Komentari na vest

Kviz pitanje za zvezdaše pred derbi: Ko je najbolji strelac tima u ovoj sezoni?

D

Don Vito Corleone@mali Jovan

pre 14 dana

@mali Jovan – rekao si istinu u svom komentaru: “Mijatovic ulazio i dal je tri bio starter ukupno 10 utakmica i dao 8 golova i ovaj olos ga proda”! Samo si zaboravio jednu sitnicu, Mijat je prodat da bi se učinilo mesto njihovim ličnim menadžerskim igračima, Nedaje, Onjalika, Điga, Kraso i Brukari! Ove ohole štetočine i neznalice iz Zvede veruju da će neprirodnim forsiranjem ovih epizodista, preko nedoraslog trenera Milojevića, uspeti nekoga da zavrnu i da im prodaju ove tragikomične fudbalske kreature iz Afrike, sa deficitom fudbalskog znanja! Koliko je Milojević trener od integriteta, vidi se po tome što na nagovor Terzića gura u tim jednog Onjaliku, Nedaje, Brukarija, Krasoa i Đigu!
D

Don Vito Corleone/demanti

pre 14 dana

@Don Vito Corleone - Molim administratora da mi objavi demanti, ja nisam taj Don Vito Corleone, opet je u pitanju onaj mali kradljivac mog dobro poznatog Nika, jer ja sam poznat po nesebičnoj podršci g. Terziću, nenadmašnom g. Mrkeli i posebno jako dobrim internacionalcima iz Afrike, u čiju slavu pišem jako prihvatljive rime za dečji uzrast, da svI razumeju! Zvezdana moja, moja ljubavi jedina!
k

kontrašu

pre 14 dana

Darjane ne pumpaj ego, da ne pukne balon u derbiju.
P

Partymaker

pre 14 dana

Katai sa relativno skromnom minutažom, povredama koje je vukao ipak 10 golova. Koliko je momak klasa za sve igrače u Zvezdi....
m

mali Jovan

pre 14 dana

Mijatovic ulazio i dal je tri bio starter ukupno 10 utakmica i dao 8 golova i ovaj olos ga proda 🤦
P

Pedja108@Partymaker

pre 14 dana

@Partymaker – vidim po komentaru da si okoreli Zvezdaš i ja sam od tih! Ali moraš malo smanjiti doživljaj i biti malo više realan! Kako ti možeš uporediti Kataija sa čuvenim galaktikosima Onjalikom, Krasoom, Nedaje ili Brukarijem?! Oni su za ovog Kataija nedostižni (jer imaju unapred rezervisana mesta u prvom timu)!

RonaldinhoGaucho

pre 14 dana

Mali Mijatovic bi bio najbolji strelac da je ostao.
d

dominantni napadac

pre 14 dana

"dominantni napadac Mateus Saldanja" AHAHAHAHAHHAHAAHAHAHA
А

Александар1

pre 14 dana

Ендијаје, популарни Недаје, је се мало тргао, али је и даље недовољно добар за наше амбиције. Нек иде на лето, можда се и извуче милион евра. Треба довести Ристића, Радоњића, можда би Лазовић могао да игра бека, те врстити и њега. Због клаузуле за мале паре могу да се врате Станковић из Чуке, игра десног бека стандардно, и Радуловић и Воше. И томе треба размислити.
@

@aleks

pre 14 dana

Au šta ti pišeš, kakav ristić kakav stanković koji bio najlošliji u čuki protiiv partizana.Daj bre ljudi uozbiljite se malo, onog koji ume i vredi treba dovesti a ne samo zato što je neko 'naš'.
B

Batistuta1

pre 14 dana

Neimar.
M

Miloš 1970

pre 14 dana

FK SOTONA !!
S

SilverSurfer

pre 14 dana

Kakav napor da se jedan preplaćeni promašaj pokaže kao dobra akvizicija. Sve bi bilo u redu da Šerif nije plaćen 4,5 miliona evra. I sad navijači Zvezde treba da se raduju što je prestao da se sapliće o loptu? Ili da budu oduševljeni što napadač daje golove u ovoj raspaloj ligi? Nije u pitanju centarfor Radnika iz Surdulice, već Zvezde koja za uslove u Srbiji ima daleko najskuplji i najkvalitetniji tim. Nije problem domaće prvenstvo već Evropa za koju Zvezda nema kvalitet. Previše je tu igrača, kao i u košarkaškom klubu, koji ne mogu da igraju najjača klupska takmičenja u Evropi. Opet, dovođenje mnogo novih igrača nije način kako se gradi tim. I to je Zvezdina propuštena šansa. Igranje u Evropi nije poslužilo za pravljenje tima koji bi bio sastavljen od Zvezdine dece (mnoga prodavana u tajnosti a da nisu ni zakoračila na travu Marakane), stranaca na deficitarnim mestima u timu i iskusnijih fudbalera. Ispada da većina domaćih igrača sem u Zvezdi ne može nigde više da igra ozbiljan fudbal. Zar stvarno neko misli da su u Evropi toliko ludi pa ne vide kvalitet Kataija i Ivanića? Da postoji na onakav način na koji se nama predstavlja odavno ne bi bili u Zvezdi. Ovako, gule krampone po Surdulici i Ivanjici. Način na koji se dovode igrači je očajan a to se naročito vidi u izboru napadača. Jedino je Boaći u prvom mandatu opravdao očekivanja a klub ga je čak prodao za solidan novac. Ostale tragikimične kreature me treba pominjati jer ih se svi sećaju. Endiaj je jedan od njih. Doveden kao pojačanje za Ligu šampiona sada treba da se slavi i veliča jer uspeva da postigne gol u domaćem prvenstvu. Jedino što ga razlikuje od drugih promašaja je prilika i strpljenje koje je dobio što drugi nisu imali i hvalospevi u tekstovima na ovom portalu.
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

Kakav crni derbi. Igraju Evropski i Svetski šampion, klub koji je još mnogo puta igrao same završnice Evro takmičenja, najtrofejniji klub u ovom delu Evrope, klub poznat i priznat u celom Svetu, sa druge strane mali klub koga niko ne zna van prostora bivše Jugoslavije. Koji je to derbi???? Jsd je jedini klub na celom Svetu koji u derbijima, računajući sve derbije na Svetu, nije pobedio na terenu najljućeg rivala skoro 2 Decenije. Tačnije, Jsd nije pobedio na Marakani 18 godina, od 77' do 95'' Apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije.
k

kikoman

pre 14 dana

igorgost ja pricam iz ugla igre...iskreno vise sam uzivao nego u prvom ucescu u ligi sampiona...doduse vise sam se i nervirao jer smo mogli da dobijemo taj jang bojs i barem otkinemo bod lajpcigu ali smo se ispromasivali. Ne mogu da trpim da drzimo gace 90 minuta i branimo se sa svih 10 igraca u polju, stvarno ne mogu, jeste bilo lepo protiv liverpula ali smo u dva ucesca primili 37 golova, posebno je sramotno bilo drugo ucesce gde smo primili 18 golova od liverpula i totenhema, bez da damo 1. Ovo sto Zvezda igra u ligi ne moze da prodje u Evropi i tacka.
B

Batistuta1

pre 14 dana

90% Sveta ne zna gde je Srbija na mapi,a ne za neki klub koji nije vise sto je bio.Idi bre b....
N

Nenad1246@Don Vito Corleone

pre 14 dana

@Don Vito Corleone – druže Vitomire, vidim da si zaplovio na krilima mašte i da od drveta ne vidiš šumu! Spusti se malo na zemlju i budi realniji! Ne kažem da je Partizan bolji od nas, u ovom trenutku, ali ti treba da imaš na umu da se naklupi Zvezde nalazi onaj “pedantni stručnjak iz Aranđelovca”, koji je popio pet uzastopnih otkaza u inostranstvima. Nije to bez veze! Strah me je od njega i njegovog budalastog forsiranja Olaninjke, Nedaje, Đige, Krasoa i Bukarija! Ne znam za čije babe zdravlje onako brutalno forsira ove autsajdere iz Afrike?!

Bojan Lordinho

pre 14 dana

Igor Duljaj.
D

Dare_cz

pre 14 dana

Mijatovic bi bio najbolji strelac da je ostao
N

Nekac035

pre 14 dana

Svaki prelazni rok “nasa” uprava dovede takvo pojacanje da prosto ne znamo koje je gore. U ovom slucaju Endijaj! A sever cuti li cuti! Generalno imamo rezultat za nasu ligu ali Zvezdi je mesto u evropi. Mnogo se para izvlaci iz kluba, preko ovih nazovi pojacanja.
d

drigi2

pre 14 dana

Kljuc je u odbrani, u tome je razlika izmedju baharove i milojeve zvezde plus jos oporavljeni katai. Da je miloje bio od pocetka sezone sigurno bilo plus 14 a ne plus 7.
к

кикоман

pre 14 dana

слажем се са тобом у делу да би била разлика 14 бодова у првенству...али бојим се да би утисак у лиги шампиона био доста гори, класично накантавање. Мени је рецимо било уживање ове сезоне да гледам Звезду у ЛШ, просто у 5 од 6 утакмица смо били конкурентни резултатски и игром. Е сад, да је Бахар имао адекватну одбрану, верујем да би и у првенству било другачије. Милоје је доктор за Суперлигу, али је мени ово што играмо јако тешко за око.
P

Palaks

pre 14 dana

I lagano bismo bili bar treci u grupi
I

Igorgost

pre 14 dana

Чуј овог "Кикомана", Милоје који је у оба учешћа у Лиги шампиона остварио по победу, плус у првом учешћу и реми против Наполија, би наводно остварио "гори утисак" од Бахара који није успео два бода да извуче, а камоли победу у групи са Јанг Бојсом и Лајпцигом... Шта све људи овде не пишу... Милоје и Деки су успоставили стандарде у Европи, успехе који ниси виђени четврт века и не могу се уопште поредити са особом која је замало уништила сезону, а могла је и много више од тога.
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Hoće li biti šetalica na derbiju da se zahvalite Kostadinu?!
d

digi44

pre 14 dana

Ne bice barjak kao onomad sto ste vi pravili toletu...secas se???
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Mi smo Toletu pravili barjak samo da bi vas nervirali,možda sada napravimo i Kostadina kako vam baca pare a vi klečite ispred njega?!
A

Alex20

pre 14 dana

Ne mi setalice u obliku falusa dajemo vasem Vuleti dragom,a mozemo da ponovimo i damo tebi?
а

а квиз питање

pre 14 dana

која је звезда била у ЛШ,рачунајући све групе???
m

miki34

pre 14 dana

A koliko ste komada primili od nesrecnih danaca, kviz pitanje???
e

e

pre 14 dana

Na vasu zalost ne racunaju se sve grupe,nego je bila cetvrta u svojoj grupi,sto u prevodu znaci da bi kao cetvrta mogla biti kvalitetnija od svakog prvog iz drugih grupa.Ove godine ces moci da pitas koja je kad svi budu u istoj grupi.Vi grobari stvarno postajete poznati kao jedini koji vode neke specijalne statistike,broj auta,broj faulova ,pimpovanja i slicno.Jedino sto vam stvara problem je konacan rezultat utakmice.Inace trideset drugi je jedno 60-70 mesta ispred onih koji ispadnu u kvalifikacijama za Lk.
N

Nenad1246

pre 14 dana

Koji ste vi bili računajući sva takmičenja?
B

Blade123

pre 14 dana

A sad pitanje za milion dinara...Koliko bodova je osvojio partizan u svom zadnjem učešću u LŠ?!
d

dsdsdsds

pre 14 dana

Postovani, Zbog cega ste skinuli vest sa gospodinom Covicem??? Mozda nije lepo uredjen,losa pitanja??? Mi smo banana drzava,gora diktatura nego u S. Koreji. Sramota... Ne srdacan pozdrav,
X

Xao

pre 14 dana

Vest je i dalje na sajtu, vama se odavno priviđa
P

Pedja108

pre 14 dana

Da je Katai bio spremniji, verovatno bi bio prvi strelac, kao i da je Mijatovic ostao. Mijatovic je krenuo kao treci spic, a dogurao do najboljeg strelca. Jeste se Serif znacajno popravio, ali je i imao najvise kredita. Ujedno, Kraso je najvece razocaranje. Zna da napravi velemajstorski potez, ali da cekas da se to desi je gubljenje zivaca. Trckara kao igraci na malom fudbalu, tako se krece i Mesi, ali znas da ce onda Mesi da se proseta i da gol.
@

@pedja

pre 14 dana

Druže ima istine ali ima i toga da mi ne umemo da izvučemo iz njega najbolje.Mnogo smo puta mi majstore fudbala odbacivali da bi čekali nekog koji 'šparta' i gleda u pod gde devet igrača ide napred nazad i čeka kada će brzinac da ubaci a kada da pravi finttu.Samo onaj njegov centaršut i lagano prebacivanje težišta sa centra pa na tacnu u derbiju na jna je vredno mnogo više pažnje, lik ima mozak i petlju, samo mu naći poziciju i upariti ga dobro.
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Kanga penaldzija.

pancevac992

pre 14 dana

2 penala manje od nas,dobra ti ta drzte lopova,samo sto to ne moze ovde da prodje
F

Figaro

pre 14 dana

Svi mi vrlo dobro znamo ko je zvezdin najbolji igrač već deceniju i tako će i ostati jer za zvezdu kako oni sami kažu navija 60 posto ljudi, dok pazi slučajnosti i za njihovog najboljeg igrača glasa 60 posto ljudi i zato Zvezda ne sme i neće stati!
S

Smajkijaja

pre 14 dana

Prvo i osnovno, sa Zvezdu navija 80% ljudi, a ne 60%. Drugo i osnovno, vi ste vec deceniju kriminalni, nije vam niko kriv. Pa vas Napredak lagano dobije na JNA. Tu ne mozes da trazis krivca. Ne radite dobro. Vidis kako se u kosarci moze? Dakle, nije do drzave, vec do vase uprave.
С

Сантрач Вршац

pre 14 dana

а мене ако се сете за дан безбедности,сете се....
l

ludilo..

pre 14 dana

Pesic je bio bolji pa je pljuvan, navijači zvezde su totalno prsli sa mozgom uvek pljuju napadace a onda vole Ohija koji je gori i od Pesica i Serifa

Mitch

pre 14 dana

Pešić je pljuvan pre svega zbog svog ponašanja.
A

Alex20

pre 14 dana

Pesic je idiot
z

zokiiii

pre 14 dana

pljuvaci na aparatima
i

iz sljivika

pre 14 dana

Ma na kakvim aparatima, čovek plaćen 4,5 milki plus ko zna koliku platu doveden da trese mreže u Evropi, a on ih trese po Surdulici i Ivanjici.
G

Gorostas

pre 14 dana

Pa tresnuo je I u Evropi koliko znam.
G

Gostgost

pre 14 dana

Ne bi niko rekao jer svi gledaju samo da pljuju. Mozda nije vrhunski igrac, mozda je sa tehnikom malo u svadji, ali niko ne moze da mu ospori zelju, borbu, rad i trud, i za to je nagradjen golovima. Na sve ove golove, i na pripremnim utakmicama je dao 2-4 gola, sto mu popravlja prosek. Sve u svemu, po milioniti put se pokazalo koliko prosecan tastatura navijac nema pojma o fudbalu.
S

Srbue

pre 14 dana

Jeste vi normalni ljudi. Gledate li jos kakav fudbal sem naseg. Zelja? Pa skini bilo koga sa tribina i imace vecu zelju od bilo koga. Imao je Gobeljic zelju a kvalitet za Dubocicu ali eto, bio u klubu 6 godina. Golove u nasoj ligi je davao Rakic a nece igrac koji je plaćen toliko a izbacio nas iz evrope svojim promasajima doslovno receno, evropa je jedino merilo i tu je kraj price.
@

@Srbue

pre 14 dana

Dosadni ste više sa Gobeljićem
G

Gost 357

pre 14 dana

Odlicna statistika - tim ne zavisi od jednog egzekutora, vec opasnost podjednako vreba sa svih strana. P.S. Darjane burazeru, izbaci tu rec ‘ucinkovitost’ molim te.
i

iz sljivika

pre 14 dana

Ok, podigao se, vratio samopouzdanje, ali ne pamtim kada je neki igrač imao toliki kredit i podršku. Ne shvatite me pogrešno, tako i treba da se radi, ali mi smeta što su mnogu pre njega dobijali neuporedivo manje prilika.
š

šerife

pre 14 dana

care

Mitch

pre 14 dana

Na kraju sezone Katai će biti najboli strelac.
r

rumenige

pre 14 dana

KATAIIIII MAGIKOOOOO