Komentari na vest

Ko pije, a ko plaća u Firenci? Gatuzo razmišlja o odlasku posle nekoliko sedmica

V

Violaaaa

pre gotovo 3 godine

Ovog Amera raspalog vlasnika, oterati sto pre!
a

alex88

pre gotovo 3 godine

Fiorentina je imala odlican sastav protekle sezone, samo sto su imali problem sa trenerima. Oni su u par meceva, kao npr. Protiv Juventusa I Lacija, pokazali da mogu da igraju sa najacima.
G

Gost89

pre gotovo 3 godine

Kao neko ko dugo navija za Fiorentinu, mogu reći ova uprava je tragikomična. Cilj je samo uzimati jeftine mlade igrače i prodavati za ogromnu sumu novca ako postanu neki igrači. Ne postoji nikakva želja za rezultatom, svaka godina se završava u donjem delu tabele, treneri se vrte ko na ringišpilu, totalna nesposobnost i vidi se da nema nikakve želje da se klub digne na mesto gde su nekada bili. Pa ako je Atalanta mogla, ne može mi niko reći da ne može i Viola.
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Lao dugogodišnji navijač fiorentine, slažem se 100%. Grupa klovnova.

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Gatuzo u Fiorentini? Gde ja zivim brate
r

roni

pre gotovo 3 godine

trebaju doteraju i gatuza i mendesa i njegove igrace
K

Krome

pre gotovo 3 godine

Treneri sto tripuju da igraju menadzer pa da mogu ds dovode koga požele ... Ako ista znas i vredis napravices nesto sa postojecom ekipom, a ne da na svakih godinu dana ideš iz kluba u klub i seješ svoje igrače, svaki klub koji tako uslisava molbe trenera biva unazadjen, bez jasne ideje i koncepcije, primer Valensija, Milan, Betis...
B

Barbosa

pre gotovo 3 godine

Da si i malo pratio Fiorentinu znao bi da oni nemaju nikakav plan i ideju, tako da tesko da ce Gatuzo da ih ukanali vise nego sto to oni sami sebi rade.