©Reuters
©Reuters

Konopljanka pred potpisom: Kluž u novoj sezoni igra na iskustvo

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.07.23. | 22:34

Dvogodišnji ugovor spreman za Ukrajinca

Tokom minule sezone Kluž nije uspeo u nameri da odbrani šampionsku krunu i prvenstvenu trku okončao je na trećoj poziciji. Takav rasplet predstavljao je povod rukovodstvu kluba da leto iskoristi da zaoštri konkurenciju u igračkom kadru, a fokus na fudbalskoj pijaci usmerili su ka iskusnim igračima, mahom bez angažmana.

Stazom koju su utabali Panajotis Tahcidis, Arlind Aljeti i Vasil Mogos, nekadašnji reprezentativci Grčke, Albanije i Rumunije očekuje se da krene i Jevhen Konopljanka, prekaljeni ukrajinski fudbaler i prema saznanjima medija u Rumuniji novo u nizu pojačanja Kluža.

Izabrane vesti

Nekadašnji fudbaler Dnjepra, Sevilje, Šalkea, Šahtjora i Krajove pred ozvaničenjem je dogovora sa Klužom i očekuje se da u narednom periodu stavi paraf na dvogodišnju saradnju.

Vezista rođen 1989. godine dva puta je proglašavan za najboljeg igrača Ukrajine (2010. i 2012. godine), a u dosadašnjoj karijeri imao je čast da podigne trofej Lige Evrpe, sa Seviljom 2016. godine, i šampiona Ukrajine u dresu Šahtjora u sezoni 2019/2020.


tagovi

CFR KlužJevhen Konopljanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara