Antoan Grizman (©Reuters)
Antoan Grizman (©Reuters)

Kuva se transfer: Grizman pristaje na manju platu da bi se vratio u Atletiko

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.07.21. | 00:15

A, Saul se sprema za selidbu na Nou Kamp

Direktne trampe baš i nisu tako česta pojava u fudbalu na top nivou, ali sve smo bliži da vidimo jednu između Barselone i Atletiko Madrida.

Priča je da Barsa nudi Atletiku Antoana Grizmana, a da želi Saula zauzvrat. I kako pišu španski mediji večeras, sve su veće šanse da se to i dogodi, jer su sve strane raspoložene da zaključe posao.

Izabrane vesti

Veće je interesovanje i veća je žurba na Nou Kampu da se taj posao okonča. Kako javlja Marka, Grizman je pristao i da mu se smanji plata, samo da prekine agoniju u Barseloni i da se vrati u Atletiko, na mesto svojih najvećih uspeha, odnosno, najboljih igara.

Svestan je i Francuz da bi u predstojećoj sezoni imao još manju minutažu nego u prethodnoj, u kojoj je igrao mnogo manje nego što se to očekuje od igrača njegovog renomea. S jedne strane, u Barsu je stigao Serhio Aguero, kojeg će Mesi „gurati“ u prvu postavu, a došao je i Memfis Depaj, kojem leđa čuva trener Ronald Kuman. Zato je Grizman raspoložen da i za manje pare ode nazad u Atletiko.

A, žuri se i Barseloni, jer mora da skreše budžet za plate da bi mogla da ispuni odredbe finansijskog fer-pleja. Zato neko od „kapitalaca“ mora da ode, a kola će se slomiti na Grizmanu. Ne samo što Francuz ima poveliku platu, nego je igrama prošle sezone baš i nije opravdao, te niko na Nou Kampu ne bi zaplakao kad bi se sutra vratio odakle je došao.

Barsi je sada potrebniji igrač kvaliteta kakve ima Saul, a on bi imao i daleko manje primanja od Grizmana. Pola puta do te trampe je pređeno, ostala je finalizacija posla. No, zna i to da bude dug i grbav put...


tagovi

Antoan GrizmanAtletiko MadridSaul NjigezBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara