina Filipsa sa penala (©MN Press)

Karager provocira Ričardsa: Sjajan je Hamilton, ali od tebe je naučio da se baca za penale

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.12.23. | 10:07

“Da li čuješ sebe šta pričaš“, pitao ga je bivši štoper Mančester Sitija

Mančester Siti ne baš tako dominanta kao obično, ali pobeda je upisana, a gostovanje kod Crvene zvezde poslužilo je klubu da navijačima predstavi i nekoliko novih aduta. Pre svih se tu misli na Majku Hamiltona, koji je oduševio javnosti prvim golom na utakmici, a kasnije i iznuđenim penalom posle slaloma između Nasera Đige i Uroša Kabića.

Međutim, baš oko ovog drugog detalja se povela i priča u studsijkoj emisije američkog Si-Bi-Esa posle utakmice. Bivši kapiten Liverpula Džejmi Karager iznenadio je sve kada je počeo...

Izabrane vesti

Mnogo toga za divljenje. Hamiltonova igra – fantastična, intervju posle utakmice – fantastičan. Ali, nije mi se jedna stvar dopala i to mora da izbaci iz igre. Ovo je užasno simuliranje, strašno. Pogledajte, baca se na pod, veoma teatralno“, govorio je Karager dok je u pozadini išao snimak penala oko kojeg su se čak i najvatrenije pristalice Zvezde saglasile – čist kao suza.

Majka Ričards, još jedan od stručnih konsultanatana CBS-u, nije mogao da veruje šta sluša.

Da li čuješ sebe šta pričaš? Da li si ozbiljan?“, pitao je Karagera.

Džejmi je još neko vreme uspevao da ostane ozbiljan.

Naravno da sam ozbiljan. Na ovome će mi kroz koju godinu zahvaljivati“, odgovorio je Karager, ali je na kraju morao da popusti i nasmeje se.

Produkcija je sve ovo na brzinu osmislila kako bi podsetila na jedno zaista akrobatsko simuliranje Ričardsa iz igračkih dana. Karager je sve vreme samo pravo uvertiru.

Očigledno se ugleda na tebe. Šta misliš, odakle mu ova ideja?“, rekao je Karager pre no što je pušten klip na kome Ričards kao da se baca u bazen, a ne na teren.

Urnebesan smeh je usledio. Tjeri Anri, takođe prisutan u studiju, nije mogao da veruje.

Šta to radiš? Zašto toliko visoko?“, zadirkivao je Ričardsa.



tagovi

Majka RičardsMajka HamiltonDžejmi KaragerMančester Siti

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara