©DAC_1904
©DAC_1904

Krstović krenuo u borbu za dres Dunajske Strede: Jedva čekam debi!

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.09.21. | 22:15

Mladi napadač zadužio dres sa brojem 45

Doskorašnji napadač Crvene zvezde Nikola Krstović i zvanično se stavio na raspolaganje treneru Dunajske strede Antalu Nemetu, nakon što je kompletiran njegov transfer u redove slovačkog kluba.

Krstović je potpisao ugovor do 30. juna 2025. godine, Crvenoj zvezdi je pripalo obeštećenje od 400.000 evra. Transfer mladog fudbalera završili su menadžeri Ivan i Milan Dudić, Radojica Božović i Ivan Adžić.

Izabrane vesti

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam posato član Dunajske Strede. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja i učiniti sve što mogu da doprinesem uspehu tima. Suočavamo se sa velikim izazovima i radujem se uspešnoj borbi za najviše ciljeve, zajedno sa novim saigračima i trenerima, uz podršku navijača. Jedva čekam debi u novom dresu", rekao je Nikola Krstović.

Mladi napadač je zadužio dres sa brojem 45, a Dunajska Streda je dobila potpuno spremnog igača, koji je u dosadašnjem toku sezone zabeležio sedam nastupa u dresu Crvene zvezde u svim takmičenjima, uz jedan postignuti pogodak.

Priliku za debi u novom dresu Krstović bi mogao da dobije već u nedelju (17.00), kada je na programu derbi između Dunajske Strede i Slovana iz Bratislave.


tagovi

Nikola KrstovićDunajska Streda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara