©Starsport
©Starsport

Lalatović: Ako ovako nastavi, Žarko Lazetić će biti trener Partizana

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.11.22. | 20:02

„Znam da mnogi očekuju da sam ljut na njega, ali nije tako, ekipa mu igra sjajno“-poručio trener Nišlija pred okršaj sa TSC-om

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša)

Radnički je opravdao ulogu favorita protiv IMT-a, ostvario tek treću pobedu ove sezone na domaćem terenu (3:0), ujedno treću bez primljenog gola ove jeseni i plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Želim najpre za IMT da kažem da su oni za mene jedan fenomenanlan tim, to dokazuju iz utamice u utakmicu, izbacili su Radnički iz Kragujevca u prethodnoj rundi, prvi su u Prvoj ligi. Svima tamo, na čelu sa prvim čovekom Dunjićem, želim da uđu u Superligu. I prošle godine su to zaslužili, sa ovakvim igračima, koji znaju šta hoće, mislim da će sada ostvariti cilj. Danas, mi smo bili pod velikim pritiskom, a oni rasterećeni. U Kupu nema popravnog, svaka greška skupo se plaća. Nismo primili gol, što me jako raduje, igrali smo agresivno, odgovorno. Okrećemo se poslednjoj utakmici polusezone u subotu protiv TSC-a“, istakao je Nenad Lalatović posle pobede nad popularnim Traktoristima.

E sad, mnogi su već naoštrili pera, nadajući se da će se zakuvati strasti pred pomenutu subotnju utakmicu u Bačkoj Topoli, znajući za relacije između dvojice trenera ovih ekipa. Letele su neke strelice u prethodnom periodu između Lalatovića i Lazetića, ali strateg Nišlija okrenuo je priču potpuno u drugom pravcu.

Ja moram da ih pohvalim, jako su organizovan klub. Pre svega gospodina Žemberija, koji je istrpeo Žarka Lazetića i kada mu možda nije sve išlo kako su očekivali u početku. Tako se vodi klub, tako se poštuje trener i, eto, kada ga istrpite, dođu i rezultati. TSC igra najlepši fudbal uz Zvezdu i Partizan. Znam da svi misle da ću reći da sam ljut na Lazetića, ali to nije istina, odmah da kažem. On će, ako ovako nastavi ekipa da mu igra, jednog dana sigurno biti trener Partizana, nekad posle Gordana Petrića, koji sada takođe sjajno radi. Lazetić to zaslužuje i ja mu to želim“, poručio je Lalatović.

Biće to poslednja utakmica Radničkog ove kalendarske godine i ekipa će, prema Lalatovićevim rečima, isrte večeri dobiti odmor do sredine decembra.

Premoreni smo, nemamo baš nešto širok izbor igrača, ali moramo sve da učinimo da u Bačkoj Topoli ostanemo neporaženi“, istakao je šef stručnog štaba Radničkog.



tagovi

Nenad LalatovićŽarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara