Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

Kostić dogovorio lične uslove sa Interom, sada se čeka prodaja Hakimija

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 11:50

Ajntraht još nije dobio zvaničnu ponudu iz Milana

Otišao je Antonio Konte, ali to ne znači da je Inter odustao od dugogodišnje ideje da angažuje Filipa Kostića. Naprotiv, jer renomirani nemački Skaj javlja da je jedan od najboljih srpskih reprezentativaca sve bliži potpisu za šampiona Italije!

Naime, vest jutra je da je Kostić dogovorio lične uslove saradnje pošto je došlo do proboja u razgovorima koji se vode poslednjih sedmica. Kostićevi agenti praktično su dogovorili apsolutno sve detalje ugovora, od plate, preko bonusa, do provozija, a sada se samo čekaju još dva koraka kako bi se posao završio.

Izabrane vesti

Utorak, 21.00: (2,70) Francuska (3,10) Nemačka (2,75)

Pošto Ajntraht iz Frankfurta još nije dobio nijednu zvaničnu ponudu iz Milana, čeka se da Inter prvo proda Ašrafa Hakimija kako bi mogao da finansira transfer. Marokanski hitronogi bek biće žrtvovan kako bi se došlo do novca za dovođenje pojačanja. Inter za svoj grumen zlata traži između 60.000.000 i 70.000.000 evra, interesovanja ima sa više strana, a najviše iz Premijer lige. Prvi čovek Nerazura Stiven Žang nedavno je govorio o tome i praktično potvrdio da će klub morati da proda neke igrače iz šampionske postave kako bi mogao da sanira dugovanja i mogao da bude konkurentan na tržištu, a prvi pik još tog momenta bio je Hakimi. Ubrzo su italijanski mediji potvrdili da će on biti stavljen u izlog.

Dakle, tek kada Inter bude prodao Hakimija moći će da se razmišlja o zatvaranju Kostićevog transfera. Srpski reprezentativac se navodno već oprostio od kluba iz Frankfurta i saigrača, pa s odmora čeka dalji rasplet. Ajntraht za njegov transfer očekuje 20.000.000-25.000.000 evra što i nije preterano visoka cena za čoveka koji je u sezoni za nama imao 17 asistencija uz četiri gola.

Inače, iako je Kostić bio svojevremeno velika Konteova želja, Skaj uverava da njegove kvalitete jako ceni i novi trener Intera Simone Inzagi.



tagovi

Filip Kostićletnji prelazni rok 2021InterAjntraht Frankfurt

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara