Komentari na vest

Lalatović završio misiju u Spartaku

V

Venividi...

pre 25 dana

"Dodjoh, videh, napravih skandale, uvukoh klub u probleme, raskidam ugovor i cekam inostrani angazman u Republici Srpskoj ili Montenegro" - karijera fudbalskog maga gosn Nenada Lalatovica
Z

Zvlat BG

pre 25 dana

Vrteška radi! Otkaz u Kolubari. Sarma novi trener!
N

NR

pre 25 dana

Matic i ovaj se kolju ko je smesniji trener ikada.
L

LFCC

pre 25 dana

Rasprodali sve sto je vredelo zimus, sa ovim igrackim kadrom bi se borili za opstanak, nijedan trener ne bi mogao vise od ovoga.
н

нс бој

pre 26 dana

Нити је Лалатовић неки тренер,нити Спале има екипу,некако делују лимитирано.Мислим да је Спартак много продао играча,сваке године најбоље,није направио резултат са искусним заменама.Ништа страшно,мало консолидације и могу догодине опет по старом.
C

Chiske1

pre 25 dana

Godinama spartak ima prodju kod sudija kad treba i godinama jedan od klubova koji najvise namesta utakmice. Zao mi je sto nemaju normalne uslove jer Subotica to zasluzuje. Setite se namestanja sa kolubarom prosle godine. E to je samo vrh ledenog brega. A vec ove godine mozemo da primetimo namestanja. Odjednom igraci javora ne znaju loptu da sutnu, da ne nabrajam dajle.

Golubar

pre 26 dana

Jedna stvar mi nije nikako jasna, kada ce konacno fudbalska javnost u Srbiji shvatiti da to sto je Lalatovic uradio sa niskim radnickim je samo plod fudbalskog stanja u ligi to jest fudbalskog namestanja, za sta je dokaz njegovo krstenje i reci da ce sve priznati a na kraju se iz ne znam kog razloga ucutao, a ne neko njegovo znanje kao trenera. Uostalom svi vidimo da kad namestanja nema njega oteraju iz kluba posle najvise 2 meseca.
S

Steva ns

pre 25 dana

Dobro možeš da ga ne voliš ali da je loš nije nije njemu uspeh samo radnički pa osvojio je kup sa vojvodinom vodio je odlično čukarički pa malo nazad u prošlost napredak je pod njim igrao strašan fudbal sa trujićem reganom i ostalima voždovac pa borac isto... Nije čovek madjioničar on ima filozofiju a ona se ne poklapa sa spartakom od samog dolaska jer je već zimus hteo da predje u vojvodinu obezbedio im je opstanak spartak ionako nikad ne igra plej of bude najbolji u plej autu i dosta
B

Bnm

pre 26 dana

PA TI VIDI KAKVA NAM JE LIGA KAD JE LALE VODIO 10 KLUBOVA U NJOJ...
m

metalika moj dobar

pre 26 dana

nizu se ponude iz inostranstva ...Ljubic Prnjavor, Borac Kozarska Dubica , Arsenal iz Tivta ...
D

Dojčilo

pre 26 dana

Koji mu je ovo klub po redu u ovako kratkoj karijeri....On po sezoni menja tri kluba...Neverovatno...
B

Benny

pre 25 dana

Trenutno, 15 po redu.
g

gagy plus

pre 26 dana

Navodno menja Duljaja od Jula,sad dal je to istina ili ne...
g

gagy plus

pre 26 dana

2028,april,Lalat je upravo preuzeo Spartak po osmi put i to je jubilarni 65. klub u njegovom zivotu.Tako mlad a vec major.
Z

Zokilii

pre 26 dana

Jos da povede sa sobom igrace koje je doveo,a nisu mogli ni trecu ligu igrati,napunio dzepove od roditelja bolesno bogatih i ambicioznih..i ako moze da povede sa sobom u Novi sad,Dundjerskog i Moracu,sta ce oni u Spartaku?!Ako vrede nek rade u Vojvodini ili Fk Novom Sadu!Ovde su sve popili!
l

lalas

pre 26 dana

Lala prevara!!A Dundjesrski???Ahahahaha
Z

Ze

pre 26 dana

Ko vam je kriv kada ste oterali Rusa.
J

Jaro

pre 26 dana

Smarate vise sa ovim nazovi trenerom,niti ima igru, niti rezultate,mlati se ,glumi bud..u,te mu krive sudije,te navijaci,te uprave klubova,prostak bacaka se,vrti vilicom,ocima,javno preti,psuje,svadja se sa sudijama ,navijacima..,,gde god je bio nista nije napravio ,po ovim njivama sve zive klubove izmenjao,jos mu i namestali utakmice,da pobedjuje,pa banjaluka,pa arabija i duplo golo,a od njega napravise nekog nazovi trenera..
Z

Zmagole

pre 26 dana

Nista nije napravio? Covek bio drugi s Nisem i osvojio kup sa Vojvodinom, ali to su tada bile ozbiljne ekipe za srpske uslove. Spartak vec dve godine za redom u grcevitoj borbi za opstanak, a izmenjalo se gomile trenera pa bice i da nije do trenera samo.
K

Kendisport

pre 26 dana

Treba reci i to da su mu prodali Tanasijevica i Bjelovica, verovatno najbolje igrace. Plus Kerkez povredjen. Spica igra Mudrinski koji ne moze da se pomeri. Ovde nije kriv Lalatovic, jedino jeste zato sto je prihvatio uopste da dodje u taj klub koji samo gleda da proda, bez ambicije da ulozi.
G

Grga Cvarak

pre 26 dana

A koji to klub u Srbiji ima "ambiciju da ulozi"? Jesi li vidio sta uradise od Vozdovca u pet minuta? Sta je Cukaricki "najorganizovaniji klub u Srbiji" uradio pred prvo ucesce u u nekoj grupnoj fazi evropskih takmicenja? I tako dalje i tako dalje. Spartak je prodao par igraca, to stoji, ali nije bas raspordao cijeli tim, pa da mozes to da pricas. Lalatovic je ovde cisto pokazao koliko je stvarno dobar trener, to jest zasto NI U JEDNOM klubu nije potrajao duze od jedne sezone. Pusti ta stalna opravdanja, te ovo mu je problem, te ono mu je problem. A on? On je fin? Suplja prica, druze.
M

Meraklija1984

pre 26 dana

Lalatović je pokazao kada ima tim, Radnički i Vojovidna šta može, kada mu rasprodaš tim, kao što je bilo sa Radničkim a posle i sa Vojvodinom nakon kupa, čovek ništa ne može od proseka, niti jedan trener na svetu ne bi ništa sa prosečnim timovima iz naše lige napravio, a posle se uhvatio sa timovima cisto da ih vodi i pogrešio je jer osim zarede rezultati su mu nula, osim opstanka Kragujevčana...
S

Su1991

pre 26 dana

Sta ce Kerkez na klupi ako je povredjen?
U

U Novom Pazar

pre 26 dana

Ja bi ga voleo videti kao trenera u N.Pazar😀bilo bi vatreno na tribinama i na terenu😃
M

Mladic

pre 26 dana

Može,tamo nije bio trener. :)
9

924566

pre 26 dana

Ovaj čovek bi mogao da ostvari nemoguće - da trenira svaki prvoligaški tim u Srbiji. Uspeha bez, ali nekako uvek nađe sledeći klub. Postaje mi simpatičan.
?

??

pre 26 dana

Pa nije bas uvek bio uspeha bez.