"Stefan Babović"
"Stefan Babović"

KRAJ: Partizan – Radnički Kragujevac 2:1 (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.04.15. | 18:42

Pratite tekstualni prenos utakmice 21. kola Superlige

Stefan Babović

73. minut – Ponovo vodi Partizan! I ponovo je junak crno-belih Saša Ilić, koji je levicom sa 15 metara tukao iza Trifunovića.

Izabrane vesti

71. minut – Šok u Humskoj! Konfuzija posle kornera sa leve strane, Nemanja Kojić je očajno reagovao, a Lazar Rosić se odlično snašao - 1:1.

64. minut - Stefan Babović ispravlja Brašanca i Partizan vodi sa 1:0! Savršenu loptu poslao mu je Saša Ilić.

62. minut – Samo nekoliko sekundi pošto je na terenu zamenio Nikolu Ninkovića kolosalna šansa za Darka Brašanca. Majstorski je Stefan Babović lobovao poslednju liniju Radničkog, Brašanac je bio sam pred Trifunovićem, ali je šutirao pravo u golmana gostiju pa je lopta otišla u korner.

32. minut - Najbolja šansa za Partizan! Saša Ilić je spojio Ivana Šaponjića sa golom, ali je Žarko Trifunović na vreme izašao sa gol linije i zaustavio taj udarac.

1. minut - Neuobičajen početak meča. Igrači Radničkog su kolektivno seli na teren kako bi protestovali zbog očajne finansijske situacije u klubu i neisplaćenih zarada. Odvojeno o toj temi u posebnoj vesti. Što se tiče terena bez pravih šansi u uvodnim minutima.

Partizan (4-2-3-1): Ž. Živković – Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Volkov – Drinčić, S. Ilić – Grbić, Babović, Ninković (od 61’ Brašanac) – Šaponjić.

Radnički Kragujevac (4-2-3-1): Trifunović – Terzić, Osei, Rosić, B. Miljuš – Kovačević, Vidović – Tiodorović, D. Miljuš, Bubanja - Milovanović.


tagovi

uživoSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara