(©MN Press)
(©MN Press)

Krstović: Imao sam nepravedno loš tretman u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.07.22. | 12:50

„Trenirao sam krvavo, ali nisam dobio šansu“, kaže napadač DAC Strede

Došao je Nikola Krstović u Crvenu zvezdu sa zvanjem najboljeg fudbalera i napadača crnogorske lige, dugo čekao svoju šansu na velikoj sceni i – nije je dočekao.

Na kraju će ispasti da je sukob sa golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem u penal seriji u finalu Kupa Srbije najjači utisak koji je Krstović ostavio na Marakani.

Izabrane vesti

Pre godinu dana je crnogorski napadač otišao u DAC Stredu, razdužio je opremu Crvene zvezde i u Slovačkoj je eksplodirao. Pogotovo na startu ove sezone. Dok je u Beogradu za 27 nastupa dao samo tri gola za crveno-bele, u novom klubu je već sada na 16 pogodaka nakon 31 odigrane utakmice.

U intervjuu za podgoričke Vijesti Nikola Krstović je konstatovao da u Zvezdi nije dobio pravu šansu da se dokaže.

Nemam nikakvih kontakata sa upravom ili stručnim štabom, trenirao sam žestoko čak krvavo, ali nisam dobio pravu šansu. Neke druge su tu priče i stvari, ali ja ni na trenutak nisam posumnjao u sebe. Sada me nakon svakog gola zovu bivši saigrači iz Zvezde i čestitaju, imao sam nepravedno loš tretman, a oni su to i te kako znali sa treninga. I drugi su to prepoznali“, istakao je Krstović.

Napadač Strede kaže da su njegove odlične igre na startu sezone plod napornog rada.

Na naplatu dolazi dobar rad, fantastična kondiciona priprema, a samopouzdanja mi nikada nije nedostajalo. Svestan sam i da sam spreman za veći korak u karijeri, ali imam još tri godine ugovora, a astronomsko je obeštećenje. Uprkos tome, bilo je nekoliko ponuda za otkup mog ugovora, ali je moj agent to odbio. Sačekaćemo pravu. Ovde imam fantastične uslove, odlično se radi, čak toliko da je cilj prva titula u istoriji kluba“, podvukao je Krstović


 

 

 


tagovi

Nikola KrstovićFK Crvena zvezdaDunajska StredaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara