Košmar Duška Tošića, dva penala, crveni i debakl Piksijevog Guangdžoua (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.19. | 17:06

Iz drugih mečeva beležimo Arnautovićevu strelu

Nadao se Dragan Stojković Piksi da će megdan sa Šenženom biti idealna prilika da se prekine crna serija bez pobede. Njegov Guandžou R&F je u poslednja dva kola igrao dobro, uzeo po bod Šangaj SIPG-u i Đengsuu, timovima iz vrha tabele. Šenžen je do ovog kola bio u zoni ispadanja. Međutim, sad je izašao iz njeg, pošto je Piksijev tim doživeo brodolom u zaostaloj utakmici 22. kola kineske Superlige – 0:4!

Nije tu sam Piksi najveći krivac. Njegovi igrači su bili potpuno dekoncetrisani, mučili su se u duelima sa snažnim Džonom Merijem, nekadašnjim napadačem Vojvodine. Tako dekoncetrisani uspeli su da skrive čak tri penala?! Nažalost, dva su bila posledica zakasnelih prekršaja Dušana Tošića.

Izabrane vesti

Prvi čist kao suza, nije se bunio ni bivši štoper Crvene zvezde. Ali ovaj drugi... Rvali su se Tošić i Meri, Kamerunac je pao, a australijski sudija Metju Kondžer ne samo da je pokazao na belu tačku, no je Tošiću zbog prigovora pokazao jedan, pa i drugi žuti karton i ostavio Gvandžou da se brani sa devetoricom, jer je krajem prvog poluvremena isključio još jednog Gvangdžouvog igrača. Skroman utisak, preterao je Australijanac barem što se tiče tog drugog kartona za Tošića.  Kako bilo, tako osakaćeni, Piksijevi puleni jednostavno nisu mogli ništa.

Što se tiče preostala dva meča, Hebei je na gostovanju kod Peking Ženhea slavio sa 2:1, dok je Šangaj SIPG deklasirao Tijanđin Tedu sa 5:1 uz evrogol Marka Arnautovića. Zbog ovakvih golova su ga i doveli iz Vest Hema za 25.000.000 evra.

KINA 1 – ODLOŽENE UTAKMICE 22. KOLA

Sreda

Šangaj SIPG - Tijanđin Teda 5:1 (1:1)
/Venđun 10, Arnautović 48, Šenglong 71, Hujkag 85, Ahmedov 90 – Vagner 18/

Peking Ženhe - Hebei 1:2 (1:1)
/Fernandez 28 – Laveci 33pen, Suešeng 79/

Šenžen - Guangdžou R&F 4:0 (1:0)
/Sousa 45pen, 94, Mari 54pen, Čao 90/


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara