Kopitović može u Partizan za 300.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.07.19. | 08:15

Čukarički odredio cenu, dogovor na pomolu

Sve je bliži Boris Kopitović prelasku u Partizan. Crnogorski štoper koji nosi dres Čukaričkog više puta se ovog leta deklarisao kao veliki navijač crno-belih sa Topčiderskog brda, tako da postoje ozbiljne šanse da mu se dečački san ostvari.

Uprave Čukaričkog i Partizana danima pregovaraju, a sada su došle nadomak dogovora. Cena koja je ugovorena je 300.000 evra, saznaje Žurnal. Crno-beli su spremni da toliko plate belo-crnima za Kopitovića, samo je još tema razgovora dinamika isplate.

Izabrane vesti

Postoji opcija da Partizan isplati celu sumu, pošto je dobro zaradio od prodaje Rikarda Gomeša u Al Šaržu, a druga opcija je da Čukarički dobije 200.000 evra uz procente od sledeće Kopitovićeve prodaje.

Dobro sarađuju Partizan i Čukarički poslednjih godina, pa su tako sa Topčiderskog na Banovo brdo odlazili Miroslav Bogosavac i Miladin Stevanović, dok su u suprotnom smeru išli Bojan Ostojić, Ognjen Ožegović i Nemanja Stevanović.

Trener Partizana Savo Milošević trenutno u igračkom kadru od štopera ima na raspolaganju Bojana Ostojića, Dominika Dingu, Igora Vujačića i Strahinju Pavlovića, za kojeg i dalje postoji mogućnost da ode ovog leta.

Za crno-bele prelazni rok je i dalje u punom jeku, jer se traži najpre pojačanje za ofanzivnu liniju, gde su dve glavne mete Takuma Asano i Huan Kavaljaro, a traži se i još jedan zadnji vezni, stranac, a prva želja je i dalje Izraelac Bibras Natko.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara