Komentari na vest

Kreće Barsin život posle Mesija: Trenutno desetki na dresu najbliži Albanac Rej Manaj

G

Gost)

pre preko 2 godine

Mnogo je bolja Barsa bez njega
D

Darko55

pre preko 2 godine

Postali ste kao Informer, niko ne nosi desetku veceras. Smesni ste
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Stvarno pisete budalastine. Cuj najblizi broju 10 ovaj tip.. Ovo dete u drugom osnovne ne bi napisalo da mu zadaju pismeni na temu "Ko je 10ka posle 10ke?" .. neverovatno.
k

kondor

pre preko 2 godine

Sramota😡😡😡😡
s

svasta...

pre preko 2 godine

moze da obuce samo ovu utakmicu mozda....inace bi trebalo da nosi neko ko bi bio potencijalni predvodnik omladinaca u buducnosti.....mozda ansu, pedri, de jong, cak i memfis zasto da ne, momak je izrazito motivisan da uspe u barsi, voli taj klub i pokazali bi maksimalno postovanje prema njemu kao sto je on pokazao time sto je redukovao platu dva puta samo da dodje u barsu koja se pritom raspada....
m

miile

pre preko 2 godine

evo ja prdlažem,ako ovo čitaju ljudi iz Barse,da broj 10 nosi golman
1

12345

pre preko 2 godine

Zamislite kakvu ste glupost vi napisali, Manaj da uzme desetku, pa nevjerovatno.
J

Jag är

pre preko 2 godine

Bolje sacekati sezonu ili cak i vise dok neko ne dokaze da zasluzuje. A i ako se stvari srede u klubu, mozda bi u buducnosti slobodna desetka mogla motivisati top pojacanje. U svakom slucaju sve je bolja opcija nego je sad dati nekome, a ako bi je stvarno dali ovom malom, to bi verovatno bilo iz necijih licnih razloga da ponizi malo Mesija. Bilo bi isto kao kad se Arsenal odmah zaleteo i dao 14 Volkotu. Sramota.
q

qwertyuiop

pre preko 2 godine

@Jag ar Walcot je nosio 14 na dresu Arsenala.Tako informisi se malo pa komentarisi i Walcot je u Saupemtonu,a ne u Arsenalu.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Slazem se da barcelona bi trebala da povuce 10ku posle Lea, ali pravila La Lige to ne dozvoljavaju, ko zna koje bi penale placali za tako nesto… Pedri ili Fati, jedini koji dolaze u obzir da nose taj broj!
B

Bibo

pre preko 2 godine

Jedini koji bi mogao nositi 10ku je Fati po meni.Mada velike su to cipele za nositi
D

Djera84

pre preko 2 godine

Gvardiola je nosio broj 4 u Barseloni, možda je nekad nosio i broj 10, ali veći dio karijere provedene u Barsi nosio je broj 4.
G

Gost1978

pre preko 2 godine

imam utisak da uopste nece biti losi, al real ce se prosetati do titule sa don karlom
2

2408

pre preko 2 godine

barselona mora da povuce taj broj ako je iole veliki klub, kakav bre rej manaj kakvi bakraci, nema 5 utakmica za prvi tim on ce da obuce mesijevu 10ku, strahota
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Toti je, kada se povlacio, dobro rekao povodom povlacenja 10ke. Kaze, zar ne sanja svako dete koje igra fudbal da jednog dana obuce tu 10ku? Mozda dodje neko bolji od mene, neko po kome ce se vise pamtiti taj broj. Slican stav je imao i del pijero.
G

Gost1978

pre preko 2 godine

da je ostao da karijere da, ovako nema potrebe
S

Strašno

pre preko 2 godine

Idi gledaj NBA
М

М21

pre preko 2 godine

Не могу да повуку, јер закони не дозвољавају то ... А и бројеви ме треба да се повлаче, јер свакако свако дете машта кад почиње да игра фудбал да носи 10-ку
P

Petar88

pre preko 2 godine

Barselona ne treba da povuče broj 10, kao ni bilo koji drugi klub. Očigledno da ne znaš šta broj 10 znači u fudbalu. Svako dete sanja da nosi broj 10 svog omiljenog kluba, u ovom slučaju Barselone. Zamisli kakvu bi motivaciju imao neki mladi talenat kada obuce Barsin dres sa brojem 10. Broj koji su nosile legende Barse i fudbala uopšte. Maradana, Stoičkov, Romario, Rivaldo, Ronaldinjo i Mesi.
A

Andrejka

pre preko 2 godine

Ajd što nemaš veze sa fudbalom, al bar pročitaj tekst ko je sve pre Mesija nosio broj 10...i koliko je Mesi bio motivisan kad je preuzeo broj od Ronaldinja..