Komentari na vest

Katai kao Hugo i Pjana: Protiv Partizana leva, desna, glava!

H

Hugojdjdjdj

pre oko 2 godine

Vijera nije dao gol glavom
A

AcaPN

pre oko 2 godine

Jeste, na derbiju odigranom 27.02.2016.god na JNA. Pobedili smo 2:1, on dao gol glavom. Prvi je dao Lučo Ibanjez iz slobodnog udarca.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

To je onaj derbi gde je Glodjovicu bilo "prerano" da svira penal nad Necom Mihajlovicem,gde je Ibanjezu namesten slobodnjak da sutira i gde je ponisten cist gol Neci Mihajlovicu ali kad bi se lopov secao svake kradje kako bi ziveo,pamti samo onaj pokradeni....
g

golizivot

pre oko 2 godine

Jeste, dao je. Secam se, tada sam ziveo u BGu i sa tadasnjom curom idemo na derbi. Njoj prvi put. Na sever nema mesta, odemo mi na zapad negde blizu juga, a ono puno grobara... Posto i ja i cura simpatisemo vise Zvezdu, sta cemo sedimo i cutimo. Secam se gola kao juce, pada gol a ona meni u jakni stiska ruku od srece a ne smemo da pisnemo. Malo kasnije, par reda ispred nas vidim decka koga poznajem a on "debeli" grobar, priso i bas smo se fino nasmejali. Fino iskustvo. :)
M

Molim

pre oko 2 godine

Ne hvalite puno matoru ragu omaklo mu se da je lopta usla u mrezu. Videcete kako ce kao i svaki put raga da se vuce po terenima super lige. Lepse bi bilo da su se na derbiju pojavila deca stani stankovic radulovic motika i drugi omladinci nego puntim preskupih matorih raga.
d

dejanera

pre oko 2 godine

Pa imas Omladinsku, Kadetsku, Pionirsku ligu a imas i Graficar! Pa se sit nagledaj decurlije kako trce kao muve bez glave! A ta "raga" je , u ovoj sezoni, odigrala 31 utakmicu. Postigao je 19 golova i imao 4 asistencije! Od tih 19 golova 13 je u prvenstvu a 6 u Evropi. Da nam je jos koja takva "raga" pa da nas Bog vidi!
3

32 titula

pre oko 2 godine

Sram te bilo,vredjas majstora zato sto ti unistava zivot,na svakom derbiju koji igra omane mu se gol u Partizanovoj mrezi.
s

serMudro

pre oko 2 godine

Raga...ti su pusta neznalica,grama mozga nemaš... Pozdrav za brata cigana i tenkistu "dejaneru"
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Izvinjavam se ako smetam ali bih imao da pitam gde je bio ovaj majstor lopte na petoparcu dok je trener bio Savo Milosevic,izvinjavam se na smetnji jos jednom i hvala unapred na odgovoru.
K

K1996

pre oko 2 godine

Igrao je u Americi. Kad se vratio, savo je otišao desetak dana pre derbija, tako da se nisu susretali. Dao Vam je gol tada, ako se sećaš... Pozdrav!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

@K 1996 A u prvom mandatu od 2014 do 2016?!Ako ga madjija ne bi poznao na treningu Reala gde je bio tad?!I gol u derbiju koji navodis je posle penala Milosa Jojica posle povlacenja POTPUNO BESPOTREBNOG Sanoga.
K

K1996

pre oko 2 godine

@Sima Arauho Odgovorio sam na pitanje. Kakve veze ima sad 2014-2016.? A da... I tad je dao gol na derbiju. Pozdrav!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

E bas bih voleo da me podsetis na taj gol od 2014-2016?!
K

K1996

pre oko 2 godine

@Sima Arauho Jesen 2015. 3:1 na Rajku za Zvezdu. Katai i Vieira 2 puta. Sećaš li se, Simooo?
d

dejanera

pre oko 2 godine

Evo Simo pa se sit nagledaj https://youtu.be/kZOAtd-0aV0 Od 4:10 pa do kraja je gol Kataia.
G

Gosttirkenisizafabriq

pre oko 2 godine

Kako nigde nisi uspeo kad dajes levom petom desnom hahaha joj koje su ovo zvake u polusaju hHaha
A

Adrian Mutu

pre oko 2 godine

Pjanović sigurno nije pobegao saviću i krstajiću jer su oni igrali zajedno 2010 kad je partizan igrao ligu šampiona
K

K1996

pre oko 2 godine

Nije Stefan jedini Savić koji je igrao za njih. Pozdrav.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Branko Savic, sine! Ne moze se fudbal pratiti petnaest minuta, a sa mnogima je ovde to slucaj, i ostavljati komentare i praviti se pametan. Branko Savic je igrao u dva navrata u Partizanu, izmedju ostalog i u tom periodu kada je Pjana igrao za Zvezdu.
S

Stari papagaj

pre oko 2 godine

Katai Katai ubico grobara....
P

Programercina na kub

pre oko 2 godine

Super sto ste sredili lajkove i dislajkove pa sad moze samo do 3-4, ali daj sredite i to da se aplikacija ne refreshuje svaki put kad se komentar lajkuje ili dislajkuje
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Sredili su zbog onog Bota U INAT DUŠMANIMA. Koji lupa svima na stotine minusa, svakom ko ima zamerke na rad Uprave. Misli da je otkrio toplu vodu, lupaš do bezsvesti minuse pa uradiš rifreš, i ostanu svi minusi koji si izudarao. To su skoro svi znali, ali niko nije toliko oboleo kao onaj U INAT DUŠMANIMA, pa da to radi svaki dan.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

U sledecem derbiju to nece biti tako za Zvezdu jer Partizan ce igrati svoju igru taktiku.
@

@pobeda

pre oko 2 godine

Pa i sad je igrao kako jedino i zna...zatvoreno pa ako pukne neka kontra! Kao i poslednjih 10 Derbija... Da je Menig iz kontre, posle katastrofalne greske Picinija postigao gol, Zvezdi bi bilo jako tesko da preokrene ..... Svaki put parkirate autobus, pa ako prodje - prodje...drugacije i ne umete.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Небески скакач Катаи. Бар тако Вујачић каже.

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Aca Katai ubica grobara!
K

Koji carevi

pre oko 2 godine

Od prvog dana u Partizanu Lamine Dijaraaaaa nananana nananana ubica cigana. Niko te nikad voleti neće k'o što te volim jaaa aaaaa Dijara Dijaraaaaa ubico cigana. Hvala i tebi na podsećanju :)
Л

Лукаку 98

pre oko 2 godine

Треба можда за Боаћија навести да је сва три гола постигао при резултату 1:0 за партизан, дакле сваки гол је био јако битан. Катаи би могао да подебља салдо већ у априлу..
T

TzZ

pre oko 2 godine

Na Jna posle precke Kataija, pogledajte snimak, Vukacic mislim sa ledja gura Ivanica koji ide na loptu.Ne svira se cist penal za Zvezdu.Nijedan medij to nije rekao.Nijedan.Snimak postoji.Katai precka derbi Jna.
s

si srecan

pre oko 2 godine

em nije faul vec cista gluma, a isto je bio u ofsajdu, tako da ne moze biti faul
@

@si sreca...

pre oko 2 godine

Tu glumu i taj ofsajd samo ti vidis.Kao kuca penal.Kao kuca.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Bio ofsajd svakako. Komentarisano je ma Areni
s

straleultras

pre oko 2 godine

niko nikad neće biti kao legendarni pjana...