(©Reuters)
(©Reuters)

Klubovi izbušili dogovor da Bijelsa postane selektor Meksika

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.01.23. | 02:54

A, sve bilo završeno

Posle neuspeha na Mundijalu u Kataru, na kojem nije prošao grupu, Meksiko traži novog selektora i to na duže staze, koji bi spremao tim za naredno prvenstvo sveta, koje će se delom igrati i u toj zemlji.

Bili su Meksikanci nadomak sjajnog rešenja, jer su se sve bili dogovorili sa Marselom Bijelsom, ali su odjednom rešili da sami sebi pucaju u nogu.

Izabrane vesti

Preokret se dogodio preko noći tako što je u okviru Fudbalskog saveza Meksika formirana komisija koju čine vlasnici četiri kluba: Tihuane, Čivasa, Kluba Amerike i Santosa Lagune. I sva četvorica su se izjasnila protiv potpisivanja ugovora sa Bijelsom.

Dogovor sa nekadašnjim trenerom Lidsa, Marseja, Bilbaa, reprezentacija Argentine i Čilea napravila je prethodna komisija, koju je predvodio vlasnik Pačuke. Kada je on odlučio da se povuče, novoformirani sastav je rešio da taj dogovor poništi.

Sada su dvojica novih kandidata isplivala za selektora Meksika: Urugvajac Giljermo Almada, koji je trener Pačuke i Migel Erera, nekadašnji selektor Meksika, koji je vodio tim na Mundijalu 2014. godine.


tagovi

Marselo Bijelsareprezentacija Meksika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara