Komentari na vest

Komedija i tragedija na Kupu nacija: Sudija svirao kraj u 85, pa u 89. minutu!? (VIDEO)

Z

Zaharije

pre preko 2 godine

a Klop u fazonu ''ma nisam tako mislio...'' hehehehehe show program!
L

Lionheart

pre preko 2 godine

Morao covek na wc, prigustilo pa uporno svira kraj..samo nemaju ostali razumevanja 😄
G

Goloruk

pre preko 2 godine

Lakše je kopati,nego ovo gledati.
G

Gost1978

pre preko 2 godine

na stranu sto je ovo prvenstvo zalosno. Afrika od 2026 kad se mundijal prosiri na 48 ekipa ima 9!!!!! imaju tri krstene ekipe
L

Ljuba šlog

pre preko 2 godine

Pa Afrika i zaslužuje da ima toliko ekipa na SP,Azija će imati 8 a ko tamo osim Japana,J Koreje i Irana igra fudbal?!🤔Problem KAN-a je što su proširili turnir sa 16 na 24 ekipe,bespotrebno...mogli bi i sa 12 komotno da igraju,bar bi bilo kvalitetnije takmičenje!A kod njih su još i problem organizacija,infrastruktura,profesionalnost sudija...itd...🙄
e

eReSKa

pre preko 2 godine

Koliko golova je palo na Euru 2016. u Francuskoj? Grupna faza sve na 1:0... pustite ljude da igraju fudbal kako znaju, oni to vole.
2

266

pre preko 2 godine

Ja navijam za Nigeriju da osvoji
B

Bnm

pre preko 2 godine

Juce dao 1000 i ubacio Alzir i ne mogu da prezalim za sta sam dao... bolje da sam bacio na ulici nego odigrao ove bednike
D

Djura Orao

pre preko 2 godine

Ma super je ovo, svi kukaju stalno (i ja) kako su pare upropastile fudbal a ACN je bas suprotan. ACN je pravo uzivanje gledati, najvise zbog ovakvih situacija i emocija koje nose.. Jedino fali malo veci kvalitet fudbala, da ne bude bas na nivou zonske lige, ali to je zbog evropskih klubova koji su dali najboljim igracima da dodju 5 dana pred turnir, bez priprema i icega, tako da ce se i to poraviti do faze ispadanja, taman kada otpadnu slabije reprezentacije. Jeste subjektivno, ali od kad znam za sebe ACN je ovakav i kao takav mi je jedan od omiljenih turnira. poz..
n

nerzmm

pre preko 2 godine

tebi je super i emocija da ti sudija svira kraj u 85 minutu?
M

Morekamb

pre preko 2 godine

Ne bih se iznenadio ako ovaj bude sudio u Kataru!
Š

Štajeovo

pre preko 2 godine

Ko deli ove minuse,takmičenje je za sad očaj pa ti bolje odgledaj neki meč pa onda lupaj minuse
I

I

pre preko 2 godine

Za sada generalno očajno prvenstvo i utakmice se zaista ne mogu gledati. Ne može 10 sekundi da se izbroji da lopta nije u vazduhu, veznjaci totalno fudbalski nepismeni. A brzine, fizikalija, pa i dobrih tehničkih karakteristika ima na pretek. Moglo bi to daleko bolje da izgleda da ima više fudbalske inteligencije.
N

NN3

pre preko 2 godine

Najgore takmičenje koje sam u životu video do sada, bilo klupsko, bilo nacionalno...10 mečeva, na 7 rezultat po 1:0, na dva 0:0... 10 utakmica, 10 golova, pola sa penala, komedije od suđenja.
M

Ma nije lose

pre preko 2 godine

Kup africkih nacija je njima jako bitno takmicenje, nebitno sto je jako los kvalitet nebitno sto smesno izgleda, njima j to veoma bitno, san im je da igraju ovo, bore se kao ludi, ali imaju manjak sigurnosti, manjak uigranisti i manjak kvaliteta. Nigerija po meni najbolje izgleda, videcemo veceras legendarnu obalu slonovace, uvek zanimljiva. Meni ovo takmicenje suore, samo da po jedan gol pada po mecu, da bude 2 plus.
B

BREkalo

pre preko 2 godine

ovaj kup nacija skoro smešniji od svrpske super ljige
I

Idiot

pre preko 2 godine

Kakav sudija ,pa ja u zivotu nisam video ovo,nevezano sto Sam odigrao u live-u da ce pasti jo's jedan gol .Ali nije NJ cudo sto svi smatraju Kup Afrike kao da je kup Kikirikija .
.

... A

pre preko 2 godine

Jel lozis da si odigrao da pada jos jedan gol??