Blic tip na beloruske drugopozivce

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.04.20. | 10:45

Rezerve Dinamo Minska gaze sve pred sobom, a sada ciljaju Torpedo koji je pre ovoga susreta nenadano preveslao Belešinu

Kaže se da kada nema vina, da onda i sirće godi. Istina beloruski rezervisti i nisu prvoklasno fudbalsko zadovoljstvo u redovnim, dakle normalnim uslovima, ali šta je tu je. Bitno je da se na njih danas može lepo utrošiti dan, odnosno odigrati do eventualne kladilačke pobede.

Pre svega, rezervisti Dinamo Minska funcionišu savršeno. Neporaženi od oktobra, pa ih treba ozbiljno shvatiti uprkos tu i tamo ponekom X ishoda. Njihov skor Torpedo naspram objektivnog kvaliteta teško može da promeni. Istina, tim iz Žodina nedavno je savladao Belešinu s minimalcem, a sudeći po realnom odnosu snaga na ovom meču, ne bi bilo iznenađujuće da je bilo i drugačije. Naime, Torpedo je ovde tertiran kao slabiji, što je pokazalo se bila varka koja je onima koji su verovali u njih donelo lep dobitak.

Izabrane vesti

Kao što smo već rekli Belešina je dobila vrlo ozbiljan šamar od Torpedovih rezervista za koje se nije verovalo da su sposobni da ih nadmudre. Istina, sve se završilo s minimalcem, vrlo isplativim za one koji su verovali u skupu jedinicu. Gorodeja u toku ovog meseca ima jedan remi, ali i jako težak poraz od Vitebska pri konačnih 4:1. Snage bi naspram svega trebalo da su u izvesnoj meri izjednačene.

Naravno, imajući sve gore navedeno u vidu, razmišljanje o čistim tipovima na golove, pa eventualno i kombinacijama ishoda s pogotcima nameće se kao realno najpodesnije kada razmišljamo o beloruskim rezevnim timovima.

BELORUSIJA – LIGA REZERVI
12.30: (1,30) Dinamo Minsk II (5,20) Torpedo Žodino II (7,50)
14.00: (2,20) Belešina II (3,70) Gorodeja II (2,70)

Kvote su podložne promenama

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara