"Saša Zdjelar"
"Saša Zdjelar"

Kraj višegodišnje sage - Zdjelar je Partizanov!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.18. | 20:36

Pozajmica sa pravom otkupa

Saša ZdjelarZamena je bila spremna u liku Aleksandrua Kretua, ali znalo se da je Saša Zdjelar bio prvi pik Partizanove uprave. I ne samo u ovom prelaznom roku, već u ko zna koliko prethodnih. Sa jednom razlikom: ovog januara Zdjelar će zaista i zadužiti crno-belu opremu.

Iz kluba je potvrđeno: član šampionske generacije Orlića u sredu će se pridružiti novim saigračima na pripremama na Kipru, pošto su se dva kluba dogovorila o Zdjelarevom transferu. Isprva pozajmica do kraja sezone kada će Partizan imati pravo da otkupi ugovor 22-godišnjeg zadnjeg veznog (ugovor sa atinskim crveno-belima mu ističe na leto 2019).

Izabrane vesti

Za koje pare za sada se ne zna, ali to i nije trenutno bitno koliko činjenica da je Partizan dobio četvrto januarsko pojačanje.

Opšti utisak do sada urađenog u ovom prelaznom roku - prilično obećavajuće pred prolećni deo sezone. Pre Zdjelara je za 400.000 evra stigao i Đorđe Ivanović, najbolji fudbaler Superlige jesenas, zatim mladi Ukrajinac Juri Vakulko, koji je već na prvom test meču u crno-belom dresu impresionirao nove poslodavce, te na kraju - odnosno na početku - i defanzivac Napretka iz Kruševca Slobodan Urošević.

Od igrača koji su bili bitni za tim otišao je samo Everton Luiz (SPAL), pa se čini da će Partizan u drugi deo sezone ući prilično osnažen, mada treba sačekati kraj prelaznog roka i videti kako će sve izgledati kad se podvuče crta.

Podsetimo, Humsku su napustili i Dušan Vlahović, Petar Đuričković, Alen Stevanović, Mohamed El Monir, Filip Kljajić, Lazar Ćirković, Saša Marjanović i Teofilus Solomon. I dalje naravno postoji mogućnost da Leandre Tavamba ode u slučaju ponude koja bi zadovoljila finansijske prohteve Partizana, italijanski mediji baš danas ponovo otvaraju temu o Marku Jevtoviću i Đenovi...

A nije naravno nemoguće ni da još neko stigne u crno-beli tabor.

Piše: Aleksandar Joksić;
Foto: Star Sport.


tagovi

OlimpijakosFK PartizanSaša ZdjelarSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara