Kucamo na vrata... Mohamed Zabija umalo da zabije protiv Egipta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.10.21. | 13:53

Bivši napadač Partizana ponovo u timu Libije

Sećate li se Mohameda Zabije? Koliko ga je Partizan jurio, očekivalo se da će to biti napadač razorne moći, od kojeg će drhtati golmani od Horgoša do Preševa. A, ono...

Za to malo vremena koliko je proveo u Partizanu fudbaler iz Libije je odigrao devet utakmica i postigao jedan gol. Zatresao je mrežu na debiju protiv BSK-a iz Borče (7:0). Vrlo brzo su u Humskoj videli kakav su promašaj doveli, pa je Zabija skupio 380 minuta u crno-belom dresu pre nego što je u zimskom prelaznom roku nestao bez traga.

Izabrane vesti

Posle Partizana Libijac je karijeru nastavio na Bliskom istoku, menjao klubove i zemlje u kojima je nastupao, a poslednja mu je adresa Al Itihad iz Tripolija, vratio se, dakle, u rodnu zemlju.

A, vratio se Zabija i u reprezentaciju Libije, posle duge, duge pauze. Nakon skoro tri godine nastupio je 1. septembra protiv Gabona, dok je sinoć odigrao meč protiv Egipta. Ni on, ni Libija nisu imali sreće, pošto su Faraoni slavili 1:0, a u najboljoj šansi koju je imao nekadašnji napadač Partizana je pogodio stativu.

Nisam imao sreće, pogodio sam stativu. Nadao sam se da ću postići gol, da sve Libijci učinim srećnim. Mislim da smo odigrali dobro i pored poraza, zadovoljni smo prikazanom partijom, naš selektor je napravio dobru taktiku“, rekao je Zabija posle utakmice, a šansu možete da vidite na 45 sekundi snimka.

Šansa za revanš biće već koliko sutra, jer će Libija u Bengaziju ugostiti Egipat. Sa Mohamedom Zabijom u timu.


tagovi

Mohamed ZubijaLibija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara