Darko Tešović (©MN Press)
Darko Tešović (©MN Press)

Kum Vladana Milojevića debituje protiv Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.03.23. | 02:18

Darko Tešović novi trener Radničkog iz Sremske Mitrovice

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 15 časova igraju u Sremskoj Mitrovici protiv lokalnog Radničkog utakmicu osmine finala Kupa Srbije, a osmoplasirani tim Mozzart Bet Prve lige dočekaće lidera Mozzart Bet Superlige sa novim trenerom.

Posle rastanka sa Dejanom Nikolićem nakon 15 meseci saradnje, poverenje je ukazano Darku Tešoviću, piše Sport Klub.

Izabrane vesti

Nekadašnji prvotimac Partizana, inače kum Zvezdinog bivšeg trenera Vladana Milojevića kojem je bio pomoćnik u Panioniosu, Al Ahliju i AEK-u, u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je Radnički iz Nove Pazove, Radnički Kragujevac, Mačvu i Novi Pazar, a radio je i u mlađim kategorijama novobeogradskog Radničkog i Partizana.

Podsetimo, Radnički je u prošlom kolu nacionalnog Kupa eliminisao Partizan boljim izvođenjem penala nakon 1:1. Ipak, osmo mesto u drugoligaškom karavanu ne zadovoljava ambicije klupskog rukovodstva, koje je odlučilo da prodrma ekipu promenom na klupi.

" Iz kluba i grada nosim lepe uspomene, možda nam se u budućnosti putevi ponovo ukrste. Radnički ostaje moj klub i biću verni navijač, bez obzira što je došlo do rastanka nema negativnih emocija, ni u jednom trenutku nisam doživeo bilo kakvu neprijatnost. Uprava je zaključila da bi trebalo uvesti neko osveženje u stučni štab i poštujem odluku", ispričao je Dejan Nikolić za Sportski žurnal prilikom rastanka.



tagovi

Radnički Sremska MitrovicaDarko TešovićFK Crvena zvezdaKup Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara