Kutrone odleteo u Englesku, Milanu 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.07.19. | 12:20

Italijanski napadač spreman za novi izazov

Posle deset godina boravka u klubu i 27 golova u 90 nastupa avantura Patrika Kutronea u Milanu došla je kraju.

Mladi napadač rodom iz Koma napustio je rano jutros Milanov trening kamp u Bostonu i uputio se prema Ostrvu kako bi završio transfer u Vulvse za 25.000.000 evra. Posle nekoliko dana nećkanja, Kutrone je na kraju ipak prelomio i odlučio da prihvati uslove koje je pred njega stavio novi klub, a navodno sve sa namerom da pomogne timu u kome je odrastao i fudbalski se obrazovao. Kutrone će sa Vulvsima igrati Ligu Evrope, a na Molinou ga čeka najverovatnije petogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 27. jul

Milan će za 21-godišnjeg napadača dobiti ravno 25.000.000 evra, a prema trenutnim informacijama neće biti dodatnih bonusa. Rosonerima je ovaj novac bio preko potreban kako bi se završio bar deo poslova koji su poslednjih dana na čekanju.

Juče je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da je Milan dogovorio transfer Rafaela Leaoa iz Lila za 30.000.000 evra i 19-godišnjeg štopera Tijaga Đala za pet miliona evra. Istovremeno Milan je u Flamengu našao štopera u liku Lea Duartea, a na pomolu je i transfer Anhela Koree iz Atletiko Madrida za blizu 50.000.000 evra. Da bi se to zaista i dogodilo potrebno je da Milan prvo udomi Andrea Silvu, pošto su pregovori s Monakom definitivno propali jer Portugalac nije uspeo da dogovori lične uslove saradnje.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara