Kompanija Mozzart i FSS zajedno u nove pobede: Uspešna saradnja nastavlja se i u naredne četiri godine

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.09.22. | 16:27

Dokaz da saradnja sa FS Srbije prevazilazili okvire klasičnog sponzorstva

Potvrda uspešne saradnje i sjajnih rezultata Fudbalskog saveza Srbije i kompanije Mozzart biće nastavljena i naredne četiri godine. Regionalni lider u priređivanju igara na sreću potpisivanjem ugovora u kući fudbala u Staroj Pazovi ostaje ekskluzivni beting partner fudbalske reprezentacije Srbije do 2026. godine. Svečanom činu pored selektora fudbalske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, prisustvovali su ispred Fudbalskog saveza Srbije, zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, dok su kompaniju Mozzart predstavljali generalni direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Izabrane vesti

“Saradnja sa Fudbalskim savezom Srbije odavno prevazilazi okvire klasičnog sponzorstva, što je i potvrđeno produžetkom ugovora ali i produbljujući saradnju kroz Mozzart Bet Superligu i Mozzart Bet Prvu ligu. Na tom projektu kompanija Mozzart i FSS zajedno rade na obezbeđivanju boljih uslova za srpski fudbal, ne samo kroz finansije koje jesu važne, nego i kroz angažovanje svih naših kapaciteta u promociji dve najjače fudbalske lige u Srbiji jer su klubovi baze budućih reprezentativaca. A sama reprezentacija je šlag na torti, ono najbolje što imamo. Mi smo reklamom pod nazivom "Srbija zove" želeli da pošaljemo poruku optimizma i da dočaramo sa koliko uzbuđenja i pozitivnog naboja ovi momci primaju svaki poziv svoje zemlje. Zbog toga smo mnogo ponosni na njih, i bicemo ponosni šta god da urade u Kataru jer znamo da če dati sve od sebe” rekao je Dejan Kosanović, direktor marketinga kompanije Mozzart.

Nastavak saradnje samo je potvrda da je Kompanija Mozzart uvek uz našu reprezentaciju i da veruje u momke koji će na Svetskom prvenstvu u Kataru braniti boje Srbije i reprezentovati svoj narod na najbolji mogući način.

“Dokaz toga je i fenomenalan spot koji se poslednjih dana emituje na televizijama i koji je izazvao sjajne reakcije javnosti. Potpisom novog ugovora produžili smo saradnju za koju sam siguran da će biti dugoročna i veoma uspešna”,  rekao je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.


tagovi

Jovan Šurbatovićkompanija mozzartFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara