Komentari na vest

Lazar Tufegdžić ide u CSKA! Spartaku 500.000 evra i procenti

v

vdd

pre gotovo 2 godine

Eto nasa liga koliko je jaka i mocna kada ovakav igrac, vazi za ozbiljnog igraca ode pazi ovo u Bugarsku za 500 K. I sta reci a ne zaplakati kada neko prica o nasem uspehu, ligi i standardu. Koliko god bio Cska jako ime, ali to odes iz lige koja je 15 mesta iznad Bugarske, nema logike jer svako pre prati SL i veca je sansa da zavrsis u jacem klubu ili ligi. Ali to samo govori da je sve to na papairu i da je relnost nesto drugo, ove momke teska muka natera kada idu po slabijim ligama od nase. To je opet kazem na papiru ili koeficijentu a realnost je da je nas fudbal na dnu.
S

Spartanac

pre gotovo 2 godine

Srecno Momak i da hog da nikad vise igrao po nasim Seljackim Klobovima.
W

Wlada

pre gotovo 2 godine

Poznajem celu porodicu,a Lazara od njegovih 9 godina…dok je kao dete igrao u Ribnici i reprezentaciji Zapadne Srbije…ekstra talentovan momak,ali živi dokaz da ti talenat bez debelih “leđa” ništa me vredi…sve u svemu,drago mi zbog “našeg” deteta…napatio se mnogo,a gde god je igrao,bio je najbolji…srećno Laki!
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Kako mislis talenat bez debelih ledja ne vredi? Da ne dovode mozda Ajntraht, Hetafe, Ren ili Sampdorija igrace preko debelih ledja? Namerno sam nabrojao osrednje u svojim drzavama, a ne top klubove. Ako imas veliki kvalitet, kad tad ces to naplatiti. Naravno, ne u nasoj ligi ali u inostranstvu svakako. Vidi Nemaju Matica.
i

instagram

pre gotovo 2 godine

Dare upravu si,ali je fora da talentovana siromasna deca ne mogu sansu da dobiju da iskazu svoj talenat i kvalitet...Retko ko uspe da se probije na kvalitet da ga pogleda Sreca da dobije sansu sto se kaze,koju je Laza naravno zasluzio...
T

TUFA10VALJEVO

pre gotovo 2 godine

Ne znam zasto mi niste objavili komentar na vestima Transferi...5x sam ovo napisao. SRECNO BRATE MOJ,STRPLJEN SPASEN ZNAS I SAM STA SMO PROSLI SVE U BEZI I PRE TOGA! ZASLUZIO SI SVE!
k

kakvo iznenadjenje

pre gotovo 2 godine

evo tipican primer kako i sta se radi ...dovedes "svog" on ti da procenat i rokaj .
t

tufa10valjevo

pre gotovo 2 godine

Veruj mi da gresis.Tufa je odlican igrac,niko nista mu nije poklonio.Bio je najuren iz Zvezde,nije ni vodu nosio tamo niti cak trcao krugove,a bio je najbolji u generaciji 97. pored malog Luke Jovica. Sve je postigao svojim radom. Par godina je najbitniji sraf u Spartaku i to je to.