Den Burn protiv Lestera (©Reuters)
Den Burn protiv Lestera (©Reuters)

Kvote na pobede Njukasla i Trabzona su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.05.23. | 10:53

Nigde nećete da nađete veće

Počinje nova uzbudljiva nedelja, prepuna odličnih sportskih događaja. Već prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljivi fudbalski mečevi, pa su i bukmejkeri Mozzarta pripremili iznenađenje za neke od njih.

U fokusu su engleska Premijer liga i turska Superliga. Preciznije, Njukasl i Trabzon, na čije će pobede protiv Lestera, odnosno Karagumruka kvota u Mozzartu u svakom momentu da bude najveća na svetu.

Izabrane vesti

Pošto je u četvrtak pobedio Brajton sa 4:1 i vratio evropski fudbal na Sent Džejmsis park posle više od decenije čekanja, Njukasl je samo bod daleko od plasmana u Ligu šampiona. Posle ovog uspeha protiv Galebova, Svrake su još jednom demonstrirale efikasnost i postigle dva ili više pogodaka peti put u šest poslednjih utakmica. Njukasl je trećeplasiran u Premijer ligi sa 69 bodova na dva meča do kraja sezone. S druge strane, samo sedam godina pošto je Lester postao najneočekivaniji šampion Engleske svih vremena, status Lisica u Premijer ligi visi o koncu. Lester je pretposlednji na tabeli sa 30 bodova, sa tri poena zaostatka za zonom sigurnosti uz utakmicu manje. Trenutni Lesterov niz od sedam gostujućih utakmica bez pobede samo doprinosi osećaju da je pred njim težak zadatak da ostane na nogama. Lisice nisu slavile u četiri poslednja duela, a na protekla dva su poražene.

TRABZON - KARAGUMRUK (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,80

Trabzon je ove sezone na osmoj poziciji turske Superlige i neće moći da se plasira u evropska takmičenja. Sakupio je 48 bodova u 32 meča. Ipak, domaći rezultati Oluje sa Crnog mora su i dalje odlični. U 16 susreta kod kuće Trabzon je doživeo samo dva poraza, dok je primio 11 golova, najmanje od svih u ligi. Prethodnog vikenda Trabzon je poražen na strani kod Fenerbahčea i bio mu je to treći neuspeh u poslednja četiri kola. Karagumruk je postao jedan od najzabavnijih timova ove sezone, koji je u 32 kola postigao 68 golova. Fatih je devetoplasiran u prvenstvu sa 44 poena. Klub je podbacio prošle nedelje protiv Adane Demir (2:3), a inače je neporažen na devet poslednjih gostovanja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara