Korak bliži povratku: Sebastijan Ale od januara na treninzima Borusije

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.12.22. | 02:24

Očekuje se da bivši igrač Ajaksa neće raditi samo treninge snage i kondicije, već će uključiti i rad sa loptom, kako bi se što pre vratio u pun ritam i pravu formu

Sebastijan Ale je na putu potpunog povratka na teren. Kako piše nemački BIld, odlični napadač počeće da trenira sa ekipom Borusije Dortmund u januaru, nakon što se dobro oporavio od svoje poslednje operacije nakon dijagnoze raka testisa u julu ove godine.

Očekuje se da bivši igrač Ajaksa neće raditi samo treninge snage i kondicije, već će uključiti i rad sa loptom, kako bi se što pre vratio u pun ritam i pravu formu. To samo pokazuje koliku ima želju da se što pre vrati punim obavezama.

Izabrane vesti

Reprezentativac Obale Slonvače je za Milionere potpisao 6. jula ove godine, a Ajksu je pripalo obeštećenje od 31.000.000 evra, međutim još uvek nije zabeležio takmičarski nastup za Borusiju. Tokom letošnjih priprema požalio se doktorima da se oseća loše, a nakon pregleda je ustanovljeno da ima maligni tumor testisa.

Nakon toga su usledile operacije, od kojih se uspešno oporavio i sada je blizu punog povratka fudbalu.

Ale (28) je rođen u francuskoj, fudbalski je stasao u Okseru, a kasnije je igrao za Utreht, Ajntraht i Vest Hem. Prošle sezone u Ajaksu postigao je 34 gola na 43 utakmice u svim takmičenjima, posle čega je reagovala Borusija i angažovala ga kao zamenu za Erlinga Halanda.


tagovi

Sebastijan Ale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara