Komentari na vest

Katastrofa Tunisa, a verovatno i Obale Slonovače! Najveći rezultat u istoriji Namibije

G

Gostgost

pre 4 meseca

Kakva seca favorita na ovom prvenstvu. Ajde sto ne mogu da pobede, nego ni gol ne mogu da daju. Kladionice samo trljaju ruke.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Tunis nikad nije vazio za Favorita niti ce vaziti jer u timu imaju samo Ellyes Skhiri svi ostali su 0. Favoriti sa osvajanje jesu bili: Obala Slonovace,Gana,Alzir,Egipat,Nigeria,Senega,Kamerunl ili Maroko. Tunis sigurno nije. Mene vise iznenadjuje to sto nisu uspeli dalji prolaz :Alzir,Gana i Obala Slonovace. Ostali su samo Egipat,Maroko,Nigerija i Senegal od Favorita.
M

More..

pre 4 meseca

Slazem se za favorite po imenima, samo bih dodao da ko je pratio africke reprezentacije ove generacije (makar proslo prvenstvo) je video da Ekvatorijalna Gvineja, Burkina Faso, Zelenortska ostrva i Komori (koji na zalost ne ucestvuju) pomocu igraca rodjenih u Evropi, kidaju reprezentacije koje imaju jaca imena ali nemaju igru. Od ekipa koje si nabrojao dosta njih imaju imena iz liga petica, ali igraju divljacki, ili po nekom bezveze sablonu koji ne radi protiv zategnutih odbrana, mislim na Nigeriju, Obalu Slonovace, Ganu (koja je bez Partija kao da igraju sa dva igraca manje) , Alzir i Senegal(koji su igracki bas jaki pa i imaju dobar procenat pobeda). Ali zato je ACN uvek zanimljiv makar meni. Senegal cini se da igra malo pametnije, ali i dalje dosta na kvalitet pojedinaca. Egipat je igrao lepo na oko kada je Salah izasao(efekat zvezde tima), ali su im slabi igraci, slicno i Kamerun. Maroko je ubedljiv favorit na turniru jer imaju i pojedince i zato sto imaju uigran sistem koji je prosao na Sveskom (i treba na njih staviti pare). Voleo bih da Gana, Nigerija (za koje navijam od malena) i Obala Slonovace naprave sistem do Svetskog jer imaju dobre igrace ali tesko.
A

Aca-gangula

pre 4 meseca

Bravo za Nambiju.
Z

Zvezdan Božinović

pre 4 meseca

Južna Afrika je odrednica za jug kontinenta, takva država ne postoji. Prevodeći ime zemlje s engleskom (South Africa) bilo bi ispavno da ste naveli Južnoafrička Republika.
(

(ko)lektor

pre 4 meseca

Kad bi imalo pismenih ovde, ti ne bi dobio dislajkove jer si apsolutno u pravu.
L

Lalla

pre 4 meseca

Baš dosta konkurenata za titulu već u grupi ispale.Voleo bih da se desi iznenađenje kao Zambija pre desetak godina ,da neka zemlja prvi put osvoji .
E

Eskobar

pre 4 meseca

crnci i fudbal hahahaha
A

Arapp

pre 4 meseca

Stanovnici država severne Afrike su Arapi koji su bele rase
M

Mirza Tt

pre 4 meseca

Ali ja koji sam igrao da osvoje Tunis, Alžir ili Egipat! Pa sjajno!
С

Само питам

pre 4 meseca

Зар Замбији није довољан х? Због боље гол разлике.
Z

Zanzibar

pre 4 meseca

Može Zambija da ispadne tako što Tanzanija da dobije Dr Kongo,a Maroko dobije Zambiju,a DR Kongo ima bolju razliku