Fudbaleri Partizana, © MN Press
Fudbaleri Partizana, © MN Press

Korona u Partizanu, zaraženi Šćekić i Lakčević

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.07.20. | 15:45

I to dva dana pred početak priprema za novu sezonu

Početak priprema za novu sezonu zakazan je za subotu, istog dana trebalo je fudbaleri Partizana da se prebace na Zlatibor, međutim, postoji realna mogućnost da dođe do prekrajanja planova. Razlog je sumnja na postojanje virusa korona.

Što je donekle i očekivano, jer je u Srbiji zabeležen drastičan broj inficiranih u odnosu na period pre dve sedmice. U međuvremenu je veliki broj javnih ličnosti, pa i sportista, zaražen virusom Covid-19. A sve ukazuje da su u Humskoj zaraženi Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević, koji su podvrgnuti testovima, ali..

Izabrane vesti

"Zasad ne možemo dati precizan odgovor, jer kod nekih igrača postoje kliničke slike koje mogu da liče na Covid-19, ali sa druge strane i ne mora da bude ta infekcija. Urađeni su testovi, rezultati se čekaju, te ćemo svakako biti u pripravnosti“, saopštili su iz Humske 1.

Ako se potvrdi da je neko od igrača pozitivan na koronu, svakako će morati u samoizilaciju na period od 14 dana. Istovremeno, lekari su preporučuli čelnicima Partizana da zbog pogoršane epidemiološke situacije u zemlji ne putuju nigde, pa postoji realna opasnost da se otkažu pripreme na Zlatiboru, planirane iz dva dela (od 4. do 11. i 15. do 26. jula), te da izabranici Sava Miloševića kompletan trenažni proces u susret novoj sezoni odrade u Sportskom centru „Zemunelo“.

Iz Partizana su saopštili da će prozivka prvog tima svakako biti održana kako je i planirano, u subotu 4. jula, međutim, ovoga puta bez prisustva medija, kako bi se smanjila opasnost od širenja virusa korona.


tagovi

FK PartizanAleksandar ŠćekićNikola Lakčević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara