Komentari na vest

KONAČNO! Zvezda dočekala špica koji garantuje golove, Ohi obukao crveno-beli dres

К

Куре на специјали

pre preko 2 godine

Овај је већ играо против Партизана и видео се није у две утакмице. Не знам, Норвешка лига није неки репер за вредност, сумњам да је у питању опет нека комбинација. Да је баш тако добар, давно би га "покупио" неко од Немаца или Холанђана. Немогуће да им је промакао неко са таквом статистиком. Мора да знају нешто што нама није познато...
N

Ngbx

pre preko 2 godine

Toliko golova u zvezdi sigurno nece dati. Razlog je sto zvezda igra defanzivno i u tom stilu ofanzovni kviteti tesko dolaze do izrazaja. Mije ni Mrkela lud da totalno omasi sa svim ofanzivnim igracima u zadnjih 3-4 godine. Nisu to losi igraci ali jednostavno u zvezdinom sistemu ne mogu da uspeju.
S

Sta na grckom...

pre preko 2 godine

znaci "Ohi"?
M

Miliona

pre preko 2 godine

Samo da ga ne pokvarimo, a kvarili smo i vece igrace
A

Ako nisu

pre preko 2 godine

Pa ne lici na onog pravog.Ovi garant poslali nekog laznjaka.
S

Skandinavia

pre preko 2 godine

Ckode ima 2 leve sto bi se reklo. Pratim skandinavske lige redovno i znam da tamo svako ko malo vredi zavrsi u Nemackoj i Engleskoj odmah, ovaj Ohi tamo igra godinama. On je npr. neki norveski Mudrinski ili Nikolic iz Spartaka(ex Partizan), isto tako su Mudrinski i Nikolic za nasu ligu solidni ali za manje timove poput Cukarickog ili Spartaka.
A

AjdeRealno

pre preko 2 godine

Ajde kao da poverujem u ovu pricu, al mi samo odgovori na pitanje da li su ikada Mudrinski ili Nikolic dali 27 golova u nasoj ligi?
P

PeraDetlić71

pre preko 2 godine

Ti ako pratiš Norvešku ligu treba da znaš da je Ohi bio lična zamena za Halanda koji je bio u Moldeu godinu ipo dana to mu je bio drugi klub i da je za tih godinu ipo postigo 20 golova i otišao je u Red Bul Salzburg a Ohi takodje za godinu ipo dana postigao 61 gol
A

Andjus 322

pre preko 2 godine

Ovako fizicki i u licu vise mi lici na konduktera nego fudbalera
H

Hahahahahahaha...

pre preko 2 godine

Mogu da zamislim na sta ti licis, sigurno je u pitanju epska lepota hahahaha
G

Gost 22

pre preko 2 godine

:) v) :)
L

Lega Srbin Jug

pre preko 2 godine

Dzabe ste krecili! Titula je vec u Humskoj ulici !
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Zivi bili pa videli, jos mnogo je do kraja, a vi niste toliko jaki da pobedjujete sve utakmice. I ako ste zatvorili vecinu utakmica, ne mozete sve zatvoriti. U svakom slucaju dobro nam dosao Ohi, i da punis mrezu ovoj boraniji.
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Znamo, obecao vam gazda! 🥪🥪🥪
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Znaci da je sve namjesteno da uzmete titulu kada si siguran sto posto. Da smo mi na vasem mjestu ja licno nikada ne bih nesto napisao u tom fazonu. Koliko vrijedite pokazala je evropa. Problem je sto vi zebraci se palite i na ovakav prolaz u lk kao da ste sve tekme dobili kao u ll ligi trpajuci po cetiri pet komada.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

U dva dana može da se desi da se ovi u upravi partizana posvadjaju između sebe i onda ode sve u k…. To smo imali priliku da vidimo.
F

Foco Rsb

pre preko 2 godine

Dokle god dovodite strance umesto nasa deca da igraju stadion me nece videti. Poseta dovoljno govori sve cak i neki rezultati u evropi ovamo tamo ali na tribinama 1500 ljudi. Nemoj da mi solite pamet kako nema u Srbiji talentovanijeg i boljeg od nekog Ohija koji ceo zivot igra polu amatersku norvesku ligu.
K

Koan

pre preko 2 godine

Naši se bave šahom, kao Joveljić. Ako niko u Zvezdi nije prepoznao njegov raskošni talenat ali kako baš ni Nemci. To su naši talenti
b

bosko2020

pre preko 2 godine

polu amaterska liga,ok,kao da je nasa liga nesto jaca od norveske.Pa i Bodo I molde pi i donedavno Rozenborg su redovni ucesnici lige evrope a Molde i lige sampiona,kod nas samo Partizan i Zvezda,nista nasa liga nije jaca ,realno
K

Klasicannd

pre preko 2 godine

Ovaj mi deluje kao klasican indijanac Dioni broj 2. ili jos gore Risario ne zna se ko je bolje skautiran od njih.
B

Bnm

pre preko 2 godine

800k evradi sto rekao Sojic hahaha pa ovo je smejurija al ste ga izvikali. Ovaj tribinu masi
@

@Bnm

pre preko 2 godine

Opismeni se bar malo druze umesto sto pises nebuloze...
O

Orao

pre preko 2 godine

Dusmani na aparatima a tek je pola sezone
b

bingosale76@gmail.com

pre preko 2 godine

Ne znam zasto se prepucavate sa grobarima,pustimo da vreme I teren pokazu s e,a posle cemo pisati o svemu.. Ja iskreno ocekujem dosta od ovog momka...
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Posle prvog poluvremena bez naslovi na grobarskim portalima o jos jednom promasaju.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Zvezda će pobediti sve utakmice do kraja prvenstva. 💪🔥♥️🎯⭕🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊🥊
F

Familija

pre preko 2 godine

DOBRODOŠAO OHI NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
k

kolodin

pre preko 2 godine

Pavkov je za njega igracina, zivi bili pa videli..jos jedan igrac na platnom spisku...

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

I onako ne placa zvezda vec penzioneri!
G

Gorka Cedevita

pre preko 2 godine

@kalcokonjista... To si pomesao Zvezdu i vasu Fuzionisanu KK igokeu,koja od rezima i drzave dobije cak 50.mil evra budzet i 3.mil evra za puntera najskupljeg igraca u istoriji sporta na balkanu,i pored svog tog silnog novca Amateri iz Lokomotive i Cedevite vas resetuju na fabricka kad god pozele!
K

Kaokakao

pre preko 2 godine

Искључите оцене на коментарима јер ове оцене немају везу с везом. Ботови преузели сајт.
9

951357

pre preko 2 godine

Sad odgledah bukvalno sve što je šutnuo ove sezone. I mogu da izvučem nekoliko stvari - 1) dobili smo fizički najspremnijeg igrača koji je došao u ovu ligu ikada 2) veoma je snalažljiv u šesnaestercu, izvlači golove ni iz čega, odlično prati igru, šutira i levom i desnom i glavom. 3) Promašuje neke otvorene šanse. Ne stopostotne, ali iz solidnih i dobrih šansi ume da promaši. Sa druge strane, ima taj neki šut iz mesta bez mnogo nameštanja gde ni iz čega pogađa. 4) nikako mu ne dajte penale da šutira, ne ume da ih pogodi. 5) Dobar, fizički spreman, moderan igrač! Ja sam prezadovoljan! Čak i ako ne krene da daje po 3 komada na svakoj, sačekajte, krenuće da sipa!
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Imas li ti zivot? Nadji ribu,tipa... ne dosadjuj vise ljudima
O

Orao

pre preko 2 godine

U inat dusmanima!!! Imamo najboljeg strelca evrope! Bravo Zvezdo!!!

Soko

pre preko 2 godine

Nemoj posle da kukaš kada bude Orao pao.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Aaj opklada 3-5 gola!! Ima se usrecite ko sa Dioni!!! Jos Risario i naravno Van Pertla! A po boku Bakajoku hahahahahahabscene pare za platu!! Kako da raskinemo ugovor uskoro!!

Mile Stručnjak

pre preko 2 godine

Blago tebi...
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Lepo je cuti da neki kvalitetniji igrac dolaxi u Srpski fudbal a to ovaj igrac sigurno keste.Mislim da ce se lako priviknuti na Srpski fudbal posto ga ocekuju pripreme i proci ce sve sto je potrebno da bi se privikao na sistem rada.Pitanje je kako ce podneti pritisak kada pocnu neredovne isplate primanja koja su zagarantovana ugovorom i dali ce ovaj igrac imati strpljenja da veruje u lovacke price onih koji C.Zvezdu vode nepogresivo ka amaterskom fudbalu.Pitanje je odakle novac za igraca ne ovog nego bilo kog kada se zna da klub duguje u ovom trenutku 70.mil.evra i svi zanemaruju cinjenicu da je poslednje 2.sezone klubu oprosten dug u iznosu od 39.mil.evra sto priznacete svi ni malo nedaje ohrabrenje niti navijacima niti igracima da ce biti bolje.Crvena Zvezda je jedini klub u Evropi kojem se neisplati igranje u Evropskim takmicenjima i koji svaku sezonu zavrse u jos vecem minusu a da pri tome nisu platili cak ni toplu vodu na stadionu.Pitanje je a to je jako bitno da se proveri na koji racun su legle pare od preko 10.mil.evra koje su uplacene klubu za do ovog trenutku icinjenog u Evropi i dali je tim novcem smanjen dug kluba,dali je placen porez na taj novac.Ako sve to nije regulisano onda da se pozabave najpre novinari a onda i sudstvo u Srbiji gde je sakriven taj novac,dali je uplacen na neki privatni racun a znamo da takvi racuni postoje u Nemackoj.Pitanje je sta se desava sa milionskom prevarom FK C.Zvezda prema Lećeu za igraca Falko koji nije opravdao ocekivanje kluba ali ne po kvalitetu igrackom vec sto nije uspeo da ubedi Italijane da oproste tih 1.Mmil.evra.Mnogo pitanja a nigde odgovora...ajde nadam se dacemo barem na ovo pitanje dobiti odgovor...znamo svi da za poraz C.Zvezde od ekipe Surdulice uprava je okrivila igrace jer se nisu vakcinisali.Dali mozemo da znamo koliko je od tog poraza pa do revansa i neresenog rezultata sa istom ekipom vakcinisano igraca....posto je jedva izvucen neresen rezultat znaci da je veci broj igraca vakcinisan....ali koliko je taj broj.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Mile jedan Mile dva, Mile strucnjak to sam ja!!!!
G

Gost007

pre preko 2 godine

Prvo pobedite Floru i Anartozis pa pricajte dalje,a i Zvezda Serif,drzite se vi lige uefa.
X

XD

pre preko 2 godine

Bože mili. Koliko ljudi punih gorčine i mrznje. Gde ode mentalno zdravlje mladih ljudi.
J

Ja sam jaaa

pre preko 2 godine

Ko kaze da garantuje? Samo vi dizite u nebesa, posle nemojte da pljujete. Drugaciji fudbal se igra u Srbiji i Norveskoj
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Novi Mouche, Orlandic i Kafu, Dzosua Parker, ne onaj Parker sto je igrao u rupi pre 10 i kusur godina sa Dzef Silvom, Aval Isahom i ostalima.
T

Trn

pre preko 2 godine

Sada ima da vam svane!
P

Pogba iz Ugande

pre preko 2 godine

Ovi samo strance dovode, a Partizanu broje strance.
B

Bugarski Bebeto

pre preko 2 godine

Nemoj spinovati sine...uozbilji se, nemoj se sramotiti
S

Stub srBstba

pre preko 2 godine

Opet stranac...
D

Dobrocinitelj iz Gotama

pre preko 2 godine

norveska liga je duplo slabija od nase po ueffi...tako da 15 komada puna kapa za ovog indijanca...
v

vidi

pre preko 2 godine

nek vama cusne dva sada u februaru i dosta od njega...za koga je mnogo je...
G

Gosthh

pre preko 2 godine

U zvezdani će samo propasti. Napravio je veliku grešku i korak unazad

Delija

pre preko 2 godine

De trebao je otici u komsiluk 🤣🤣🤣🤣
v

v1ad

pre preko 2 godine

Ovo sam vec vise puta napisao ali on mora sad svaku utakmicu da pocinje i da igra po 90 minuta. Nema zajebancije i nekog "upoznavanja". Posle 100 pokusaja smo konacno doveli napadaca koji zna na kojoj strani je gol i sta treba da radi.
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Sto bi se reklo ,ajmo dalje !!!Sad cemo videti sta ce uraditi u prelaznom roku,na onim pozicijama gde fale ozbiljni igraci !! Fali tu jo's 5 igraca minimum + klinci iz Graficara I Omladinske skole !!!
T

TRKA

pre preko 2 godine

Hoće li mu se računati i golovi u dresu Zvezde na proleće u borbi za "zlatnu kopačku"? Tamo odakle dolazi je već odigrao celu sezonu ( igra se proleće, pa jesen).
R

Raša P

pre preko 2 godine

Ohi, Pavkov i Mituljikić za proleće!!!
А

Апоел

pre preko 2 godine

Како људи овде лупетају па то нема нигде... Кад неко каже да ће Охи бити просек итд, са 27 голова у сезони... Ми нисмо бољег нападача довели преко 10 година. Па Фалћинели је био солидан а дошао са 4 гола за 2 године, а Охи је звер, нисмо ни свесни каквог нападача смо добили!!!
R

Rupetina od napadaca

pre preko 2 godine

Tek ce se videtivu Linglongu.
O

Ohi ooooo

pre preko 2 godine

Kad mu Gobelja centrira samo će je gledati kako ide u gol aut
b

bravoo

pre preko 2 godine

i meni je zao sto su mnogi dobri igraci u napadu propali samo iz ovih razloga, kod nas bek koji zna da centrira ja misaona imenica godinama, ne daj boze da je neki stadion blizu reke skupljali bi lopte camcem. ovo mislim za sve klubove i reprezentaciju
d

drago10

pre preko 2 godine

e sad pitanje je, dali je uprava trebala da traži novog napadača il beka koji će da pogađa te napadače u glavu prilikom centaršuta? jer, trenutno stanje pokazuje da je uprava toliko nesposobna da misle da im ustvari treba novi napadač
B

Bosna

pre preko 2 godine

Dobro dosao u instituciju
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Momak zna da igra fudbal i da daje golove. Doduse vise nogom nego glavom, ali nema veze, vazno da daje. Sad lepo da se uklope na pripremama i da Zvezda krene prolece da reseta mreze.
G

Galapagos

pre preko 2 godine

Pa to je dobro sto daje golove vise nogom. Zamisli da ceka Gobeljin centarsut....

Delija

pre preko 2 godine

Dobro došao, da te zdravlje služi, da nastaviš gde si stao sa golovima, i da sa našom Zvezdo igramo LŠ!

Delija

pre preko 2 godine

Jbt koliko pluseva i minusa 🤣🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
R

RedStar91

pre preko 2 godine

Dobrodosao na legendarnu Marakanu, sradion svetskog i evropskog sampiona. Ne postaje se svaki dan clan najveceg kluba istocne Evrope, zato sve cestitke! A ovi sto ce uvek da botuju, to samo navijaci komsije malog.
G

Gost2021

pre preko 2 godine

Koja patetika...
G

Gostioničarr

pre preko 2 godine

Uh, nit ste najveći klub istočne Evrope, to je Steaua, nit je Marakana, već Rajko Mitić, i osvojili ste Tojota kup, koji crni prvaci sveta...
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Dobrodošao u zvezdu. Nadam se da će biti dobar kao i tamo što je igrao. Gledajući golove kakve je davao tamo, sumnjam da će moći i kod nas gde ekipe igraju bunker protiv zvezde I partizana. Nadam se da grešim, i da nas odvede u četvrtinu finala lige evrope.
G

Gx

pre preko 2 godine

Dobro je ovaj se dokazao u norveškom prvenstvu sto se ne moze reci za ove predhodni invalidi poput dioni i ostali...to je cist plus za zvezdu 10 plus golova u prolećnom delu ide taj 100%...to je terzina politika...
j

james23

pre preko 2 godine

bez dva brza i dobra beka i bez bar jednog brzog krila,ohi ce biti prosek najobicniji!!!
P

Prc

pre preko 2 godine

Moraće i ovde da se zadovolji drugim mestom iza šampionskog Partizana
M

Miki_Rubiroza_23

pre preko 2 godine

😂
G

Gost0071

pre preko 2 godine

Kako da ne...ostala jos dva derbija!!!ima da vas nakantamo u oba.

Delija

pre preko 2 godine

Iza cega ovaj koga!
R

Ribari iz Flore

pre preko 2 godine

A kog to "sampionskog",jel onog sto ga Ribari iz Flore resetuju na fabricka podesavanja posto u Evropi nema vaseg bjekovica da sredi Sklanjalice ko u nasoj ligi!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ovaj Partizan moze da bude sampionski samo u namestenom prvenstvu!!!!! Tim koji je potpuno inferioran u duelima sa Florom i Anortozisom na svom terenu, ne moze se zvati sampionskim ni u ludilu...... Osvojicete titulu i svaka cast na tom 'dostignucu', ali nemojte lagati sebe i nas sve ovde......
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Tako je,titula ide u Humsku. Dosta su drpali i namestali. U derbiju se izvukli,cist gol ponisten
d

drago10

pre preko 2 godine

zar nismo tako i dijona dočekali?! i tomanea? i garsiju na krilu? van la paru?! cafua? ajde, valjda će jednog pogodit
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ti nisi docekivao nikoga jer nisi navijac Zvezde.....
d

drago10

pre preko 2 godine

budi siguran da sam daleko veći navijač zvezde od tebe, i da imam veći staž u pratnji kluba

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ohi došao u Zvezdu? Mrkela reaguj!
N

Nik_mix

pre preko 2 godine

Ne palite se dzabe, Ohi je vec dva puta igrao protiv Partizana i nije se vidio, Ostojic ga je spremio u mali dzep.
S

Sale84

pre preko 2 godine

Pa vi tako nahvaliste vaseg Rikarda a on protiv Zvezde komentator mu jedva dva puta ime spomenuo!!! I
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Zasto lazes? 😄 U prvoj utakmici usao u drugom poluvremenu, a u Bg nije ni igrao! O tome kako ste vi "sjajno" igrali tada, bolje da ne govorimo. Molde dva puta vodio u obe utakmice, vi dali golove u poslednjim minutima utakmice!
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

Doso je novi Dioni i Fibel uglavnom ce da uzme 10 miliona drzavnih para i bice oteran
M

Ma

pre preko 2 godine

Statistika nije garancija nicega, sport je nesto vise od statistike... Dolazili su i Ebesilio, pa i Rikardinjo sa statistikom ii?! Primjer Mancestera koji dovodi igrace sa statistikom i Liverpula koji dovede Salaha bez statistike?! Mnogo je faktora koji uticu kako ce se igrac uklopiti, a tu dolazi do izrazaja kvalitet ljudi iz sportskog sektora kluba
G

Gost123

pre preko 2 godine

@Ma Ne drobi majstore.
G

Gost RS

pre preko 2 godine

Dobro nam došao o samo nastavi da rešetaš.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Ljudi podrzite Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Gospodin Terzić je podigao Zvezdu iz pepela. Gospodin Terzić je spasio Zvezdu od gašenja. Gospodin Terzić je finansijski stabilizovao klub. Gospodine Terziću samo napred. U INAT DUŠMANIMA.
V

Var

pre preko 2 godine

Kad napises Gospodin Terzic ja te vise ne shvatam za ozbiljno..
G

Gost RS

pre preko 2 godine

Podržaću ga kad mu vidim leđa.
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Leči se
M

Miki_Rubiroza_23

pre preko 2 godine

Na čemu si rođeni?
B

Bije Dareglo

pre preko 2 godine

@najveci zvezdas... Tako je brate pravo u centar,Apsolutna podrska za Doktora fudbala Z.Terzica u inat svim vucelinim placenim botovima koji ga ovde napadaju sa laznih 'zvezdaskih' profila i u inat svim dusmanima kao sto si i napisao!
F

Fauna i Flora

pre preko 2 godine

Hvala do neba dr.Terzicu sto je stavio katanac na bunkerizan i sto dok je on u Zvezdi oni titule nikad videti nece,Hvala mu do neba na tome!
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

E, tu se poznaju pravi navijaci Zvezde. Nikada necemo podrzati ljude kao sto je lice sa poternice, bez obzira na rezulate. Treba biti i pametan, jer od loseg nikad dobro nije moglo da bude na kraju. Tako ce biti i za Terzica.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Dobrodošao. Očekujemo da sa Tobom u timu pobedimo sve utakmice do kraja prvenstva.
T

Tegaltija Vlado

pre preko 2 godine

Dobro došao na stadion svetsko i evropskog šampiona
s

sola

pre preko 2 godine

Ide on vrlo brzo na tribine..
9

951357

pre preko 2 godine

Dobrodošao Ohi! Neka je sa srećom, i neka se nastavi kako je i počeo u Norveškoj! Nadam se samo da neće posle 10 minuta na pripremama da krenu dežurni pljuvači sa onim što najbolje znaju...
E

Evo ga brojčanik

pre preko 2 godine

Ma naravno majstore. Svi su pljuvači kada se kritikuje. Znači niko nema pravo da ima drugačije mišljenje, da kaže ono što vidi i misli. Evo ja sam pljuvač koji je kritikovao posle par utakmica Bakajoka, Dionia, Rišaira. I šta ćemo sad, pokazalo se da nisu za Zvezdu. Jel treba da zatvaramo oči, i da se pravimo da je sve savršeno, i ako nije. Kada treba da se kritikuje, ima da se kritikuje i kraj priče. Kada neko pokaže i dokaže na terenu da Zaslužuje Zvezdin dres, onda ima da ga svi hvalimo. Kraj priče.
9

951357

pre preko 2 godine

@Evo ga - Prvo, moraš da razlučiš šta je kritika, a šta pljuvanje. Kritika je - ne kreće se lepo, nema dobar pas, loš mu je dribling, ne otvara prostor, i slično, dakle nešto konkretno što ti se ne sviđa, i naravno, predlog kako to da ispravi. Pljuvačina je - gledaj ga kakav je, ima one kikice, veze nema, teraj to odmah, taj nije ni za Dudulajce, i slične gluposti. Ja od ovih prvih ne znam da li sam za sve ove godine 10 pročitao. Ali zato sam ovih drugih pročitao 10 miliona. Tako da, da, pljuvačina i samo pljuvačina. Drugo, na osnovu čega si ti zaključio da ti igrači nisu za Zvezdu? Ajde, za Živkovića smo svi znali i pre nego što je došao da nije za Zvezdu, ali na osnovu čega za ovu dvojicu? Bakajoko nije ni igrao, Dioni je igrao u skroz pogrešnom sistemu koji njemu kao igraču ne odgovara. Dakle, stručnjače, daj mi konkretne razloge kako si to zaključio?
E

Evo ga brojčanik

pre preko 2 godine

Kažeš majstore da su Bakajoko i Dioni za Zvezdu??? A da im nisu dali da igraju, igrali su u pogrešnom sistemu. Pa zašto onda ne kritikuješ Mistera, za njihovo ne igranje i za pogrešan sistem. Nisam primetio da si ga kritikovao. Jel misliš da su pare koje su dobili Dioni, Rišairo, da ne nabrajam one pre njih i one pre pre njih, jel misliš da su te nenormalne pare koje su bačene, da je to OK. Nisam primetio da si kritikovao Doktora, a ni Mrkelu zbog toga. A pitao bih te da su tvoje tolike pare bacili, šta bi im onda rekao. Lako je bacati tudje pare a još lakše je praviti se lud.
d

drago10

pre preko 2 godine

951... svojim drugim komentarom si dokazao da se u klubu vodi užasna transfer politika, jer su dovedeni igrači koji nisu za zvezdu, konkretno živković, sam si to napisao, i kojima ne odgovaraju sustavi igre koje forsira trener, konkretno dijoni, sam si to napisao... tko je kriv što se dovode igrače koji po svim tim karakteristikama ne zaslužuju ili ne mogu da nose dres zvezde?! mi pljuvači i kritičari sistema, ili netko drugi?
9

951357

pre preko 2 godine

@evo ga - Dioni je na svakoj utakmici davao 100% sebe. Igrao je nespreman, igrao je u sistemu koji mu ne odgovara, ali je davao svoj maksimum. I takvog igrača ću uvek da podržim. Da mi igramo sa dva špica, da igramo moderniji fubal, i njegov učinak bi bio mnogo veći. Isto to važi i za Bakajoka. Dečko je brži od lopte. Može da popravi tehniku jer mu to škripi, ali je fizički fantastičan. Takav igrač da igra u Danskoj, Holandiji, Švedskoj, sad bi vredeo milione. Ali ovde je na tribinama. Zašto? Pa zato što ovde svi igraju bunker i njegova brzina tu ne može da dođe do izražaja. To ne znači da je igrač loš, niti da nije za Zvezdu, već da samo nije za ovaj sistem i ovu ligu. I zašto bih za to kritikovao trenera? To nije njegov posao, već posao sportskog direktora. A ako ne kapiraš koliko je za nekog igrača bitno da igra u pravom sistemu, batali da pratiš fudbal. Jer očigledno već ne znaš šta je čiji posao u klubu. Drugo, pare bačene na njih. Kakve veze imaju pare koje su bačene na njih sa samim igračima? Je l' su nas oni tukli da im damo te pare? Nisu. Oni su tražili, mi smo dali. Zašto su tu igrači krivi? Kriv je sportski sektor koji je procenio da su ti igrači, očigledno nespremni i očigledno ne pravi za naš način igre, zapravo pravi za nas. I kriva je uprava koja je te pare dala. I zašto bi pljuvao igrače zbog para? I najbitniije od svega, nisi mi odgovorio na pitanje - zbog čega misliš da ti igrači nisu dovoljno dobri za Zvezdu? @drago10 - Nisi video da sam rekao nešto protiv dovođenja takvih igrača? Onda mora da pročitaš ponovo neke komentare. Sem toga, to što si kivan na upravu, a i ja sam, čisto da ne bude zabune, nije razlog da se pljuju trener i igrači. To je posao sportskog sektora, i ako je neko zabrljao, oni su. Tako da taj deo razumem. Ali ne razumem pljuvanje igrača posle jednog provedenog poluvrmena na terenu. I ne razumem pljuvanje 80% igrača iz tima koji pravi istorijske rezultate. I ne razumem pljuvanje Miloja i Stankovića koji su izobarali sve žive srpske i evropske rekorde. Jednostavno ne razumem pljuvanje nekog ko niže uspeh za uspehom.
d

drago10

pre preko 2 godine

951 kada pronađeš moj komentar u kojem pljujem nekog igrača, a kamoli trenera, dam ti adresu da dođeš i opališ mi šamar,,, ja sam samo kivan na upravu i na vas koji slavite dolazak stranca za kojeg je velika mogućnost da će to biti ponovno bačene pare, ono, iz iskustva s obzirom na prethodne transfere... budi realan, kad je transfer politika u pitanju, zvezda nema struke, to je uglavnom vraćanje zaboravljenih asova, ili bacanje love na polovne strance u nadi da će se izroditi jedan evander, ben, donald, le talek, ima ih još, al da krenemo nabrajati promašaje, e to bi potrajalo... al kad si tako napisao, samo me zanima šta bi s gobeljom napravio?
t

trpke

pre preko 2 godine

A KO kaze da garantuje golove ?! Ja bas mslim da ce ovo biti veliki promasaj, lik da iole zna nesto ne bi dolazio u najboljim godinama u SRBIJU
@

@trpke

pre preko 2 godine

Bolje da staviš nešto u usta.. Da ti je budu prazna, nego što lupas tu

Forzza

pre preko 2 godine

Hejteri prestanite da bušite momka, pokazaće kvalitet a i nikad u našem prvenstvu nije došao igrač gde je bio najbolji strelac nekog prvenstva.Dobrodošao u ekipu Evropskog i Svetskog prvaka i najvećeg kluba na Balkanu‼️🔴⚪
B

Balkan.

pre preko 2 godine

Zvezda nije najveci klub na Balkanu, Zvezda je najveci klub istocne Evrope. Dobrodosao na stadion svetskog sampiona.
К

Каокакао

pre preko 2 godine

Е видиш није најбољи клуб источне европе

Dj_97

pre preko 2 godine

Pozdravlja ga Boki Ostojić i pita kad će opet da mu udje u džep kao onomad.
1

18383949959

pre preko 2 godine

O cemu ti pricas majke ti :D ove partizane i tacno nisu normalne...hajde popij jednu cedevitu da to.bude bolje :D
Z

Zole

pre preko 2 godine

Sta o čemu priča, dvomeč Partizan-Molde 2019.godine gde se Ohi nije video, stavio ga deda Ostojic u dzep u obe utakmice. O tome priča.
l

linoleum

pre preko 2 godine

kam tu red star bro,prodajte lazetica za 5 milki vracaj dugove mrkela 60milki dugujete ,uprava napolje .ne vidim sta nas vadi iz dugova 2 lige sampiona a dugovi se duplirali.nemanja vidic grof bozovic to su ljudi za crvenu zvezdu .ne vadi nas ni osvajanje liga evrope
O

ODJAVLJUJE

pre preko 2 godine

Zvezdu
P

Prentko

pre preko 2 godine

Ovaj Oki Boki ne moze da se meri sa Rikardom.
U

U pravu si

pre preko 2 godine

U pravu si ne moze, njemu ne moraju da se sklone da bi dao gol I dao bi 3 komada mocnoj flori i fauni
R

Ribari iz Flore

pre preko 2 godine

OHI,PAVKOV I LAZETIC...TO JE TO ZA NAPAD,SVE DRUGE SPICEVE OTERATI ILI PRODATI,BENA,VUKANOVICA I SLICNE!
t

trokop

pre preko 2 godine

Bice najbolji strelac lige konferencija.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Jel to bese ono smesno takmicenje gde vas tamburaju Flore i faune?
S

Svastara

pre preko 2 godine

Jedno je Norveska sa uredjenim terenima, a drugo ova nasa liga. Pa eno talenat poput Ricarda Zivkovica se napromasivao, nista negarantuje ni da ni Oki nece...
R

Raul Bobadilla

pre preko 2 godine

Zivkovic nije igrao ozbiljan fudbal dugo i dosao je nespreman, a uz to ne zove se Rikardo! Ohi dolazi spreman i to je jako bitno, kontinuitet... Glupo ih je porediti, a ti si izuzetno nepismen!
K

Keket

pre preko 2 godine

Zivkovic je najveci promasaj imao na tsc-ovom stadionu gde nema rupa