Mladen Krstajić (©Starsport)
Mladen Krstajić (©Starsport)

Krstajić nije ni raspakovao kofere u Tel Avivu, a već ima novi - pun problema

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.01.22. | 14:18

Doskorašnji trener TSC-a na mukama pred gostovanje u Haifi - kvota u Mozzartu na pobedu domaćina 1,70, veću nećete naći

Posle epizode u Bačkoj Topoli, Mladen Krtajić je nedavno preuze najtrofejniji i najpopularniji klub u Izraelu - Makabi Tel Aviv. Propustio je prva dva meča zbog papira, potom slavio na debiju protiv Makabi Petah Tikve, a sada ga očekuje veliki izazaov - duel sa braniocom trona i najvećim rivalom Žutih Makabi Haifom (19.30). Uvertira u derbi nije bila prijatna, s ozbirom da je srpski stručnjak na konferenciji za medije načinio lapsus i svoju ekipu nazvao "Makabi Haifa", što se nimalo nije dopalo navijačima.

Uzeli su ga posle pomenutog gafa na zub i novinari, a najekstremniji navijači preko društvenim mreža tražili da mu se uruči otkaz. Jasno je da se to neće dogoditi, ali takva atmosfera ne može mnogo dobrog da donese ekipi pred veliki derbi sa imenjakom iz Haife.

Izabrane vesti

Usledio je Krstajićev debi i pobeda nad poslednjeplasiranom Petah Tikvom. Ublažila je situaciju, ali ne i dovoljno, jer pobede nad timovima poput pomenutog moraju da budu normalna pojava za velikana iz Izraela.

Pobeda u derbiju stvorila bi ipak daleko drugačiju sliku. Lapsus bi se očas zaboravio, zbijale bi se šale na račun bivšeg selektora Srbije i veličao njegov uspeh na terenu. Jer Haifu je izuzetno teško oboriti ove sezone. To dokazuje i podatak da je od starta sezone u prvenstvu izgubila samo od vodeće Hapoel Ber Ševe, ali je ostala i bez bodova u Tel Avivu, kada je Krstajić bio na klupi TSC-a i verovatno nije ni pomišlja da će biti deo narednog izraelskog derbija.

Sastav iz Tel Aviva ima 10 bodova manje od narednog rivala, koji je nanizao sedam pobeda. Moraće Krstajićevi puleni da "izginu", kako bi iz Haife došli podignuta čela. To je pored Ber Ševe ove sezone pošlo za rukom samo još Union Berlinu u Ligi konferencije.

Pritom, srpski stručnjak nije imao previše vremena da se potpuno upozna sa mogućnostima ekipe, što takođe uvećava šanse domaćina. Okršaji dva Makabija najčešće donose 2-3 gola, što bi mogao da bude interesantan dodatak za kladioce.

IZRAEL - 16. KOLO

Ponedeljak

19.30: (1,70) Makabi Haifa (3,50) Makabi Tel Aviv (4,80)

*** Kvote su podložne promenama

-----------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------



tagovi

Mladen KrstajićIzrael 1Makabi Tel AvivMakabi Haifa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara