Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Kvote u Mozzartu na Nemačku i Espanjol najveće na svetu

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.11.23. | 10:48

Nigde nećete moći da nađete veće

Igraju se kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, kao i prijateljske utakmice, tako da bukmejkerima Mozzarta nije bilo teško da naprave specijalnu promociju.

Naime, na dve utakmice će kvote u svakom minutu da budu najveće na svetu. U pitanju su jedinice na pobede Nemačke i Espanjola.

Izabrane vesti

Nemačka se za Evropsko prvenstvo sprema kroz prijateljske utakmice. Panceri ne postižu mnogo uspeha. Posle niza od tri poraza, Nemačka je uspela da savlada Francusku sa 2:1 i SAD sa 3:1. Ipak, u poslednjem sparingu igrala je nerešeno 2:2 sa Meksikom. S druge strane, utakmice Pancera su veoma produktivne - u četiri meča zaredom Nemci su postizali dva ili više pogodaka, a redovno igraju GG3+. Turska je, u međuvremenu, u pretposlednjem kolu kvalifikacija savladala reprezentaciju Letonije rezultatom 4:0 i garantovala sebi ulaznicu za Evropsko prvenstvo 2024. Očigledno, igrači prijateljskom meču u Berlinu pristupaju u odličnom raspoloženju, iako je pred njima još završni kvalifikacioni meč protiv Velsa. Istina, ta utakmica za Turke neće imati turnirski značaj.

ESPANJOL - ELČE (SUBOTA, 21.00), KEC 2,15

Elče će se u subotu susresti sa Espanjolom u Barselono, a dve ekipe idu u suprotnim smerovima, pošto je gostujući tim neporažen u šest uzastopnih duela, dok domaćini žele da zaustave niz od četiri meča Segunde bez pobede. Domaći Espanjol je na šestom mestu sa 25 bodova u 15 mečeva. Espanjol je osvojio bod u poslednjem meču španskog drugog ranga remizirajući 1:1 protiv Ueske. Elče je savladao Saragosu sa 2:0 na svom terenu u prethodnom meču Segunde i zauzima deveto mesto sa 23 boda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara