Antonio Kasano (Reuters)
Antonio Kasano (Reuters)

Kasano: Dosta više o Ronaldu kao najboljem u istoriji. Pa on nije ni u pet

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.10.21. | 10:33

Bivši italijanski reprezentativac pomenuo Ronalda, ali onog koji je fenomen, Brazilca

Kako se približava dan kada će biti saopšteno ko je najbolji igrač godine u izboru Frans fudbala tako se podgreva atmosfera, prave se razne ankete, čuju se razna mišljenja. Jedni bi da vide Lionela Mesija za Zlatnom loptom u rukama, drugi Kristijana Ronalda, treći opet nekog sa zvanične liste kandidata, Žoržinja, Karima Benzemu ili Roberta Levandovskog možda?

Nema ko se nije umešao u debatu, od legendarnog trenera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona, preko znanih i neznanih stručnjaka, do Žorža Mendesa, Ronaldovog agenta i jednog od najuticajnijih ljudi u fudbalu za vreme prelaznih rokova. Portugalac tvrdi da njegov zemljak nije samo bio najbolji ove godine, već ga je nazvao najboljim u istoriji.

Izabrane vesti

Ta kvalifikacija izazvala je kod mnogih reakciju, a jedan od onih koji je u etar poslao brutalan odgovor jeste Antonio Kasano, nekadašnji reprezentativac Italije koji je karijeru gradio u Bariju, Romi, Realu, Sampdoriji, Milanu...

"Dosta više s tim dramama. Da li je (Kristijano) Ronaldo najbolji fudbaler u istoriji? On čak nije ni među prvih pet. Za mene su Mesi, Pele, Maradona, Krojf i Ronaldo, onaj koji je fenomen (iz Brazila), druga dimenzija", rekao Kasano za "BoboTV", YouTube kanal takođe nekadašnjeg italijanskog reprezentativca Kristijana Vijerija.



tagovi

Antonio KasanoKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara