©Reuters
©Reuters

Koventri preživeo gostovanje Midlzbroa, sledi teži deo posla na Riversajdu

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.05.23. | 15:16

Konkurenti za mesto u Premijer ligi odigrali susret bez pogodaka

Prvi od dva susreta Koventrija i Midlzbroa završen je mirnih mreža (0:0) te će konkurenti revanš u okviru polufinala plej-ofa dočekati u istoj poziciji kao današnji duel.

Svesni uloga, rivali su pružili vrlo rezervisano iuzdanje bez mnogo konkretnih pretnji, a više povoda da žale što nisu napravili iskorak ka finalu imaće gostujući igrači koji su šansu utakmice imali preko Čube Akpoma koji je u prvom poluvremenu stavio Bena Vilsona na ozbiljne muke, ali je golman koventrija uspeo da udarac napadača preusmeri te je lopta pogodila prečku.

Izabrane vesti

Isti timovi snage su odmerili i pre nedelju dana kada je rezultat takođe bio nerešen. Vođstvo Koventriju u tom susretu doneo je Hamer, a zaostatak je neposredno pred odlazak na odmor neutralisao Arčer.

Kao i danas, Midlzbro je i prethodne nedelje bio konkretniji rival, a priliku za popravni i prvu pobedu nad aktuelnim rivalom posle praktično godinu i po dana Boro će imati naredne srede na svom terenu, a pobednik susreta na Riversajdu boriće se za mesto u eliti sa uspešnijim iz dvomeča Sanderlend - Luton.


tagovi

KoventriMidlzbro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara