Lazar Jovanović (©Starsport)
Lazar Jovanović (©Starsport)

Lanetov sin raskida sa Vošom: Zvezda ga dovodi za minimalno obeštećenje!

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.06.24. | 10:50

Crveno-beli praktično dogovorili transfer mladog ofanzivnog veziste

Priče se o Mihajlu Cvetkoviću, ali je Crvena zvezda osigurala potpis drugog supertalentovanog igrača iz Mozzart Bet Superlige. Sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije Laneta Jovanovića, Lazar, narednih dana potpisaće trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, saznaje Mozzart Sport.

Crvena zvezda će momka rođenog 2006. godine dobiti po simboličnoj ceni, jer su zastupnici Lazara Jovanovića, još tokom srede, obavestili rukovodstvo Vojvodine da raskidaju ugovor. Na to imaju pravo jer novosadski klub nije ispunio klauzulu po kojoj se obavezao da Lazar Jovanović počne deset utakmica u domaćem prvenstvu.

Izabrane vesti

Beogradski crveno-beli će na taj način ispuniti višemesečnu želju, jer je mali Lane velika želja sportskog sektora i direktora Zvezdana Terzića. Do pre mesec dana nije bilo realno da se razmišlja o dovođenju ofanzivca rođenog 2006. godine, jer je bio najskuplja Vošina roba. Međutim, smetnje na vezama između Vojvodine i Lazara Jovanovića, bio je dovoljan signal čelnicima Crvene zvezde da reaguju.

Prema saznanjima Mozzart Sporta Lazar Jovanović će u Ljutice Bogdana dobiti trogodišnji ugovor. Veruju na Marakani da će Lazar Jovanović biti investicija koja će se isplatiti. Posebno, što oko njegovog potencijala vlada konsenzus odgovornih u Crvenoj zvezdi. Biranim rečima o Lazaru Jovanoviću pričao je i trener omladinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš.

Prošle godine je Lazar Jovanović odigrao 12 utakmica za Vojvodinu u Mozzart Bet Superligi. Međutim, na terenu je proveo samo 163 minuta, što mu je bilo dovoljno da postigne pobedonosni pogodak protiv Voždovca, kojim je klub sa Karađorđa počeo pobedonosnu seriju.

Imaće Lazar Jovanović paklenu konkurenciju u Crvenoj zvezdi. I teško je pretpostaviti koliko će Vladan Milojević imati prostora da mu ukaže šansu.

Omladinski reprezentativac Srbije najbolje se snalazi na poziciji desnog krila. Kao starter na tom mestu predviđen je Puma Rodrigez.tagovi

Lazar JovanovićFK Crvena zvezdaFK VojvodinaLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara